Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 68kg výška: 172cm sponzora: nemám
Pondelok
Benchpress na rovnej lavicke
Rozpažovanie na rovnej lavicke
Tlaky s jednoručkami dole hlavou
Stahovanie kladky s uzkym nadhmatom
Tahanie kladky pred hlavu s poza hlavy :DD (prepacte, neviem odborny nazov, dufam ze viete co myslim)
tricepsove kliky so zavazim
Utorok
Pritahy na hrazde s širokým úchopom
Tahanie kladky za hlavu s širokým úchopom
Krčenie ramien s velkou činkou
Priťahy velke cinky v predklone
bicepsovy zdvih s ET tyčou
bicepsovy zdvih s jednoručkami s vytáčanim
stahovanie kladky s podhmatom
Streda
Drepy
predkopovanie
tlaky na ramena (poza hlavu)
predpazovanie na kladke
pritahy cinky k brade
arnoldove tlaky na ramena
Štvrtok
Benchpress na rovnej lavicke
Rozpažovanie na rovnej lavicke
Tlaky s jednoručkami dole hlavou
Stahovanie kladky s uzkym nadhmatom
Tahanie kladky pred hlavu s poza hlavy :DD (prepacte, neviem odborny nazov, dufam ze viete co myslim)
tricepsove kliky so zavazim
Piatok
Pritahy na hrazde s širokým úchopom
Tahanie kladky za hlavu s širokým úchopom
Krčenie ramien s velkou činkou
Priťahy velke cinky v predklone
bicepsovy zdvih s ET tyčou
bicepsovy zdvih s jednoručkami s vytáčanim
stahovanie kladky s podhmatom
Pohrávam sa s myšlienkou, že vyradím s cvikov na prsia asi rozpazovanie a dam pullover, prosim okomentujte tento moj plan, dakujem. Prípadne poradte čo tam mam zle, alebo co by ste zmenili mam 68,6kg 172cm a cvicim 7 mesiace. Momentálne mam tyždnovu pauzu.
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:256 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Vsetko je zle trening je uplne nevhodny!
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Predmet príspevku: Re: Môj tréning
Napísal: Ned Máj 13, 2012 6:11 pm
tichá voda
Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
Takto som cvičil pár rokov, len v stredu som mal voľno nič z toho som necvičil, a nikam to neviedlo
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:256 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
petrikPU píše:
Takto som cvičil pár rokov, len v stredu som mal voľno nič z toho som necvičil, a nikam to neviedlo
Rozpisy najdes na fore vhodne pre teba a za dalsie treba sa drzat aj vhodeno jedalnicka.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
no dost zle
brucho necvicis? zadnu stranu stehien, necvicis?
musis si pohladat na fore objemovy trening a ist podla neho
potom jest poriadnu stravu 6krat denne, najmenej a este aj v noci aspon gainer, alebo 65% protein
a do 3 mesiacov musis nabrat do 75kg
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kudo
Predmet príspevku: Re: Môj tréning
Napísal: Pon Máj 14, 2012 1:15 pm
nemluvna
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 68kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
no dost zle
brucho necvicis? zadnu stranu stehien, necvicis?
musis si pohladat na fore objemovy trening a ist podla neho
potom jest poriadnu stravu 6krat denne, najmenej a este aj v noci aspon gainer, alebo 65% protein
a do 3 mesiacov musis nabrat do 75kg
65% protein prave pouzívam, no uz tam toho vela neni :D
Na fore skusim pohladat nieco ine, lebo je pravda ze poslednu dobu nejak stagnujem a ani sila sa nedviha hore :/
toto bude trošku od veci, ale chcem podotknuť že som z maleho mesta a to fitko taktiež nieje prave največšie
takže počet cvikov mam obmedzeny, ale na ten zlaty zaklad to stačí
Ďakujem za rady, poobzeram sa po fore po nejakom objemovom plane ;)
Kudo píše:
65% protein prave pouzívam, no uz tam toho vela neni :D
Na fore skusim pohladat nieco ine, lebo je pravda ze poslednu dobu nejak stagnujem a ani sila sa nedviha hore :/
toto bude trošku od veci, ale chcem podotknuť že som z maleho mesta a to fitko taktiež nieje prave največšie
takže počet cvikov mam obmedzeny, ale na ten zlaty zaklad to stačí
Ďakujem za rady, poobzeram sa po fore po nejakom objemovom plane ;)
Si este strasne mlady cize nepojdes velmi do objemu to pride neskor. Treningy najdes tu: Objemové tréningové plány - rozpisy a odporucil by som ti Objemový tréning č.1- začiatočník
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Kudo
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz