Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:188 x Obdržal:325 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Pivo píše:
Individualne..tak ale je to normalne ze kazdemu sa to stava pri kazdych,alebo len pri danych uzivanych AS? To som myslel..
Metabolizmus sa dost meni pri uzivani steracov. Aj reakcie mozu byt ine. Nebolo ti zle? Moze byt aj zmena tlaku cize zvysenie. To uz si musi kazdy sam sledovat. Steroidy maju aj vedlajsie ucinky co by mal kazdy vediet kto ich bere a hlavne mat o problematike vsetko prestudovane nie hrrr idem sypat a ani neviem co to obnasa a neviem co to beriem.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
FitPotreby.sk
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pivo
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Pon Júl 30, 2012 8:36 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 88kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
vlastomenn píše:
Pivo píše:
Individualne..tak ale je to normalne ze kazdemu sa to stava pri kazdych,alebo len pri danych uzivanych AS? To som myslel..
Metabolizmus sa dost meni pri uzivani steracov. Aj reakcie mozu byt ine. Nebolo ti zle? Moze byt aj zmena tlaku cize zvysenie. To uz si musi kazdy sam sledovat. Steroidy maju aj vedlajsie ucinky co by mal kazdy vediet kto ich bere a hlavne mat o problematike vsetko prestudovane nie hrrr idem sypat a ani neviem co to obnasa a neviem co to beriem.
raz po pichnuti do stehna(cca7x) mi doslo zle,točila sa mi hlava a bolo mi na zvracanie..ale som sa spamatal v umyvadle so studenou vodou a preslo to
Bydlisko: Martin Poďakoval:188 x Obdržal:325 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Pivo píše:
vlastomenn píše:
Pivo píše:
raz po pichnuti do stehna(cca7x) mi doslo zle,točila sa mi hlava a bolo mi na zvracanie..ale som sa spamatal v umyvadle so studenou vodou a preslo to
Daco si trafil alebo neznasas psychycky injekcie.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mamut
Napísal: Štv Aug 02, 2012 12:45 pm
tichá voda
Poďakoval:9 x Obdržal: 0 x Vek: 30 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Zdravim,
nevite zda ma vlastomenn dovolenou ? nehlasi se.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
dawe81
Napísal: Štv Aug 02, 2012 2:42 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x Vek: 31 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 88kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Zdar,prosím o radu. Chci dát kůru a to Nandrolone Decanoate a Danabol DS tak na dva měsíce a pak hned něco na kvalitu a to přemýšlím nad Boldenon a Stanozolol taky tak dva měsíce a na konec kůry PCT.Potřebuji vědět zda je to dobrá kombinace a hlavne kolik čeho koupit. Předem díky za rady
dawe81 píše:
Zdar,prosím o radu. Chci dát kůru a to Nandrolone Decanoate a Danabol DS tak na dva měsíce a pak hned něco na kvalitu a to přemýšlím nad Boldenon a Stanozolol taky tak dva měsíce a na konec kůry PCT.Potřebuji vědět zda je to dobrá kombinace a hlavne kolik čeho koupit. Předem díky za rady
Tato kura je dlha ale z hladiska preliatia latok je mozna. PCT klasika salbutamol, tamoxifen, clomid alebo skor salbutamol, proviron, pregnyl, tamoxifen co moze byt hned po prvej dvojke NANDROLON+DANABOL a potom hned po PCT Boldenon+Stanozolol. Da sa to rozne prekombinovat vsetko spolu a pocas celeho cyklu BOLDENON atd.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
DoMMiNNo
Napísal: Pia Aug 03, 2012 12:32 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Caute nasiel by sa niekto kto by mi pomohol s kurou v prilohe je cely rozpis staci rovno pisat do neho a naspät ho postnut a tst enanthat beriem od steroidy.eu iransky
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
DoMMiNNo
Napísal: Pia Aug 03, 2012 12:35 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Caute nasiel by sa niekto kto by mi pomohol s kurou v prilohe je cely rozpis staci rovno pisat do neho a naspät ho postnut a tst enanthat beriem od steroidy.eu iransky
Poďakoval:99 x Obdržal:164 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
to sem nemozes normalne skopirovat ako text ? mne napr. nejde otvorit ani jedna priloha , lebo to ma priponu xlsx
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
DoMMiNNo
Napísal: Pia Aug 03, 2012 1:52 pm
nemluvna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz