Poďakoval:61 x Obdržal:102 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
ako ste stravili letne mesiace ? bol niekto z vas niekde v zahranici ? napiste vase zazitky , pripadne aj fotky co vam mozeme zavidiet
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Len pre registrovaných:
výplatná páska :D
:a22 zarábajte so svojim webom !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Predmet príspevku: Re: letne dovolenky
Napísal: Ned Nov 06, 2011 12:32 pm
kecal
Poďakoval:10 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
ako ste stravili letne mesiace ? bol niekto z vas niekde v zahranici ? napiste vase zazitky , pripadne aj fotky co vam mozeme zavidiet
ja nič moc, šetrila som si dovolenku ... bola som pár dní v dijone, potom vo švajčiarsku, to ako cestou späť, ale super bolo v septembri, ten som strávila v piešťanoch v kúpeľoch ... paráda, relax na telo aj na dušu
Podpis autora:
A Champion is sameone Who get´s up, whe he can´t / There are no impossible dreams; there is just our limited perception of what is possible.(Nie sú žiadne nemožné sny, že je len naša obmedzené vnímanie toho, čo je možné.)
ja nič moc, šetrila som si dovolenku ... bola som pár dní v dijone, potom vo švajčiarsku, to ako cestou späť, ale super bolo v septembri, ten som strávila v piešťanoch v kúpeľoch ... paráda, relax na telo aj na dušu
a co v dijone bolo zle? sak tam musi byt krasne, nie?
ale taky welness by som si dal veru aspon na vikend
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Ned Nov 06, 2011 7:58 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:61 x Obdržal:102 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
katarina119 píše:
papagiorgo píše:
a kde ze si bol ty pri mori toto leto ?
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Len pre registrovaných:
výplatná páska :D
:a22 zarábajte so svojim webom !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Ned Nov 06, 2011 8:04 pm
kecal
Poďakoval:10 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
katarina119 píše:
papagiorgo píše:
bolo tam krásne, ale bola som len na pár dní ... welness na víkend je úplne super , v tom s tebou súhlasím ... hoci mi je čudné súhlasiť s Fitpotrebami, to ako keby som povedala, vážená s.r.o. máte pravdu
Podpis autora:
A Champion is sameone Who get´s up, whe he can´t / There are no impossible dreams; there is just our limited perception of what is possible.(Nie sú žiadne nemožné sny, že je len naša obmedzené vnímanie toho, čo je možné.)
bolo tam krásne, ale bola som len na pár dní ... welness na víkend je úplne super , v tom s tebou súhlasím ... hoci mi je čudné súhlasiť s Fitpotrebami, to ako keby som povedala, vážená s.r.o. máte pravdu
skusime prehodnotit tento postoj k registracii na fore
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz