Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.
Od papagiorgo
ako ste stravili letne mesiace ? bol niekto z vas niekde v zahranici ? napiste vase zazitky , pripadne aj fotky co vam mozeme zavidiet

Reklama

Reklama

Od katarina119
Naposledy upravil/-a katarina119 v 14 Nov 2011, 17:28, upravené celkom 1 krát.
Od FitPotreby.sk
katarina119 napísal:
papagiorgo napísal:ako ste stravili letne mesiace ? bol niekto z vas niekde v zahranici ? napiste vase zazitky , pripadne aj fotky co vam mozeme zavidiet
ja nič moc, šetrila som si dovolenku ... bola som pár dní v dijone, potom vo švajčiarsku, to ako cestou späť, ale super bolo v septembri, ten som strávila v piešťanoch v kúpeľoch ... paráda, relax na telo aj na dušu
a co v dijone bolo zle? sak tam musi byt krasne, nie?
ale taky welness by som si dal veru aspon na vikend
Od papagiorgo
FitPotreby.sk napísal:
katarina119 napísal:
papagiorgo napísal:ako ste stravili letne mesiace ? bol niekto z vas niekde v zahranici ? napiste vase zazitky , pripadne aj fotky co vam mozeme zavidiet
ja nič moc, šetrila som si dovolenku ... bola som pár dní v dijone, potom vo švajčiarsku, to ako cestou späť, ale super bolo v septembri, ten som strávila v piešťanoch v kúpeľoch ... paráda, relax na telo aj na dušu

a kde ze si bol ty pri mori toto leto ?
Od katarina119
Naposledy upravil/-a katarina119 v 14 Nov 2011, 20:58, upravené celkom 1 krát.
Od FitPotreby.sk
katarina119 napísal:
FitPotreby.sk napísal:
katarina119 napísal:
bolo tam krásne, ale bola som len na pár dní ... welness na víkend je úplne super , v tom s tebou súhlasím ... hoci mi je čudné súhlasiť s Fitpotrebami, to ako keby som povedala, vážená s.r.o. máte pravdu
skusime prehodnotit tento postoj k registracii na fore
Od jojomojo
My sme boli v Taliansku. Aj keď tento rok tam asi nezavítame. More bolo skvele, piesok horúci a dovolenka celkom lacná vďaka zľavám ma tejto stránke
Od Voliik
MY sme boli s firmou na chate na teambuilding toto leto v Malých Karpatoch a bolo to tam strašne super :) páčilo sa mi, určite odporúčam všetkým tam ísť
    Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Epithalon

Má někdo větší zkušeno[…]

Vysazení po 5 letech

Zdravím, chtěl bych zkusit vysadit po 5 let[…]

Vysoký estrogen

Ahoj, Dlouhodobě už se cítím na hov*[…]