Bydlisko: Liptovský Mikuláš Poďakoval:20 x Obdržal:2 x vek: 18 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 60kg výška: 165cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
iNv1s píše:
ja osobne rad cvicim triceps,biceps, hrudnik a chrbat...
Moje slová
Podpis autora:
IF IT DOESN'T HURT, GO HARDER.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pipač
Predmet príspevku: Re: Najobľúbenejšia svalová partia
Napísal: Štv Júl 29, 2010 3:34 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 6r. trenerská licencia: tréner II. stupňa váha: 86kg výška: 178cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: AWPC-WUAP
NOHY
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
P4TR3Sss
Bydlisko: Orava :) tam niekde Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: P4TR3Sss vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. trenerská licencia: mám 4 váha: 86kg výška: 179cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: hladám
chrbat tricepshrudbiceps :) od najoblubenejsieho po este viac oblubene
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Zemák
Poďakoval: 0 x Obdržal:13 x meno a priezvisko: Tomáš Prostinák vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 5r. trenerská licencia: zatiaľ nie váha: 90kg výška: 180cm sútažná federácia: SSNKF
bez tréningu stehien to proste nemá význam chodiť cvičiť
Podpis autora:
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu. All glory goes to my lord and savior Jesus Christ Live for nothing or die for something Sponzorwww.Stillmass.eu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
Asi prsia.
Ale keby otazka znela opacne. Nenavidim brucho, aj chrbat, a este lytka, lebo ich nemam kde cvicit ale ani stehna ma nejako nenadchynaju, zabudol som na nieco ...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
jednoznačne biceps :) tá pumpa tam, je najlepší pocit na svete
tak to ano, ale ja ked ho chcem poriadne prekrvit, napumpovat, tak musim dat na zaver taku pumpovacku, asi 20 opakovani s lahkou vahou a sviznejsie bud jednu alebo 2-3serie. A ked som bral arginin alebo creashock vtedy to bolo uplne super.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Jurkádium
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz