Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Od Haďák
Julius Shoeman napísal:
10 Júl 2024, 07:14
dobře si děláš reklamu Royal Roids:) nezaškodí připomenout, jak si vykrádal zákazníky úspěšnějším kolegům:)
Kdo? Co?

Reklama

Reklama

Od Deryk159
Zdar borci,
Čo hovoríte na kuru Turinabol 60mg/ed - 8w + T3 37,5mcg/ed - 8w a do PCT Proviron 50mg/ed + Clenbuterol 40mcg/ed, malo by ísť o kuru zameranú na rysovanie, ide o vôbec prvú kúru. Prečo som voli Turinabol a nie Testosterón ako prvý preparát, príde mi nelogicke si do veľkej miery potlcit vlastnú tvorbu nejakou slabou kúrou v podobe 250mg tst/ew keď ešte neviem ako na mňa budú vyplývať androgeny z hľadiska nárastu svalovej hmoty ak na tejto kúre pôjdem hore +/- 5kg a neprídu nejaké zle krvné testy ma zmysel pokračovať nejakou silnejšou kúrou.
Od garonko
Znie to zaujímavo ale bez tst by som nešiel cyklus moj názor
Ak sypat tak len s testosteron to je zaklad moj
Od Slovan1945
Zbytočnosť kámo. TST ti na tie povedzme 3. mesiace nikdy nevypne tvoj vlastný tst. Po vysadení sa ti to aj bez PCT obnoví samé len to trvá dlhšie. Z turinabolu o samote moc nevyťažíš . Keď ti ide o chudnutie nemusíš isť žiadne AS. Stačí clenbu alebo T3. Za mňa by bolo najlepšie ak by si dal okolo 500mg tst a T3 (50mcg stačí)
Od Deryk159
Chudnúť bez androgénov ma aký zmysel, prist o všetky svaly ktoré ťažko budujes v objeme nie ďakujem to radšej ostanem na svojich 93 kg pri 12-13% tuku btw pri výške 187 cm, lenže ja tam nechcem poslať ešte testosterón s dôvodu že plánujem rodinu a nechcem si znižovať kvalitu spermií a Mimochodm keď to prvej kúry pošleš 500mg kam sa posunieš ďalej v sypaní to je ako s cvičením nezacnes hneď drepovať 100kg to je nezmysel…
Od Slovan1945
Tst ti nezníži plodnosť natoľko že by si nemohol mať deti. A keď sa toho tak bojíš tak tam dáš na konci cyklu HCG. A koľko tst by si tam chcel poslať ? 500mg je základ v cykle , menej to nemá význam. Keď ho tam pošleš 200mg napríklad tak to nemá význam , nič s toho nevyťažíš ...
Od Haďák
Deryk159 napísal:
19 Júl 2024, 08:23
Zdar borci,
Čo hovoríte na kuru Turinabol 60mg/ed - 8w + T3 37,5mcg/ed - 8w a do PCT Proviron 50mg/ed + Clenbuterol 40mcg/ed, malo by ísť o kuru zameranú na rysovanie, ide o vôbec prvú kúru. Prečo som voli Turinabol a nie Testosterón ako prvý preparát, príde mi nelogicke si do veľkej miery potlcit vlastnú tvorbu nejakou slabou kúrou v podobe 250mg tst/ew keď ešte neviem ako na mňa budú vyplývať androgeny z hľadiska nárastu svalovej hmoty ak na tejto kúre pôjdem hore +/- 5kg a neprídu nejaké zle krvné testy ma zmysel pokračovať nejakou silnejšou kúrou.
Pokuď jsi začátečník tak je to v pohodě, aspoň se poučiš z vlastních chyb, jestli to chceš jen na léto tak budeš o malinko vypadat líp než teď.Nelogické je vůbec nějaký turinabol bez tst, upřímně řečeno nevytezis z toho vůbec nic, protože turinabol ti da hodně málo a to málo az vysadis ani neudrzis. Samotné T3 taky žádný šlágr,sice zvyšuje metabolismus,ale taky žravost a clenbuterol v pct ti taky moc nepřidá spíš je účinnější jako spalovač,do pct je lepší salbutamol není tak dobrý spalovač jako clen,ale je mírně anabolický bez potlačení vlastního testosteronu. Možná to vyzní, že je dobré nejdřív clen a pak salbu,ale to je taky blbost,tak dlouhý ty látky nemají účinek .Takže defakto celý to je úplně o ničem
Od Deryk159
Ok, skúšal si ísť niekedy kuru bez testosterónu alebo poznáš niekoho o kom vieš že išiel kuru bez testosterónu, lebo vyzeráš byt celkom presvedčený o tom čo hovoríš a že je salbutamol anabolickejsi Hm, údajne…
Od garonko
Chalani išiel niekto
viac ako 1ml propik obdeň
Od Haďák
Deryk159 napísal:
21 Júl 2024, 07:50
Ok, skúšal si ísť niekedy kuru bez testosterónu alebo poznáš niekoho o kom vieš že išiel kuru bez testosterónu, lebo vyzeráš byt celkom presvedčený o tom čo hovoríš a že je salbutamol anabolickejsi Hm, údajne…
Jo, když mi bylo 18 moje první zkušenost tak metandienon,potom oxandrolon,pak oxan+t3+clen,jo to byla blbost. Clen vs salba,salba se líp dávkuje nema tak dlouhý half-life to znamená, že si to nadavkujes jak se ti hodí to znamená, že normálně usneš a neklepes se ještě v noci,ale může ti vyhovovat třeba víc clen, já osobně se mu vyhýbám
Od garonko
Vás názor
viac sa
oplatí ist v cykle nadro P alebo Primo
Povedzme nadro P - 2ml každý 2
den a Primo 2-3 ml kedze je to slabučký roids
Od Haďák
garonko napísal:
21 Júl 2024, 21:50
Vás názor
viac sa
oplatí ist v cykle nadro P alebo Primo
Povedzme nadro P - 2ml každý 2
den a Primo 2-3 ml kedze je to slabučký roids
Jestli máš tyhle dvě látky v hlavě tak je lepší dát je na polovinu a obě najednou, protože jsou odlišný jedna je nordht a druha dht,da se to přirovnat jako by jsi k jehlám přidal tablety.
Od Haďák
garonko napísal:
21 Júl 2024, 11:40
Chalani išiel niekto
viac ako 1ml propik obdeň
Zkoušel jsem to,ale nepozoroval jsem rapidně větší efekt.
Od hadamko
Deryk159 napísal:
20 Júl 2024, 07:51
Chudnúť bez androgénov ma aký zmysel, prist o všetky svaly ktoré ťažko budujes v objeme nie ďakujem to radšej ostanem na svojich 93 kg pri 12-13% tuku btw pri výške 187 cm, lenže ja tam nechcem poslať ešte testosterón s dôvodu že plánujem rodinu a nechcem si znižovať kvalitu spermií a Mimochodm keď to prvej kúry pošleš 500mg kam sa posunieš ďalej v sypaní to je ako s cvičením nezacnes hneď drepovať 100kg to je nezmysel…
Mysli aj nato že si pomerne vysoký, takže aj váha bude väčšia tým pádom aj viac sypky budeš musieť dávať aby si mal účinky ako 65kg cvičenci
Od Deryk159
Ja svoju ideálnu kuru vydim niekde na 300mg tst + 150-200mg drostanolonu plus nejaký oral na začiatok a toto ísť nejakých x týždňov ale myslím si že pre rekreačného cvičenica je toto úplne sci-fi keď dobrý kulturista sa na takejto sypke nachysta na súťaž, môj názor! Takze mne do prvej kúry musí stačiť samostatný oral a keď budem vidieť že je to OK a ma to u mna potenciál tak budem pokračovať s ďalšími vecami ale napáliť tam hneď 500mg tst a čakať čo sa stane to je dosť hazrd..
Od hadamko
Deryk159 napísal:
22 Júl 2024, 11:15
Ja svoju ideálnu kuru vydim niekde na 300mg tst + 150-200mg drostanolonu plus nejaký oral na začiatok a toto ísť nejakých x týždňov ale myslím si že pre rekreačného cvičenica je toto úplne sci-fi keď dobrý kulturista sa na takejto sypke nachysta na súťaž, môj názor! Takze mne do prvej kúry musí stačiť samostatný oral a keď budem vidieť že je to OK a ma to u mna potenciál tak budem pokračovať s ďalšími vecami ale napáliť tam hneď 500mg tst a čakať čo sa stane to je dosť hazrd..
500MG je somarina aj podľa mňa ísť do prvej toľko, 300-350mg ideál podľa mňa + metán 30mg do prvej... čisto orál by som nešiel ale to už moja vec nieje
Od garonko
Chalani čo hovoríte na kombináciu Nadro P + Tren A ma to zmysel či hlúposť ?
Pripadne premyslam vyklesat Tren A a nasadim Nadro P
Ďakujem.
Od Haďák
Deryk159 napísal:
22 Júl 2024, 11:15
Vážně chceš vidět turinabol,aby měl na tobě potenciál? To tak možná methyl-drostanolon,ale ne turin. Kulturista má úplně jiný režim,všechnu jeho sypku násobí přísné dodržování stravy a treningu,ty určitě nebudeš mít takhle nastavený režim. A 500mg tst vážně může být hazard,budeš tak
nadržený že budeš chtít pořád jen pichat 😁 nemůžeš srovnavat jehly s tablety,jehly a hlavně tst můžeš jet pořád,ale tablety by tě rychle dojebali
Od Haďák
garonko napísal:
22 Júl 2024, 17:42
Chalani čo hovoríte na kombináciu Nadro P + Tren A ma to zmysel či hlúposť ?
Pripadne premyslam vyklesat Tren A a nasadim Nadro P
Ďakujem.
Obráceně je to příjemnější vykopnout nandro trenem,sila jde pěkně nahoru,jinak dohromady se to bere spíš když jsou bolesti kloubu, nandro pri trenu citelný moc není oboji látky jsou nortestosteron s tím, že tren je podstatně silnější a už nedává prostor vyniknout nandru
Od garonko
Čiže ak správne chápem ostal by si na Trenbolone a Nadro P vyklesal ..
Inak Vás názor na kombináciu ligandrol + ibutamoren ?
Premyslam ibutamoren vysadiť kedze to idem uz 4 mesiace v dávke 25mg denne a nasadiť RH v dávke 4IU
Od Deryk159
500mg testosterónu nepotrebujem na to aby som bol stále nadezany, práveže mám obavu že po vysadení už bez neho na sex ani nepomyslím a čo môžem očakávať od samotnej kúry Turinabolu myslím v kg svalovej hmoty..
Od Slovan1945
Od turinabolu samotného ani pri 100mg denne nenaberieš možno ani kilo svalov ;) zbytočnosť. Prvá kúra má byť len TST nič viac. Musiš zistiť ako na samotný TST riaguje tvoje telo v danej dávke. Hlavne či ti nevyskočí estrogén a s tým spätý prolaktin. Potom ešte krvný obraz , lebo hustú krv dlhodobo nechceš mať...
Od Deryk159
A podľa vášho alebo teda tvojho názoru aký orálny steroid by mal zmysel a zároveň nebol mega toxický ako Superdrol, bol by to napr Stanozol??
Od Haďák
garonko napísal:
22 Júl 2024, 20:07
Čiže ak správne chápem ostal by si na Trenbolone a Nadro P vyklesal ..
Inak Vás názor na kombináciu ligandrol + ibutamoren ?
Premyslam ibutamoren vysadiť kedze to idem uz 4 mesiace v dávke 25mg denne a nasadiť RH v dávke 4IU
Jo přesně jak píšeš,nandrolon zbytecne jen zavodnuje a na sile moc nepřidá pri trenu,to je lepší tam přidat primo, které jsi zmiňoval a ligandrol + ibutamoren je dobrý tak po pct, když chce člověk zůstat chvíli čistý od aas,to je citelný,ale vykopnout najednou aas a pustit tam ibu+ ligand je pocitově jako by člověk nic nebral
Od Haďák
Deryk159 napísal:
22 Júl 2024, 20:10
500mg testosterónu nepotrebujem na to aby som bol stále nadezany, práveže mám obavu že po vysadení už bez neho na sex ani nepomyslím a čo môžem očakávať od samotnej kúry Turinabolu myslím v kg svalovej hmoty..
Od turinu nečekej vůbec nic,trochu půjde síla nahoru,a vidět to moc nebude na tobě o kg čisté svalové hmoty se neda ani bavit to tak možná kilo nebo dvě, až potom, když se tam přidá tst tak je to docela znát,anabolicka rovnice je 1+1= 3 to znamená že tablety spolu s jehlami jsou podstatně víc, protože spolu synergizuji.
Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Find Prettys Girls from your town for night

Poradenství

Nabízíme prodej a poradenství[…]

Search Prettys Girls in your city for night