Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 96kg výška: 184cm sponzora: nemám
k tej strate na konci kúry chcem predísť tak, že budem postupne znižovať dávku, až na minimum, aby telo nebolo šokované a tým by som mohol docielit, že na mne zostane niečo z toho čo som nabral...
čo sa týka PCT - clomidu sa bojím - kamárat mal počas jeho užívania problémy so zrakom. Jedine, čo by som zobral je tamoxifen a aj ten by som užil, iba ak som niečo cítil s bradavkami.
inak stránka steroidy.eu patrí tebe ?? pretože ak hej, chcem sa spýtať, ktorý methan ty odporúčaš z tých ktorých predávaš ? Ak by som vzal zo steroidy.eu tak buď Anabol alebo Danabol, ale oba sa fejkujú jak prasa, tak neviem :( nechcem sa popáliť.
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
bodybuild píše:
k tej strate na konci kúry chcem predísť tak, že budem postupne znižovať dávku, až na minimum, aby telo nebolo šokované a tým by som mohol docielit, že na mne zostane niečo z toho čo som nabral...
čo sa týka PCT - clomidu sa bojím - kamárat mal počas jeho užívania problémy so zrakom. Jedine, čo by som zobral je tamoxifen a aj ten by som užil, iba ak som niečo cítil s bradavkami.
inak stránka steroidy.eu patrí tebe ?? pretože ak hej, chcem sa spýtať, ktorý methan ty odporúčaš z tých ktorých predávaš ? Ak by som vzal zo steroidy.eu tak buď Anabol alebo Danabol, ale oba sa fejkujú jak prasa, tak neviem :( nechcem sa popáliť.
Nepis blbosti ak neurobis PCT poriadne mozes to lutovat. Do PCT jednoznacne tamoxifen, clomid, salbutamol a velmi dobry je PREGNYL ale vzdy zalezi aku ides kuru. Z methandienonu to uz co ti je praktickejsie ci 10mg tableta alebo 5. Ja som zvyknuty na METANDROSTENOLON. Ja pri PCT nemam nikdy problem zo zrakom.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 96kg výška: 184cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
bodybuild píše:
Nepis blbosti ak neurobis PCT poriadne mozes to lutovat. Do PCT jednoznacne tamoxifen, clomid, salbutamol a velmi dobry je PREGNYL ale vzdy zalezi aku ides kuru. Z methandienonu to uz co ti je praktickejsie ci 10mg tableta alebo 5. Ja som zvyknuty na METANDROSTENOLON. Ja pri PCT nemam nikdy problem zo zrakom.
lutovať z akého pohľadu ? že stratím prírastky alebo sa mi niečo stane ???
a prečo mám užívať tamoxifen ako PCT ? ten by som nemal dať iba ak by som cítil niečo s bradavkami ??
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
bodybuild píše:
vlastomenn píše:
bodybuild píše:
lutovať z akého pohľadu ? že stratím prírastky alebo sa mi niečo stane ???
a prečo mám užívať tamoxifen ako PCT ? ten by som nemal dať iba ak by som cítil niečo s bradavkami ??
Nepis semobchodne zalezitosti toto nie je na to tema to pis do kontaktu v shope. Co je podla teba viac 10mg ci 5mg v tablete? Pises tu same hluposti ktorim ani nerozumies. Odpoved na vsetko uz mas vyssie Este sa mas co ucit. O tamoxifene vies len toto ze ho das ak budes mat gynekomastiu? Vies aspon ako sa gyno prejavuje? Uz si to zazil?
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:4 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
bodybuild píše:
tak ak chces tak znizovat davky tak si zober 5mg tablety, mozes ist az na minimum, sice to bude stat za hovno ale ked chces tak stupnovat.a clomid? neboj sa daco budes vidiet. a ist bez pct, nemam slov.uplne zle.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz