Cawte.Potreboval by som radu od nejakeho odbornika.Mam doma Methan a stanozolol od genesis ale problem je ze vrchnaky su biele ale na krabickach bolo logo originality genesis.Neviem teda preco su biele, ked vacsinou sa vyrabaju cierne.Moze mi to niekto odvodnit?Chcem vediet ci to nemoze byt fake.Tu je foto.
Kamo myslim ze sa bat nemusis ja som mal tiez biele a nebol to FAKE ucinok stal jednoznacne zato neboj sa nic len trenuj a trenuj
jedina odpoved je ze daj to do seba a uvidis ci to bude slape,lebo ako hovorim na sk pravy genesis neni ziadny iba funkcny fake,ci cierny ci biely
Bydlisko: dobsina Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: david copak vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 75kg výška: 172cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
zdravim ake davkovanie bi ste mi odporucily Methandienone LA® 5 mg za odpovet dakujem
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
david jacko píše:
zdravim ake davkovanie bi ste mi odporucily Methandienone LA® 5 mg za odpovet dakujem
To chces uz v 19stich zacat? Kolko mas toho? Methan sam o sebe neni bohvie co davat odporucil by som ked uz na jednej latke slapat na testosterone.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Bydlisko: dobsina Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: david copak vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 75kg výška: 172cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
david jacko píše:
To chces uz v 19stich zacat? Kolko mas toho? Methan sam o sebe neni bohvie co davat odporucil by som ked uz na jednej latke slapat na testosterone.
tak 200tablet bral som testak ale nebolo to bohvie co
Bydlisko: Martin Poďakoval:147 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
david jacko píše:
vlastomenn píše:
david jacko píše:
To mas akurat na kuru.Testosteron ak nebol bohvie co tak si mal zli zdroj bovie co a kolko tam bolo alebo si niekde urobil chybu bud v strave alebo v davkovani ale skor si myslim ze si stravu zanedbal z dojmom anabolika vsetko spravia same lebo su zazracne. Co vacsina konzumentov tak robi.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
zdravim mam jednu prozbu co bi si mi poradil dat k methandienone...
david jacko píše:
zdravim mam jednu prozbu co bi si mi poradil dat k methandienone...
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
david jacko píše:
vlastomenn píše:
david jacko píše:
To mas akurat na kuru.Testosteron ak nebol bohvie co tak si mal zli zdroj bovie co a kolko tam bolo alebo si niekde urobil chybu bud v strave alebo v davkovani ale skor si myslim ze si stravu zanedbal z dojmom anabolika vsetko spravia same lebo su zazracne. Co vacsina konzumentov tak robi.
bohužel taková je realita, znám osobně pár lidí co začli sypat a mysleli si že to jsou zázračné pilulky, které udělají vše za ně, že jim po tom zázračně porostou svaly. pak jsou zklamaný a většinou s cvičenim končej. to jsou takový ty rychlokvašky, jak já jim říkám
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 96kg výška: 184cm sponzora: nemám
Čavte,
chcem sa spýtať takú vec ohľadom methanu - je pravda to, čo sa všade píše, že po vysadení človek stratí vyše 80% sily a objemu, ktorý nabral počas užívania ??? Aké máte vy skúsenosti s methanom, čo sa týka tej straty na sile a objemu ?
Ak človek bude 100%-ne dodržiavať stravu tak by tie prírastky mohli byť aj trvácne nie ? Taktiež je doležité postupné vyklesávanie na konci kúry. Dá sa teda s methanom nabrať aj kvalitne ?
bodybuild píše:
Čavte,
chcem sa spýtať takú vec ohľadom methanu - je pravda to, čo sa všade píše, že po vysadení človek stratí vyše 80% sily a objemu, ktorý nabral počas užívania ??? Aké máte vy skúsenosti s methanom, čo sa týka tej straty na sile a objemu ?
Ak človek bude 100%-ne dodržiavať stravu tak by tie prírastky mohli byť aj trvácne nie ? Taktiež je doležité postupné vyklesávanie na konci kúry. Dá sa teda s methanom nabrať aj kvalitne ?
Z METHANDIENONOM sa daju naberat hrube ale pevne prirastky pri uzivani s kombinaciou dalsich latok. To kolko stratis zavisi od genetiky pretoze u kazdeho je to ine kolko udrzi. Je ale nutne dat po cykle PCT latky co ti zabrani odburaniu vacsinu nadobudnutej hmoty a co je velmi podcenovane neskusenym sypacom. V cykle mozes zostupnin davkovanie alebo koncis konstentne ale pouziva sa v prvej polke casti cyklu kde sa vysadza a nahradza sa napr. STANOZOLOLOM alebo OXANDROLONOM. Dalsia vec je toxicky pre pecen cize tam treba tiez zaradit latky na obnovu pecene.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz