Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:99 x Obdržal:167 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
kde zozenieme tu ryzu Basmati?
ked pojdes na dovolenku do himalájí tam ju zoženieš určite
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:45 x Obdržal:65 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
fajn som sa pobavil pri tych umytych rukach
Patrik, kde zozenieme tu ryzu Basmati? Da sa to kupit aj v normalnych supermarketoch?
ja som ju kupoval v tescu. Zelena krabica, 500g cca 2 evri. Osobne to uz nikdy viac kupovat nebudem. chutovo nic extra a ten "orieskovy zavan" pripominal skor nieco ine ako oriesky. Ale to bude asi zo zvyku na klasicku ryzu a celkovo v slovenskej kuchyni sa to moc nevyskytuje.
Patrik, kde zozenieme tu ryzu Basmati? Da sa to kupit aj v normalnych supermarketoch?
ja som ju kupoval v tescu. Zelena krabica, 500g cca 2 evri. Osobne to uz nikdy viac kupovat nebudem. chutovo nic extra a ten "orieskovy zavan" pripominal skor nieco ine ako oriesky. Ale to bude asi zo zvyku na klasicku ryzu a celkovo v slovenskej kuchyni sa to moc nevyskytuje.
tak Ty si takto zneuctil kralovnu ryze
http://www.basmati.cz/basmati/
Bydlisko: Martin Poďakoval:192 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
mukl77 píše:
Ahoj,
jasně...basmati rýži koupíš určitě v jakkémkoliv větším supermarketu...je to běžná věc...
FitPotreby.sk píše:
Neni mozne Patrik ma aj jazyk
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:69 x Obdržal:47 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
ja som to zahliadol v Hypernove ..tak som si to kúpil ešte som ju nejedol ale keď si ju dám tak potom napíšem aké som mal z toho dojmi a či mi chutila
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz