Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Štv Okt 20, 2011 11:28 am Aktuálny čas je Štv Okt 20, 2011 11:28 am

Pravidlá fóra

založ si svoju vlastnú tému a nechaj si okomentovať svoj trening

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 12 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
Mirec24489
 Predmet príspevku: ohodnotte moj lahko tazky trening
Napísal: Pia Okt 14, 2011 8:32 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 0 x
vek: 22
pohlavie: muž
cvičím: 2r.
váha: 97kg
výška: 179cm
sponzora: nemám
Cawte som tu viac menej novy ale zaujimal by ma vas nazor na moj trening...Nohy tam niesu zakombinovane pretoze chodim behat 3 x tyzdenne po 45 minutach a asi by som to nezvladal...Mojim cielom je pomaly naberat hmotu a ten beh na redukcii tuku

Štvrtok (A těžce):
Bench - 6 sérií po 12, 10, 8, 6, 4, 2 opakováních
Tlak s jednoruckami na šikmej lavičke 3 série po 8, 7, 6
Stahování horní kladky s širším úchopem (triceps) – 3 série po 10, 8, 6 opakováních
Francouzské tlaky s EZ vleže 4 série po 12, 10, 8, 6 opakovaniach
Brucho

Piatok (B těžce):
Hrazda na široko 3 série
MT - 5 sérií po 12, 8, 6, 4, 2, opakováních
military press (ramena) – 6 sérií po 12, 10, 8, 6, 6, 6
Bicepsový zdvih s jednoručkami izolovane 3 serie po 10,8,6 opakovaní
Zdvihy velké činky vstoje (biceps) – 4 série po 12, 10, 8, 6

Nedeľa (A „lehce“) :
Benchpress na multipressu hlavou nahoru 30º bez propnutí loktů – 4 série po 15, 12, 10, 10
Rozpažování s jednoručkami na rovné lavici – 3 série po 12
Tricepsové kliky na bradlách – 4série po 12, 10, 10, 10

Pondelok (B „lehce“):
Přítahy velké činky v předklonu podhmatem – 4 série po 12, 10, 10, 8
Stahování horní kladky – 3 série po 12, 10, 10
Biceps jednorucky – 4 série po 12, 10, 10, 8
Upažování s jednoručkami 4 série 12,10,10,8

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
 Predmet príspevku: Re: ohodnotte moj lahko tazky trening
Napísal: Pia Okt 14, 2011 9:53 am 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 60 x
Obdržal: 95 x
vek: 30
cvičím: 7r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
Mirec24489 píše:
Mojim cielom je pomaly naberat hmotu a ten beh na redukcii tuku ...

hned na zaciatku hlavný problem ... Milion krat omielana tema , neda za zaroven naberat aj chudnut . Zvol si prioritu a podla toho sa zariad s treningom atd ... Ohodnotut trening necham iných , su tu lepsi odbornici , nech sa vyjadria oni

Podpis autora:

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Len pre registrovaných:
výplatná páska :D

Mám svaly , ale bobule nezobem

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
zarábajte so svojim webom !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mirec24489
Napísal: Pia Okt 14, 2011 10:42 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Viem, ze to nejde naras ani to nechcem dosiahnut za mesiac ale viem ze lahko naberam a dost to ide do tukov a preto chcem aspon trochu regulovat to ukladanie tuku.....Myslite ze je nemozne ist takou strednou cestou aby sa pomaly dostavovali vysledky?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

loy
Napísal: Pia Okt 14, 2011 10:46 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
vek: 28
váha: 75kg
výška: 171cm
[/quote]

hned na zaciatku hlavný problem ... Milion krat omielana tema , neda za zaroven naberat aj chudnut . [/quote]

a napriek tomu osobne moc neverím. Ja sa zameriavam na pomalšie naberanie
čistej svalovej hmoty a niekedy, hlavne ked mám viac aerobky, mám pocit, že aj z tuku ubúda. Ale hlavne v M F v suťaži za tri mesiace do formy stále najsť konkrétne príklady na premenu.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Okt 15, 2011 7:27 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 29 x
Obdržal: 99 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 86kg
výška: 171cm
Mirec24489 píše:
Cawte som tu viac menej novy ale zaujimal by ma vas nazor na moj trening...Nohy tam niesu zakombinovane pretoze chodim behat 3 x tyzdenne po 45 minutach a asi by som to nezvladal...Mojim cielom je pomaly naberat hmotu a ten beh na redukcii tuku

Štvrtok (A těžce):
Bench - 6 sérií po 12, 10, 8, 6, 4, 2 opakováních
Tlak s jednoruckami na šikmej lavičke 3 série po 8, 7, 6
Stahování horní kladky s širším úchopem (triceps) – 3 série po 10, 8, 6 opakováních
Francouzské tlaky s EZ vleže 4 série po 12, 10, 8, 6 opakovaniach
Brucho

Piatok (B těžce):
Hrazda na široko 3 série
MT - 5 sérií po 12, 8, 6, 4, 2, opakováních
military press (ramena) – 6 sérií po 12, 10, 8, 6, 6, 6
Bicepsový zdvih s jednoručkami izolovane 3 serie po 10,8,6 opakovaní
Zdvihy velké činky vstoje (biceps) – 4 série po 12, 10, 8, 6

Nedeľa (A „lehce“) :
Benchpress na multipressu hlavou nahoru 30º bez propnutí loktů – 4 série po 15, 12, 10, 10
Rozpažování s jednoručkami na rovné lavici – 3 série po 12
Tricepsové kliky na bradlách – 4série po 12, 10, 10, 10

Pondelok (B „lehce“):
Přítahy velké činky v předklonu podhmatem – 4 série po 12, 10, 10, 8
Stahování horní kladky – 3 série po 12, 10, 10
Biceps jednorucky – 4 série po 12, 10, 10, 8
Upažování s jednoručkami 4 série 12,10,10,8

Si vozickar? Myslim tym ci mas nohy nefunkcne. Vsetko je o strave ani aerobku neni treba pri dobrej strave.
Ak netrenujes nohy zabudni celkovo na trening a ostan doma.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

http://n2-guard.webnode.sk/

AKCIA! N2GUARD len 30€!

N2GUARD je to, čo potrebujete po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mirec24489
Napísal: Sob Okt 15, 2011 9:23 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

niesom vozickar....Dajak som nohy nikdy neriesil mam ich od prirody hrube a bal som sa ze ak este zhrubnu budem vyzerat jak klokan ....Ale ak si myslis ze bez toho to nema vyznam tak nemohol by si mi navrhnut kam najlepsie hodit v mojom treningu cviky na nohy myslim ze pre zaciatok by mohlo stacit raz v tyzdni precvicit nohy ci?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Sob Okt 15, 2011 5:32 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 76 x
Obdržal: 39 x
vitaj na fore,

uber zo serii a rob opakovania medzi 6-12 - tazka vaha
ak chces naberat, bohuzial tu musim suhlasit s ostatnymi, behom spalis prilis vela energie, ktoru potrebujes na budovanie svalovej hmoty.
jednoducho to dokopy nejde

a tie nohy zarad do treningu
minimalne drepy

tuk zacni redukovat v strave a nahrad ho tukom z orechov

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mirec24489
Napísal: Sob Okt 15, 2011 8:22 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

FitPotreby.sk píše:
vitaj na fore,

ak chces naberat, bohuzial tu musim suhlasit s ostatnymi, behom spalis prilis vela energie, ktoru potrebujes na budovanie svalovej hmoty.

minimalne drepy

mam ubrat na max 3-4 serie? A aj v lahsie dni? a tie vysoke pocty opakovani su tam v lahke dni pretoze pri treningu bolo napisane toto citujem:

"Tento trénink je pro objem skvělý v tom, že spojuje 2 požadavky pro růst svalové hmoty – jednak těžké váhy (klidně i maximálky) v těžkých dnech a vyšší počet opakování v „lehkých dnech“ (musíte si uvědomit, že objem svalu, potažmo svalové buňky, netvoří jen kontraktilní bílkovina, která způsobuje kontrakci svalu – a která reaguje na těžké váhy, ale i glykogen, mitochondrie atd., které svalovou buňku energeticky zásobí – a tento „dodatečný objem buňky“ právě reaguje na trénink s vyšším počtem opakování). Navíc „lehké“ dny kromě toho sval dostatečně prokrví, tím zásobí živinami, podpoří jeho regeneraci a připraví ho na těžké dny. "

Ci si myslite ze je to blud? Poradte uvitam kazdy navrh na zmenu tohto treningu ktory mi pomoze pri raste ....Dakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Sob Okt 15, 2011 9:33 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 76 x
Obdržal: 39 x
Mirec24489 píše:
FitPotreby.sk píše:
vitaj na fore,

minimalne drepy

mam ubrat na max 3-4 serie? A aj v lahsie dni? a tie vysoke pocty opakovani su tam v lahke dni pretoze pri treningu bolo napisane toto citujem:

"Tento trénink je pro objem skvělý v tom, že spojuje 2 požadavky pro růst svalové hmoty – jednak těžké váhy (klidně i maximálky) v těžkých dnech a vyšší počet opakování v „lehkých dnech“ (musíte si uvědomit, že objem svalu, potažmo svalové buňky, netvoří jen kontraktilní bílkovina, která způsobuje kontrakci svalu – a která reaguje na těžké váhy, ale i glykogen, mitochondrie atd., které svalovou buňku energeticky zásobí – a tento „dodatečný objem buňky“ právě reaguje na trénink s vyšším počtem opakování). Navíc „lehké“ dny kromě toho sval dostatečně prokrví, tím zásobí živinami, podpoří jeho regeneraci a připraví ho na těžké dny. "

Ci si myslite ze je to blud? Poradte uvitam kazdy navrh na zmenu tohto treningu ktory mi pomoze pri raste ....Dakujem

Nie je to blud, len ten trening je prilis narocny a ja neviem v akej faze si Ty.
Je pravda, ze su svalove vlakna s tzv. nizkou urovnou vzrusivosti, co znamena, ze ich dostanes len vyssim poctom opakovani. Vyssi pocet opakovani to je tak okolo 25,30,40 - malo by ist o ten stav, kedy prichadza palenie vo svale, bolest.

Taky trening by som si rozmyslel. Ak by som nic ine nerobil, len jedol, spal a trenoval, tak ano, je to v pohode. Dokonca aj tu aerobku by som este prehltol. Ale max tak raz za tyzden. V objemovej priprave. A pri vacsine naturalnych, nesutaznych borcov som sa nestretol so ziadnym, ktory by nebol v objemovke .

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Mirec24489
Napísal: Ned Okt 16, 2011 11:17 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

FitPotreby.sk píše:
Mirec24489 píše:
FitPotreby.sk píše:
vitaj na fore,

minimalne drepy

Nie je to blud, len ten trening je prilis narocny a ja neviem v akej faze si Ty.
Je pravda, ze su svalove vlakna s tzv. nizkou urovnou vzrusivosti, co znamena, ze ich dostanes len vyssim poctom opakovani. Vyssi pocet opakovani to je tak okolo 25,30,40 - malo by ist o ten stav, kedy prichadza palenie vo svale, bolest.

Taky trening by som si rozmyslel. Ak by som nic ine nerobil, len jedol, spal a trenoval, tak ano, je to v pohode. Dokonca aj tu aerobku by som este prehltol. Ale max tak raz za tyzden. V objemovej priprave. A pri vacsine naturalnych, nesutaznych borcov som sa nestretol so ziadnym, ktory by nebol v objemovke .

V akej faze som? Tak niesom zaciatocnik trenujem asi zhruba tak 2 roky....Ale urcite niesom profesional a ani sa nim nechystam byt ale chcem aby som videl nejake tie vysledky ktore by ma motivovali k dalsiemu cviceniu a preto chcem radu od vas...Takze tak celkovo ked sa pozries na ten trening je dostacujuci aby tie svaly rastli?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 12 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia