uber zo serii a rob opakovania medzi 6-12 - tazka vaha
ak chces naberat, bohuzial tu musim suhlasit s ostatnymi, behom spalis prilis vela energie, ktoru potrebujes na budovanie svalovej hmoty.
jednoducho to dokopy nejde
a tie nohy zarad do treningu
minimalne drepy
tuk zacni redukovat v strave a nahrad ho tukom z orechov
mam ubrat na max 3-4 serie? A aj v lahsie dni? a tie vysoke pocty opakovani su tam v lahke dni pretoze pri treningu bolo napisane toto citujem:
"Tento trénink je pro objem skvělý v tom, že spojuje 2 požadavky pro růst svalové hmoty – jednak těžké váhy (klidně i maximálky) v těžkých dnech a vyšší počet opakování v „lehkých dnech“ (musíte si uvědomit, že objem svalu, potažmo svalové buňky, netvoří jen kontraktilní bílkovina, která způsobuje kontrakci svalu – a která reaguje na těžké váhy, ale i glykogen, mitochondrie atd., které svalovou buňku energeticky zásobí – a tento „dodatečný objem buňky“ právě reaguje na trénink s vyšším počtem opakování). Navíc „lehké“ dny kromě toho sval dostatečně prokrví, tím zásobí živinami, podpoří jeho regeneraci a připraví ho na těžké dny. "
Ci si myslite ze je to blud? Poradte uvitam kazdy navrh na zmenu tohto treningu ktory mi pomoze pri raste ....Dakujem
Nie je to blud, len ten trening je prilis narocny a ja neviem v akej faze si Ty.
Je pravda, ze su svalove vlakna s tzv. nizkou urovnou vzrusivosti, co znamena, ze ich dostanes len vyssim poctom opakovani. Vyssi pocet opakovani to je tak okolo 25,30,40 - malo by ist o ten stav, kedy prichadza palenie vo svale, bolest.
Taky trening by som si rozmyslel. Ak by som nic ine nerobil, len jedol, spal a trenoval, tak ano, je to v pohode. Dokonca aj tu aerobku by som este prehltol. Ale max tak raz za tyzden. V objemovej priprave. A pri vacsine naturalnych, nesutaznych borcov som sa nestretol so ziadnym, ktory by nebol v objemovke .
V akej faze som? Tak niesom zaciatocnik trenujem asi zhruba tak 2 roky....Ale urcite niesom profesional a ani sa nim nechystam byt ale chcem aby som videl nejake tie vysledky ktore by ma motivovali k dalsiemu cviceniu a preto chcem radu od vas...Takze tak celkovo ked sa pozries na ten trening je dostacujuci aby tie svaly rastli?
Najlepsie bude ak sa pozries sem objemove-treningove-plany-rozpisy-t1367.html
Toto je moj najoblubenejsi treningovy plan . Objemový tréning č.1- pokročilí
Moderator: vlastomenn sa nam tu postaral o peknu zbierku treningovych planov
Ked si vsimnes je tam po 3serie na kazdy cvik a max 8-6 opakovani. samozrejme, ze vaha zavazia musi byt max. taka aby si siel na doraz.
Tento trening zohladnuje to co je dolezite. minut menej energie v posilke ako pocas dna prijmem. potom by mali svaly rast. Ale to este zalezi od mnozstva inych veci.
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
Mirec24489
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: ohodnotte moj lahko tazky trening
Bydlisko: Martin Poďakoval:29 x Obdržal:99 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 86kg výška: 171cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Mirec24489 píše:
FitPotreby.sk píše:
Mirec24489 píše:
FitPotreby.sk píše:
vitaj na fore,
uber zo serii a rob opakovania medzi 6-12 - tazka vaha
ak chces naberat, bohuzial tu musim suhlasit s ostatnymi, behom spalis prilis vela energie, ktoru potrebujes na budovanie svalovej hmoty.
jednoducho to dokopy nejde
a tie nohy zarad do treningu
minimalne drepy
tuk zacni redukovat v strave a nahrad ho tukom z orechov
mam ubrat na max 3-4 serie? A aj v lahsie dni? a tie vysoke pocty opakovani su tam v lahke dni pretoze pri treningu bolo napisane toto citujem:
"Tento trénink je pro objem skvělý v tom, že spojuje 2 požadavky pro růst svalové hmoty – jednak těžké váhy (klidně i maximálky) v těžkých dnech a vyšší počet opakování v „lehkých dnech“ (musíte si uvědomit, že objem svalu, potažmo svalové buňky, netvoří jen kontraktilní bílkovina, která způsobuje kontrakci svalu – a která reaguje na těžké váhy, ale i glykogen, mitochondrie atd., které svalovou buňku energeticky zásobí – a tento „dodatečný objem buňky“ právě reaguje na trénink s vyšším počtem opakování). Navíc „lehké“ dny kromě toho sval dostatečně prokrví, tím zásobí živinami, podpoří jeho regeneraci a připraví ho na těžké dny. "
Ci si myslite ze je to blud? Poradte uvitam kazdy navrh na zmenu tohto treningu ktory mi pomoze pri raste ....Dakujem
Nie je to blud, len ten trening je prilis narocny a ja neviem v akej faze si Ty.
Je pravda, ze su svalove vlakna s tzv. nizkou urovnou vzrusivosti, co znamena, ze ich dostanes len vyssim poctom opakovani. Vyssi pocet opakovani to je tak okolo 25,30,40 - malo by ist o ten stav, kedy prichadza palenie vo svale, bolest.
Taky trening by som si rozmyslel. Ak by som nic ine nerobil, len jedol, spal a trenoval, tak ano, je to v pohode. Dokonca aj tu aerobku by som este prehltol. Ale max tak raz za tyzden. V objemovej priprave. A pri vacsine naturalnych, nesutaznych borcov som sa nestretol so ziadnym, ktory by nebol v objemovke .
V akej faze som? Tak niesom zaciatocnik trenujem asi zhruba tak 2 roky....Ale urcite niesom profesional a ani sa nim nechystam byt ale chcem aby som videl nejake tie vysledky ktore by ma motivovali k dalsiemu cviceniu a preto chcem radu od vas...Takze tak celkovo ked sa pozries na ten trening je dostacujuci aby tie svaly rastli?
Najlepsie bude ak sa pozries sem objemove-treningove-plany-rozpisy-t1367.html
Toto je moj najoblubenejsi treningovy plan . Objemový tréning č.1- pokročilí
Moderator: vlastomenn sa nam tu postaral o peknu zbierku treningovych planov
Ked si vsimnes je tam po 3serie na kazdy cvik a max 8-6 opakovani. samozrejme, ze vaha zavazia musi byt max. taka aby si siel na doraz.
Tento trening zohladnuje to co je dolezite. minut menej energie v posilke ako pocas dna prijmem. potom by mali svaly rast. Ale to este zalezi od mnozstva inych veci.
Ano su to idealne univerzalne treningy ktore sadnu komukolvek podla urovne cvicenca.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
AKCIA! N2GUARD len 30€!
N2GUARD je to, čo potrebujete po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz