32 rokov,189 cm,105 kg
Strava samozrejmost,trening+cardio takisto
Ja rozmyslam TST+Oxan.Nejake rady a nazory?dakujem
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
Reklama
Vdaka za radu. Vies, kedze ja som uz platil za operaciu gynekomastie, tak mam predsalen obavy :-D
Nevim co je to za trend užívat hcg při kůře, nevidím žádný pádný důvod, prostě varlata jsou zmenšená a nepotrebuji je zvětšovat, když nenajizdim na pct na co je zvětšovat, když je zároveň zase budu užíváním aas zmenšovatLubovarto napísal: ↑11 Jún 2024, 00:36Ahojte, nechcel som zakladat novu temu tak skusim tu. Po dlhšej dobe som isiel kuru resp koncim 16ty tyzden. Planujem dat most 2 mesiace a ktomu hcg. Zaujma ma skor s praxe ako chodite hcg? Predtym som nemostoval chodil som hcg pred pct. Diky za odpoved.
Kura bola klasika sustanon tren. Oral na rozbeh metan /dva tyzdne pauza a stanozol. Potom uz som pokrqcoval len na ihlach. IA Anastrozol a IP cabest .
Zalíbilo se ti to a nechceš přestat? Tak si udělej formu všechno vyhod a pak se udržuj jen na tst. Jestli trpis na gyno tak u trenu ti proviron ani anastrazol moc nepomůžeFmz182 napísal: ↑18 Jún 2024, 09:11seruste mam na Vas taku otazku , momentalne idem 5ty tyzden , aplikacia kazdy 4ty den - 500mg tst cyp/ tyzden , tren en 250mg/tyzden , 250mg drosta en/ tyzden , k tomu davam kazdy den rano vecer tabletu provironu + pol tablety anastrozolu , otazka je prave doberam balenie provironu , zevraj by som mal mat 2 tyzdne pauzu od provironu a potom znova nasadit ? rano vecer? Anastrozol mozem brat tak isto stale pol tablety denne? co sa tyka kury ako dlho mozem takto slapat na tychto davkach? Dik
Užívanie HCG v cykle má aj iné odpodstatnie, než len zabránenie atrofii semenníkov, je veľmi dôležité v procese tvorby DHEA, kortizolu a pregnenolónu! Čím sa znižuje únava, stres, zlepšuje sa nálada, stimuluje imunita, zlepšuje sa pamäť a podobne. Skús ísť TRT s HCG a bez HCG a uvidíš ten rozdiel v nálade, sústredenosti a tak ďalej. HCG tiež zvyšuje koncetráciu androstendniónu. Treba sa informačne posúvať vždy a veci potom naberú aj iný význam.Haďák napísal: ↑28 Jún 2024, 23:14Nevim co je to za trend užívat hcg při kůře, nevidím žádný pádný důvod, prostě varlata jsou zmenšená a nepotrebuji je zvětšovat, když nenajizdim na pct na co je zvětšovat, když je zároveň zase budu užíváním aas zmenšovatLubovarto napísal: ↑11 Jún 2024, 00:36Ahojte, nechcel som zakladat novu temu tak skusim tu. Po dlhšej dobe som isiel kuru resp koncim 16ty tyzden. Planujem dat most 2 mesiace a ktomu hcg. Zaujma ma skor s praxe ako chodite hcg? Predtym som nemostoval chodil som hcg pred pct. Diky za odpoved.
Kura bola klasika sustanon tren. Oral na rozbeh metan /dva tyzdne pauza a stanozol. Potom uz som pokrqcoval len na ihlach. IA Anastrozol a IP cabest .
Jo to máš pravdu, jenže těch informací je tolik, že i po letech člověk přichází, na to že pořádně toho ještě moc neví. Určitě jsem jel někdy samotný Tst s hcg ale tohle jsem nikdy na sobě nepozoroval,nebo aspoň jsem to nepřisuzoval, že by to dělalo Hcg.Aurum napísal: ↑05 Júl 2024, 23:33Užívanie HCG v cykle má aj iné odpodstatnie, než len zabránenie atrofii semenníkov, je veľmi dôležité v procese tvorby DHEA, kortizolu a pregnenolónu! Čím sa znižuje únava, stres, zlepšuje sa nálada, stimuluje imunita, zlepšuje sa pamäť a podobne. Skús ísť TRT s HCG a bez HCG a uvidíš ten rozdiel v nálade, sústredenosti a tak ďalej. HCG tiež zvyšuje koncetráciu androstendniónu. Treba sa informačne posúvať vždy a veci potom naberú aj iný význam.Haďák napísal: ↑28 Jún 2024, 23:14Nevim co je to za trend užívat hcg při kůře, nevidím žádný pádný důvod, prostě varlata jsou zmenšená a nepotrebuji je zvětšovat, když nenajizdim na pct na co je zvětšovat, když je zároveň zase budu užíváním aas zmenšovatLubovarto napísal: ↑11 Jún 2024, 00:36Ahojte, nechcel som zakladat novu temu tak skusim tu. Po dlhšej dobe som isiel kuru resp koncim 16ty tyzden. Planujem dat most 2 mesiace a ktomu hcg. Zaujma ma skor s praxe ako chodite hcg? Predtym som nemostoval chodil som hcg pred pct. Diky za odpoved.
jsem tam registrovaný a i aktivně zapojen do konverzaceAurum napísal: ↑07 Júl 2024, 23:28pozri si môj web www.steroidsinfo.net, máš tam množstvo článkov zdarma k dispozícii, aktuálne info z roku 2023/24 a články postupne budem pridávať, po prečítaní pár z nich pochopíš aj ich úroveň ak veciam rozumieš, nepíšem to s tým, že mám hore nos, prečítaš... uvidíš... pracoval som na tom takmer rok a ešte stále to nie je tak hotové ako by som chcel
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných