bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Štv Júl 12, 2012 10:04 pm Aktuálny čas je Štv Júl 12, 2012 10:04 pm

Stránka 80 z 80 [ Príspevkov: 792 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 76, 77, 78, 79, 80
Autor Správa
Mattias
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Júl 10, 2012 5:43 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 0 x
meno a priezvisko: Matej
vek: 25
pohlavie: muž
cvičím: 10r.
váha: 89kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: bsn
sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Mattias píše:
vlastomenn píše:
Mattias píše:
Dakujem za odpoved. Este by ma zaujimalo ako dlho sa moze kura cyklovat. Ide o to ze doteraz som to vzdy bral tak ze ked som dobral kuru nasledujuci den som zacal PCT a po dobrati PCT som nasledujuci den zacal znova s kurou a takto uz zacinam 4. kuru tak ma zaujima ci treba casom dat nejaku prestavku. Uvazoval som nad tym tak ze ked to takto cyklujem to ta pecen moc oddychu nema pretoze bud ju zatazujem AAS alebo PCT a zvysi sa aj percento ze budu mat nejake vedlajsie ucinky nie? Tak zatial som okrem toho ze som mal citlive bradavky a som permanentne unaveny ze by som aj cely den prespal nic negativne nepocitil, dokonca jeden sa tu pytal na to ze ide na preventivku ci nieco poznaju. Rad by som mu touto cestou odkazal ze ani prd nezistili pri mne a tiez berem anabol + stanazolol. Teda aspon na peceni, jedine co som mal vyssie je cholesterol ale to nemusi aj moze suvisiet s ASS ale to ti takto nikdo bez dopingovych testou nedokaze :) Za dalsie neviem ci sa tym aj neznizuje celkovy ucinok a vysledok kury. Ak hovorim z cesty budem rad ak ma uvediete na spravnu mieru .Inak s tym alkoholom a testosteronom si ma zaskocil. Co som vedel bolo ze nemozes pit pred spanim pretoze to zastavuje tvorbu testosteronu v spanku a aj to ked sa naj.bes ale som netusil ze aj cez den ked si dam jedno dve pivka ze to moze ovplyvnit ale dobre vediet dakujem upozornim na to aj kamosou

Mozes brat takto aj cely rok. Mozes dat aj pauzu 3 mesiace a tahat zas dalej. To je uz individualne a za dalsie to co chces docielit. Ak sa to tyka sutaznej keriery tam treba slapat. Zalezi ci latky este funguju na teba a ako sa citis. Treba aj striedat cyklovat cize treba dat aj kuru len cisto kvalitne veci to znamena na kvalitu napr. Oxandrolon, Stanozolol, Methenolon enanthat, Boldenon, Undestor, Proviron, Trenbolon. Mozes ist aj most cisto len Methenolon enanthat napr 2-3 mesiace tyzdenne 200-300mg alebo Oxandrolon 40mg-50/den.

Ja viem ze tato otazka po tom co si napisal vyznie asi trocha debilne ale da sa fungovat tada na kombinacii anabol + stnanazolol aj niekolko rokou bez prestavky? Ja som sa na tu prestavku pytal len zo zdravotnych dovodou. Ako zatial ako som pisal nic nepocitujem ale radsej sa opytam nech to neprezeniem. Popripade ja idem teraz podla toho cyklu s nazvom Cyklus orálny (tabletový) da sa casom navysit denna davka anabolu pripadne stanazololun alebo to uz je nebezpecne.

Prilis velke dyvky Methandienonu budu fungovat rovnako ako davka napr 8 tabliet na den prinajmensom znizenie ucinku. Ist stale na tychto istych latkach je hlupost pretoze receptory budu naviknute a ucinnost klesa. To znamena ze latky treba casom obmienat! Ale to uz zistis sam.

No a to je prave to co som sa aj pytal ze po akom case je dobre obmienat alebo ci staci na nejaky cas vynechat a ked to potom nasadim tak to bude znova slapat tak ako ma. Inak nepochopil som tejto tvojej vete co si tym chcel povedat
"Prilis velke dyvky Methandienonu budu fungovat rovnako ako davka napr 8 tabliet na den prinajmensom znizenie ucinku."
Popripade ked obmienat treba za injekcne alebo staci len za ine oralne napr. Oxandrolon, Undestor?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Uto Júl 10, 2012 7:27 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 179 x
Obdržal: 304 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
pohlavie: muž
cvičím: viac ako 20r.
váha: 84kg
výška: 171cm
sponzora: nemám
Mattias píše:
No a to je prave to co som sa aj pytal ze po akom case je dobre obmienat alebo ci staci na nejaky cas vynechat a ked to potom nasadim tak to bude znova slapat tak ako ma. Inak nepochopil som tejto tvojej vete co si tym chcel povedat
"Prilis velke davky Methandienonu budu fungovat rovnako ako davka napr 8 tabliet na den prinajmensom znizenie ucinku."
Popripade ked obmienat treba za injekcne alebo staci len za ine oralne napr. Oxandrolon, Undestor?

Nepochopil. Uc sa na sebe a rokmi prides na to. Priklad: ked tresnes methandienon (u mna to tak funguje) 40mg/den je to rovnake ako ked supnes 60mg/den a viac. Chapes? Treba latky skusat a obmienat a amozrejme sa treba dat aj do inj. lebo len na tabletach sa dlho neda stavat.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 80 z 80 [ Príspevkov: 792 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 76, 77, 78, 79, 80

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia