Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:98 x Obdržal:159 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
vsetko o nitrixe ...
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: nitrix - vsetky otazky o nitrixe + kombinacie
Bydlisko: Martin Poďakoval:180 x Obdržal:308 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Citácia:
NO znamená Nitric Oxide, veľmi dôležitá molekula, ktorá núti telo robiť rôzne dôležité veci. Jednou z tých vecí je rozšírenie ciev.
Väčšina týchto suplementov stojí na aminokyseline L-arginínu, ktorá zvyšuje hladinu NO. To je dôvod, prečo veľa nutrične orientovaných lekárov odporučí L-arginín na ťažkosti so srdcom i erekciou (dôvod je ten, že oboje je spojené s krvným obehom).
Celá veda za NO2 stojí na tom, že zvýšenie NO zlepší krvný obeh (čo je asi pravda), a to pomôže živinám lepšie sa dostať na miesto určenia (čo je asi tiež pravda).
Myslieť si, že sa to celé premietne do veľkosti svalov, je bohužiaľ voodoo.
Mrzí ma to. Schovajte si peniaze na niečo iné.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
milankos512
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:67 x Obdržal:45 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Citácia:
NO znamená Nitric Oxide, veľmi dôležitá molekula, ktorá núti telo robiť rôzne dôležité veci. Jednou z tých vecí je rozšírenie ciev.
Väčšina týchto suplementov stojí na aminokyseline L-arginínu, ktorá zvyšuje hladinu NO. To je dôvod, prečo veľa nutrične orientovaných lekárov odporučí L-arginín na ťažkosti so srdcom i erekciou (dôvod je ten, že oboje je spojené s krvným obehom).
Celá veda za NO2 stojí na tom, že zvýšenie NO zlepší krvný obeh (čo je asi pravda), a to pomôže živinám lepšie sa dostať na miesto určenia (čo je asi tiež pravda).
Myslieť si, že sa to celé premietne do veľkosti svalov, je bohužiaľ voodoo.
Mrzí ma to. Schovajte si peniaze na niečo iné.
tak tak veru a furt za mnou chodia chalani že si chcú kúpiť nitrix lebo tam písalo to a hento a neviem čo ešte ..ale keď im vysvetlíš čo a ako tak len čumia a že a nevadí aj tak si to kúpim ...proste to je tá sila reklamy čo pri tomto produkte platí asi niekoľkonásobne lebo každý za tým čaká strašné svalové prírastky ale keď vyžerú celú pixlu a zrazu zistia že im možno trošku navreli žily tak sú celý zničený z toho že to nezaberá ..ale keď im človek na to niečo povie tak len mrdnú plecom a aj tak si spravia po svojom..tak snáď sa z tvojho článku užívatelia ..hlavne tí začínajúci poučia že je to len pekne napísaná básnička
milankos512
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
NO pripravky niesu celkom az take zanedbatelne, predsa len sa nepriamo podielaju na zvyseni objemu svalovej hmoty
ide o zvysenie hladiny oxidu dusika v krvi co ma za nasledok rozsirenie ciev a vacsie prekrvenie predcvicovanych svalov (tzv. napumpovanie) tento stav este chvilu po treningu trva a v tomto okamihu je potrebne dostat do organizmu co najviac potrebnych zivin, pretoze sa svalom v krvi dostane daleko viac zivin ako za normalnych okolnosti
arginin, aminokyselina, ktora to ma na svedomi je znama aj ako priamy stimulant rastoveho hormonu, okrem ineho ma na svedomi aj vela dalsich procesov v nasom organizme
brat ale samotne NO pripravky nema takmer ziadny efekt a preto prichadza sklamanie, vacsinou staci bohatu prirodzenu stravu doplnenu o bielkoviny a efekt sa v minimalnom mnozstve urcite dostavi
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:67 x Obdržal:45 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
NO pripravky niesu celkom az take zanedbatelne, predsa len sa nepriamo podielaju na zvyseni objemu svalovej hmoty
ide o zvysenie hladiny oxidu dusika v krvi co ma za nasledok rozsirenie ciev a vacsie prekrvenie predcvicovanych svalov (tzv. napumpovanie) tento stav este chvilu po treningu trva a v tomto okamihu je potrebne dostat do organizmu co najviac potrebnych zivin, pretoze sa svalom v krvi dostane daleko viac zivin ako za normalnych okolnosti
arginin, aminokyselina, ktora to ma na svedomi je znama aj ako priamy stimulant rastoveho hormonu, okrem ineho ma na svedomi aj vela dalsich procesov v nasom organizme
brat ale samotne NO pripravky nema takmer ziadny efekt a preto prichadza sklamanie, vacsinou staci bohatu prirodzenu stravu doplnenu o bielkoviny a efekt sa v minimalnom mnozstve urcite dostavi
to je pravda ....ale keď sa na ne pýta niekto kto cvičí max 2 mesiace aj to nie poriadne ...stravu má otrasnú a celkovo je to celé na hovno ...tak sa až rozum zastáva ...to máš ako keby si si kúpil nábytok ale pri tom nemáš žiadny dom...
milankos512
sa poďakovali - 2
papagiorgo, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
to je pravda ....ale keď sa na ne pýta niekto kto cvičí max 2 mesiace aj to nie poriadne ...stravu má otrasnú a celkovo je to celé na hovno ...tak sa až rozum zastáva ...to máš ako keby si si kúpil nábytok ale pri tom nemáš žiadny dom...
plne suhlasim
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:180 x Obdržal:308 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
plne suhlasim
Ja si Nitric Oxide Expander asi vezmem buduci mesiac od teba plus ine veci.Potom sem napisem svoje dojmy a pocity z tohoto produktu.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
plne suhlasim
Ja si Nitric Oxide Expander asi vezmem buduci mesiac od teba plus ine veci.Potom sem napisem svoje dojmy a pocity z tohoto produktu.
super, ale nepis reklamne pocity, ale objektivne, aj tak vsetci vyrobcovia predavaju to iste, nikto nema ziadnu prevratnu a jedinecnu recepturu
tak ci tak nase vlastne pocity su vzdy subjektivne z roznych dovodov, ale mozu dat jasny obraz o kvalite a cistote niektorych produktov
napr. mam vlastne skusenosti s roznymi vyrobkami ale bol som prekvapeny, ked som bral kreatin monohydrat a ked som bral krealkalyn
vsetci tvrdia, ze krealkalyn je daleko viac vyuzitelnejsi bez strat, nepremiena sa na kreatinin, ale ja osobne som dospel k opacnemu zaveru, monohydrat ucinkoval daleko spolahlivejsie a znatelnejsie na mna ako krealkalyn
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
plne suhlasim
super, ale nepis reklamne pocity, ale objektivne, aj tak vsetci vyrobcovia predavaju to iste, nikto nema ziadnu prevratnu a jedinecnu recepturu
tak ci tak nase vlastne pocity su vzdy subjektivne z roznych dovodov, ale mozu dat jasny obraz o kvalite a cistote niektorych produktov
napr. mam vlastne skusenosti s roznymi vyrobkami ale bol som prekvapeny, ked som bral kreatin monohydrat a ked som bral krealkalyn
vsetci tvrdia, ze krealkalyn je daleko viac vyuzitelnejsi bez strat, nepremiena sa na kreatinin, ale ja osobne som dospel k opacnemu zaveru, monohydrat ucinkoval daleko spolahlivejsie a znatelnejsie na mna ako krealkalyn
nemyslel som to konkretne ako znacku ale bavime sa o obsahu cize je jedno od akej firmi by to bolo.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
FitPotreby.sk píše:
milankos512 píše:
plne suhlasim
môžem potvrdiť ...keď kreatín tak jedine monohydrát ..je na to spoľah ...mal som aj krealkalín aj ethyl ester ..krealkalín 0 bodov a ethyl ester sa mi celkom aj pozdával ..ale dávky museli byť samozrejme o čo si vyššie ako sa písalo na obale
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz