Bydlisko: Bratislava Poďakoval:1 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 76kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
zdravím borci ,tento trening mam dá sa povedat už dlkšiu dobu od kamaráta .Moj novodobý ciel po schudnutí z 120 na 75 je udržiat si váh ua trochu to vysekat ...akákolvek kritika čo ma posunie dalej je výtaná
brucho cca2 cviky
Chrbát:mrtvý tah 5x14/12opakovaní
prítahy za hlavou 5x12
pritahy olymp.tyč 5x12
pritahy v sede oprete nohy 4x12
triceps :triceps izolovane tlaky od ceckou dole 5x14
tlak z lanom 5x16
tricepsové tlaky za hlavou v stoji 5x14
trapez 2 cviky
ramena:olymp.tyč tlaky pred hlavou v sede 5x12
olymp.tyč tlaky za hlavou v sede 5x12
upažovanie jednoruckami 4x12
kotúč z olimp.tyči a krutenie okolo tela
nohy:drepy na stroji 5x14
predkopavanie 5x14
zakopavanie 5x14
behanie na stroji +lítka
predlaktie+zapestie 2cviky
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:1 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 76kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
za každu radu vopred dakujem :)
Podpis autora:
Bydlisko: Martin Poďakoval:38 x Obdržal:125 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Semi.199 píše:
za každu radu vopred dakujem :)
Bolo by to v pohode az na tie nekonecne serie je ich vela. Na plecia tam su dva tlakove cviky jeden vyhod prec a ten cvik (Krutenie kotucom) co vymyslel podla mojho nazoru somar daj prec a nikdy ho nezaraduj lebo prides o ramenne klby prinajlepsom o klbove puzdra. Je to neprirodzene pre pohyb z vahou.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
okej dakujem tak to krutenie dam prec a vymením aj jeden ten tlakový cvik
Podpis autora:
aj na moj vkus je tam tych serii privela, urcite by som z nich ubral, ale naopak by som pridal viac opakovani a v tomto pripade by som isiel az k 30 opakovaniam v jednej serii, kedze to chces vysekat
neviem 30 opakovaní nieje vela ??...to by som potom aký pomer mal urobit 30opakovaní a kolko seríí ktomu ???
Podpis autora:
Bydlisko: Martin Poďakoval:38 x Obdržal:125 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Semi.199 píše:
neviem 30 opakovaní nieje vela ??...to by som potom aký pomer mal urobit 30opakovaní a kolko seríí ktomu ???
To je vela ostan na 12-15
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
ok ,dakujem
Podpis autora:
no ak chces nieco vysekat tak tych 30opakovani nie je vela. serii by som nechal 3-4.
Alebo si potom skus vzdy poslednu seriu upravit vahu tak aby si urobil tych 20-30 opakovani. Zapoja sa svalove vlakna aj tie, ktore sa inak velmi tazko precvicuju, ide o svalove vlakna s tzv. nizkou vzrusivostou.
dík moc vsak 100ludí 100chutí berem s každeho názoru si niečo ....chcem sa este informovat ludia jak dlho trvá váš trénig ?..u mna trva približne hodinu a pol niekedy aj 2hodiny s poriadnou rozcvičkou ....ale niektorý vraveli u mna vo fitku že je to vela ze maximalne 50-70min mam cvicit ale to sami zdá málo to nestíham čo vy nato ?
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz