Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
GULASH700 píše:
Suhlasim aNs... ale zato to je sila ze 15 - 16 ročné baby majú 21 - 22 ročných chalanov s pivnými bruchami.Poznám zopár takých...
nj ale to uz je otych babach cakakju ze im budu kupovat stale nieco lebo uz su starsi a podobne "zlatokopky" ale niektore su rozumne akurat ze ich je malo...
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 173cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Tiež zatiaľ čo som počul názory žien na veľké svaly 99% nebolo pozitívnych ale každej sa páči niečo iné niekotrej s pupkom čo pred sebou tlačí niektorej čo je zase suchý jak filipierko proste ťažko odhadnúť to by tu trebalo názor ženy...
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Proste je pravidlo niesu peniaze neni laska to plati u zien v dnesnej dobe.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
vlastomenn píše:
Proste je pravidlo niesu peniaze neni laska to plati u zien v dnesnej dobe.
hm ... a to už si ako vydedukoval? ... som tu napísala čo sa mi páči, píšem niekde o peniazoch? do kelu, teraz môže vadiť ten vek, môj myslím, ale poznám ženy a viem čo sa im väčšinou páči, hovorím o ženách a nie teen .... inak som zabudla na moju úchylku, páčia sa mi okuliare ... :D :D :D
ale to s namakanými mužmi veľmi nemá do činenia ... myslím, že o ženy nemáte núdzu ....
To nepatrilo tebe. pisem tu chlapom ako beru zivot dnesne mlade zeny.
Ja preto uprednostnujem starsie zeny. Obcas sa "pritrafi" aj mladsia, ale to len preto, ze nie vsetky su na prachy (ved ako sa hovori: "strach a peniaze som nikdy nemal" ). Inak ked nad tym tak uvazujem nikdy som nemal zensku v mojom veku :D
Ja Vam ludia poviem, ze sa v tom nejak nevyznam. Pre mna je toto velmi zlozita tema.
Ale som nachylny priklonit sa k nazoru vlastomenna. A to, ze zeny su nachylne urobit pre peniaze cokolvek, je jednoducho fakt, ktory sa da potvrdit vela prikladmi. Najlepsie to vystihol Rytmus "Zlatokopka"
Samozrejme, ze nehadzem vsetky do jedneho vreca. Urcite vsetkym zenam sa fyzicke predispozicie u chlapov pacia najviac, takisto ako u chlapov. Jednoducho krasny, vysportovany, osvaleny chlap je pre zenu pritazlivy. Na chvilu, pokial zena nezacne rozmyslat o buducnosti, za ktorou stoja peniaze.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz