bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?
  • ste tréner bojových športov?
  • športový klub?
  • ste športový masér?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Nov 23, 2013 1:56 pm Aktuálny čas je Sob Nov 23, 2013 1:56 pm

Dôležité témy fóra anabolické steroidy

Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov

Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa

Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky

Stránka 49 z 60 [ Príspevkov: 1482 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 60  Ďalší
Autor Správa
silvo
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Sob Dec 29, 2012 8:32 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 232 x
Obdržal: 536 x
Vek: 36
Pohlavie: muž
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
426Michal píše:
ani nie už som pochopil a dakujem .....inak otazka čo sa stane ak nasadime pct priskoro povedzme tesne pred koncom? a ešte jedna mam PCT Tamoxifen+Slabutamol+Clomid +PRoviron otazka znie či neni dobre proviron brať jednu tabletu denne počas celej kury aby som zabranil gyno? a vynechať ho z PCT alebo ho nechat v PCT ...inak ospravdlnujem sa ak mi to tu vložilo 2x

Proviron je dobré dávať 2x denne proti gyno.

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Sob Dec 29, 2012 8:35 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

426Michal píše:
takto vyzera Finalna verzia mojej kury chcem sa spytať na odborny nazor može byť?aj dlžka medzi kurou a PCT?:

Môže. Testosteron stačí na 100mg ukončiť 50mg je už zbytočné.

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Sob Dec 29, 2012 8:41 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
Zdravim , chcel by som sa opytat ci sa da ist nandrolon samotny tak ako to je pri testosterone alebo ci musi byt vzdy v kombinacii s niecim inym a ak musi byt v nejakej kombinacii tak co je k nemu najvhodnejsie ked mi ide o objem. Momentalne idem samotny Omnadren 500mg raz tyzdenne a nema to na mna ziadny efekt. Dokonca sa citim slabsi a aj menej davam ako ked som siel Anabol so Stanazolom ale kedze to som mal asi 7 kur za sebou chcel som zmenu kedze to uz nejak prestalo zaberat ale tato kura mi pripada ako krok spat. Neviete niekto v com to moze byt? Dakujem

Keď si mal 7 kúr tak prečo do seba dávaš jednu látku!? Opakujem jediná latka ktorá sa môže brať samostatne je len testosteron! Ak si mal tesne 7 kúr po sebe tak si daj pauzu 3 mesiace a potom choj do ďalšej kúry. Máš nasýtené receptory!

Za tento príspevok autora

silvo

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

426Michal
Napísal: Sob Dec 29, 2012 10:12 am 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: Mišo halabala
Vek: 20
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 93kg
Výška: 182cm
silvo píše:
426Michal píše:
takto vyzera Finalna verzia mojej kury chcem sa spytať na odborny nazor može byť?aj dlžka medzi kurou a PCT?:

Dik velmi si mi pomohol konečne možem začať dik ešte raz ....a ohladom toho provironu mam ho z PCT dať preč a dať ho do kury 2x denne proti gyno ? alebo ho nechat v PCT

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Sob Dec 29, 2012 10:41 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

426Michal píše:
silvo píše:
426Michal píše:

Dik velmi si mi pomohol konečne možem začať dik ešte raz ....a ohladom toho provironu mam ho z PCT dať preč a dať ho do kury 2x denne proti gyno ? alebo ho nechat v PCT

Na to neni odpoveď to už ty musíš vedieť či si náchylný.

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

streetglow99
 Predmet príspevku: Pomoc s kurou
Napísal: Sob Dec 29, 2012 1:34 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 0 x
Vek: 23
Cvičím: 4r.
Výška: 175cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
Mate niekto skusenosť s Testosterone enanthate v kombinacii s Boldenone undecylenate ? Je tato kombinacia vhodna aj ako prva kura? Liecim si zapal ramena a po vysadeni liekov mi jeden chalan odporucil tuto kombinaciu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
 Predmet príspevku: Re: Pomoc s kurou
Napísal: Sob Dec 29, 2012 3:07 pm 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

streetglow99 píše:
Mate niekto skusenosť s Testosterone enanthate v kombinacii s Boldenone undecylenate ? Je tato kombinacia vhodna aj ako prva kura? Liecim si zapal ramena a po vysadeni liekov mi jeden chalan odporucil tuto kombinaciu

Môže byť ale pre začiatočníka boldenon zbytočné a z liekmi to nemá nič spoločné.

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xbred
Napísal: Ned Dec 30, 2012 6:32 pm 
nemluvna
nemluvna

Obrázky: 1

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: xbred
Vek: 27
Cvičím: 13r.
Hmotnosť: 86kg
Výška: 174cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech
Zdravím, můžete někdo poradit, kdy je vhodné aplikovat nandrolon (ráno, odpoledne, večer)? Nebo na tom nezáleží?

Díky Jéňa

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Ned Dec 30, 2012 8:58 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: Matej
Vek: 26
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 89kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
silvo píše:
Mattias píše:
Zdravim , chcel by som sa opytat ci sa da ist nandrolon samotny tak ako to je pri testosterone alebo ci musi byt vzdy v kombinacii s niecim inym a ak musi byt v nejakej kombinacii tak co je k nemu najvhodnejsie ked mi ide o objem. Momentalne idem samotny Omnadren 500mg raz tyzdenne a nema to na mna ziadny efekt. Dokonca sa citim slabsi a aj menej davam ako ked som siel Anabol so Stanazolom ale kedze to som mal asi 7 kur za sebou chcel som zmenu kedze to uz nejak prestalo zaberat ale tato kura mi pripada ako krok spat. Neviete niekto v com to moze byt? Dakujem

Keď si mal 7 kúr tak prečo do seba dávaš jednu látku!? Opakujem jediná latka ktorá sa môže brať samostatne je len testosteron! Ak si mal tesne 7 kúr po sebe tak si daj pauzu 3 mesiace a potom choj do ďalšej kúry. Máš nasýtené receptory!

Aha dik moc. Takze kolko sa oplati davat kur po sebe aby to malo efekt alebo je lepsie medzi kazdou kurou dat nejaku pauzu? A ak hej tak kolko pauzu?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bazy
Napísal: Pon Dec 31, 2012 9:08 am 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 30 x
Obdržal: 21 x
Vek: 23
Cvičím: 3r.
Výška: 185cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit
Chlapy, chlapy co to tady nějaký čas sleduju tak 426michal a mattias vy se tak půl roku jen ptáte jak a co a přitom furt řešíte to samé dokola, to je Vám za težko si koupit od steroidy.eu rozpis za 8 éček a neptat se jak malé děcka na každou kokotinu? Pořád se ptáte na ty same pičoviny místo toho aby ste si přečetli pár článků. Sorry ale nedalo mi to a musel sem to napsat protože tohle je na facku

bazy

poďakoval uživateľ

silvo

Podpis autora:

No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Pon Dec 31, 2012 3:18 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

bazy píše:
Chlapy, chlapy co to tady nějaký čas sleduju tak 426michal a mattias vy se tak půl roku jen ptáte jak a co a přitom furt řešíte to samé dokola, to je Vám za težko si koupit od steroidy.eu rozpis za 8 éček a neptat se jak malé děcka na každou kokotinu? Pořád se ptáte na ty same pičoviny místo toho aby ste si přečetli pár článků. Sorry ale nedalo mi to a musel sem to napsat protože tohle je na facku

Budes sa divcit ale pytam sa prave pre to ze vela ohladne toho citam lenze moc toho na nete nie je a viac ma zaujimalu odborne rady skusenych ludi ktory sa vyznaju ako kravyni na forach od amaterov. Netvrdim ze sa nuiekto na to iste uz tu nepytal ale vazne som si dal tu namahu a precital som celu tuto temu a aj celu poradnu ale clovek si vsetko zapamatat nemoze. Co sa tyka steroidou je to dost rozsiahla oblast hlavne ak vezmes do uvahy mmnozstvo kombinacii a roznych davkovani a poloz si ruku na srdce ze ty si tu tiez mal kopec dotazov ktore si si mohol vyhladat aj sam ale bolo ti pohodlnejsie a rychlejsie sa opytat:a21

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Pon Dec 31, 2012 4:10 pm 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 327 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Diskusné forum je o diskutovaní a pýtaní sa !!! Každý nech sa pýta čo potrebuje !!!

papagiorgo

sa poďakovali - 2

426Michal, Mattias

Podpis autora:

E-FitnessPoradca.eu - Tréningové plány a jedálničky na mieru ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Pon Dec 31, 2012 4:46 pm 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
Budes sa divcit ale pytam sa prave pre to ze vela ohladne toho citam lenze moc toho na nete nie je a viac ma zaujimalu odborne rady skusenych ludi ktory sa vyznaju ako kravyni na forach od amaterov. Netvrdim ze sa nuiekto na to iste uz tu nepytal ale vazne som si dal tu namahu a precital som celu tuto temu a aj celu poradnu ale clovek si vsetko zapamatat nemoze. Co sa tyka steroidou je to dost rozsiahla oblast hlavne ak vezmes do uvahy mmnozstvo kombinacii a roznych davkovani a poloz si ruku na srdce ze ty si tu tiez mal kopec dotazov ktore si si mohol vyhladat aj sam ale bolo ti pohodlnejsie a rychlejsie sa opytat:a21

Všetko o anabolikách

silvo

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Pon Dec 31, 2012 6:41 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Zdravim, rad by som sa opytal na par veci v ktorych aj napriek citaniu tu na fore v anabolickej poradni ale aj na inych zdrojoch na nete. Teraz idem kuru Omnadren 500mg/tyzden po dobu 10 tyzdnou a davam k tomu proviron a zaujimalo by ma kedy treba nasadit PCT od poslednej aplikacie kedze tu na fore je uvedeny biologický polčas rozpadu 15-18 dni a na nete je udavanych ako aj na e-shope steroidy.eu az 21 dni a tu v teme silvo jednemu radi zacat po sustanole co je v podstate tiez testosterone mix aby zacat po 14 dnoch. Tak ako je to najlepsie?A este jedna vec ma dost metie. Ako je to vlastne s tou prestavkou po kure. Ked som sa na zaciatku pytal Silva tak mi povedal ze mozem kludne davat nasledujucu kuru hned po dobrati PCT tej predoslej a tu v anabolickej poradni pise ze treba mat medzi kurami aspon taku dlhu pauzu ako trvala ta kura.Cize mam to chapat tak ze ked kura trvala 10 tyzdnou tak si mam dat teraz 10 tyzdnou pauzu? Alebo sa do toho rata aj cas pocas ktoreho som daval PCT takze cas brania kury + cas brania PCT a to je vysledna pauza alebo ako to je?
Ide o to ze som mal za sebou asi 7 ku anabol +stanazolol a uz to nemalo ziadny efekt tak som skusil dat kuru Omnadren podla toho ako je napisany tu na fore v sekcii Steroidové cykly - rozpisy k nahliadnutiu a bolo to este horsie. Nie ze neboli ziadne vysledky ale dokonca som musel ist s vahami este dole aby som dokazal aspon nieco odcvicit. Na to mi silvo napisal ze mam presytene receptory.Takze kolko sa oplati davat kur po sebe aby to malo efekt alebo je lepsie medzi kazdou kurou dat nejaku pauzu? A ak hej tak aku dlhu vlastne pauzu?
A dopredu sa ospravedlnujem ak to bolo niekde vysvetlene co sa pytam ale vazne som to nenasiel a tento krat som dal na silvovu radu a fakt patral a hladal ale cim viac som hladal tak tym viac som si vsimol ze vsetky zdroje maju copyraid jedna ako druha a jediny aky taky zdroj je prave tento vas. Takze preto sa vzdy z radostou obracam prave na toto forum, dakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

hyipmaniac
Napísal: Uto Jan 01, 2013 2:51 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: hyip
Cvičím: 16r.
Hmotnosť: 110kg
Výška: 203cm
v tématu o Undestoru Silvo píšeš

"Jedinu vyhodu ma ze aromatizuje len v minimálnom mnozstve a neovplyvnuje telu vlastnú prirodzenú produkciu testosteronu mozno len pri neumerne vysokych davkach a dlhodobejsom uzivani."

je tedy možné Undestor zařadit do pct? pokud neovlivňuje tvorbu vlastního testosteronu, zdá se mi jako ideální.

A co říkáš na kombinaci Sustanonu 250 a Undestoru?

Jde mi o to, že mi Undestor přebývá.. a tak co s ním.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Uto Jan 01, 2013 8:34 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
Zdravim, rad by som sa opytal na par veci v ktorych aj napriek citaniu tu na fore v anabolickej poradni ale aj na inych zdrojoch na nete. Teraz idem kuru Omnadren 500mg/tyzden po dobu 10 tyzdnou a davam k tomu proviron a zaujimalo by ma kedy treba nasadit PCT od poslednej aplikacie kedze tu na fore je uvedeny biologický polčas rozpadu 15-18 dni a na nete je udavanych ako aj na e-shope steroidy.eu az 21 dni a tu v teme silvo jednemu radi zacat po sustanole co je v podstate tiez testosterone mix aby zacat po 14 dnoch. Tak ako je to najlepsie?A este jedna vec ma dost metie. Ako je to vlastne s tou prestavkou po kure. Ked som sa na zaciatku pytal Silva tak mi povedal ze mozem kludne davat nasledujucu kuru hned po dobrati PCT tej predoslej a tu v anabolickej poradni pise ze treba mat medzi kurami aspon taku dlhu pauzu ako trvala ta kura.Cize mam to chapat tak ze ked kura trvala 10 tyzdnou tak si mam dat teraz 10 tyzdnou pauzu? Alebo sa do toho rata aj cas pocas ktoreho som daval PCT takze cas brania kury + cas brania PCT a to je vysledna pauza alebo ako to je?
Ide o to ze som mal za sebou asi 7 ku anabol +stanazolol a uz to nemalo ziadny efekt tak som skusil dat kuru Omnadren podla toho ako je napisany tu na fore v sekcii Steroidové cykly - rozpisy k nahliadnutiu a bolo to este horsie. Nie ze neboli ziadne vysledky ale dokonca som musel ist s vahami este dole aby som dokazal aspon nieco odcvicit. Na to mi silvo napisal ze mam presytene receptory.Takze kolko sa oplati davat kur po sebe aby to malo efekt alebo je lepsie medzi kazdou kurou dat nejaku pauzu? A ak hej tak aku dlhu vlastne pauzu?
A dopredu sa ospravedlnujem ak to bolo niekde vysvetlene co sa pytam ale vazne som to nenasiel a tento krat som dal na silvovu radu a fakt patral a hladal ale cim viac som hladal tak tym viac som si vsimol ze vsetky zdroje maju copyraid jedna ako druha a jediny aky taky zdroj je prave tento vas. Takze preto sa vzdy z radostou obracam prave na toto forum, dakujem

Odpoveď som ti už dal tak neviem čo lamentuješ!!! Polčas je vždy orientačný. PCT nasaď po 14 dňoch.

silvo

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Uto Jan 01, 2013 8:45 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

hyipmaniac píše:
v tématu o Undestoru Silvo píšeš

"Jedinu vyhodu ma ze aromatizuje len v minimálnom mnozstve a neovplyvnuje telu vlastnú prirodzenú produkciu testosteronu mozno len pri neumerne vysokych davkach a dlhodobejsom uzivani."

je tedy možné Undestor zařadit do pct? pokud neovlivňuje tvorbu vlastního testosteronu, zdá se mi jako ideální.

A co říkáš na kombinaci Sustanonu 250 a Undestoru?

Jde mi o to, že mi Undestor přebývá.. a tak co s ním.

Napíšem ti príklad. Načo budeš jesť chleba s chlebom? Do PCT sa zvykne dávať ojedinele. Skôr môže byť ako most medzi kúrami. Najlepšie urobíš keď si ho necháš do inej kúry nie je to potravina nepokazí sa. Napr. ho môžeš využiť pár dní na začiatku kúry dokým ti nezabere napr. testosterón z dlhým esterom.

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Uto Jan 01, 2013 11:02 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

silvo píše:
Mattias píše:

Odpoveď som ti už dal tak neviem čo lamentuješ!!! Polčas je vždy orientačný. PCT nasaď po 14 dňoch.

Ano odpoved si mi sice dal ale len na to ze mam teraz presypane receptory ale ja som sa pytal aj na to ze ci treba do buducna dodrziavat to ze aka dlha bola kura taka dlha ma byt aj prestavka.
Priklad teraz si dam ako si mi poradil tri mesiace pauzu ponej dam napr. kuru sustanol , anabolom a stanazolol tak na 8 tyzdnou (kvoli anabolu a stanazolu) pricom po 14 dnoch nasadim PCT (kvoli sustanolu) a po tej kure mam mat pauzu 8 tyzdnou (cas trvania klury) alebo 10 tyzdnou (cas trvania kury + PCT) alebo ako to je vlastne. To ma zaujima Dakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

paprdee
Napísal: Str Jan 02, 2013 12:50 am 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 4 x
Meno a priezvisko: Vladimír Gašparík
Vek: 18
Hmotnosť: 82kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: SAKFST
Ahojte prosím vás chcem sa opýtať ohladom provironu.. Chcem ho zaradiť do kúry ako prevenciu voči gyno, a to keď budem brať TST propionate a methandienone na 28 dní tjs prvá polovička cyklu a do druhej polovičky cyklu tjs. TST propi a stanozol ho už nedať ! otazky .. či ho potom možem opäť použiť s tamoxifenom do PCT a druha že kolko mg mám brať pri prvej polovičke cyklu s propi a methanom ďakujem :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Str Jan 02, 2013 9:14 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Mattias píše:
Ano odpoved si mi sice dal ale len na to ze mam teraz presypane receptory ale ja som sa pytal aj na to ze ci treba do buducna dodrziavat to ze aka dlha bola kura taka dlha ma byt aj prestavka.
Priklad teraz si dam ako si mi poradil tri mesiace pauzu ponej dam napr. kuru sustanol , anabolom a stanazolol tak na 8 tyzdnou (kvoli anabolu a stanazolu) pricom po 14 dnoch nasadim PCT (kvoli sustanolu) a po tej kure mam mat pauzu 8 tyzdnou (cas trvania klury) alebo 10 tyzdnou (cas trvania kury + PCT) alebo ako to je vlastne. To ma zaujima Dakujem

Pár kúr sa môže potiahnuť to neevieš ani základné veci ako to že aj zo steroidmi to pôjde čím ďalej tým ťažšie? Chlapci všetko vidíte čarovne a ružovo! Chceš ísť lepšie? Tresni rasťák v hodnote 2000-3000€.

silvo

poďakoval uživateľ

Mattias

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Str Jan 02, 2013 9:17 am 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

paprdee píše:
Ahojte prosím vás chcem sa opýtať ohladom provironu.. Chcem ho zaradiť do kúry ako prevenciu voči gyno, a to keď budem brať TST propionate a methandienone na 28 dní tjs prvá polovička cyklu a do druhej polovičky cyklu tjs. TST propi a stanozol ho už nedať ! otazky .. či ho potom možem opäť použiť s tamoxifenom do PCT a druha že kolko mg mám brať pri prvej polovičke cyklu s propi a methanom ďakujem :)

Prosím ťa to čo si zostavil za kúru?! A k tomu ešte úbohých 28 dní. Zabudni na to!

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mattias
Napísal: Str Jan 02, 2013 11:38 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

silvo píše:
Mattias píše:

Pár kúr sa môže potiahnuť to neevieš ani základné veci ako to že aj zo steroidmi to pôjde čím ďalej tým ťažšie? Chlapci všetko vidíte čarovne a ružovo! Chceš ísť lepšie? Tresni rasťák v hodnote 2000-3000€.

Jasne tomu rozumiem ze cim dalej to pojde tazsie a ze to nie je len o steroidoch ale aj o strave, odpocinku a treningu a aj ze rastak by urcite pomohol. Mna len zaujima ako je to s tymi pauzami medzi kurami. Co je to mozes potiahnut par kur. To je ako kolko 2, 3, 4 alebo kolko. Ziavne ked som siel 7 kur anabol + stanazolol tak aj ked som dal potom Omnadren tak to bolo uz moc pretoze uz tie posledne 2 kury anabol+stanazolol nestali za vela a ako som uz pisal ten Omnadren bol mpomali krok spat aj ked som si myslel ze zmena tu stagnaciu prelomi. Cize preto ma zaujima ta pauza medzi kurami ze podla coho mam rozhodnut kedy a hlavne aku dlhu pauzu si mam dat. Uz ma chapes?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

paprdee
Napísal: Str Jan 02, 2013 12:23 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

silvo píše:
paprdee píše:

Prosím ťa to čo si zostavil za kúru?! A k tomu ešte úbohých 28 dní. Zabudni na to!

celkový kura ma 60 dní. Prosím ťa možeš mi odpovedať na otázku ohladne toho Provironu ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: Str Jan 02, 2013 12:55 pm 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

paprdee píše:
celkový kura ma 60 dní. Prosím ťa možeš mi odpovedať na otázku ohladne toho Provironu ?

Máš to tak napísané že sa ani boh v tom nevyzná! Proviron stále prípadne ho nemusíš dať v PCT.

Podpis autora:

Všetko o steroidoch

obchod@steroidy.eu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

paprdee
Napísal: Str Jan 02, 2013 2:15 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

silvo píše:
paprdee píše:

Máš to tak napísané že sa ani boh v tom nevyzná! Proviron stále prípadne ho nemusíš dať v PCT.

Oukej číže 2 tabletky denne ? a to pct TAMOXIFEN a CLOMID ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 49 z 60 [ Príspevkov: 1482 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 60  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia