Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
mukl77 píše:
vlastomenn píše:
mukl77 píše:
Ahoj,
jasně...basmati rýži koupíš určitě v jakkémkoliv větším supermarketu...je to běžná věc...
FitPotreby.sk píše:
fajn som sa pobavil pri tych umytych rukach
Patrik, kde zozenieme tu ryzu Basmati? Da sa to kupit aj v normalnych supermarketoch?
Neni mozne Patrik ma aj jazyk
Jazyk??? Spíš prsty, ne??
Svojim sposobom ano.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Bydlisko: Martin Poďakoval:190 x Obdržal:330 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Patrik, co nam uvaris nabuduce? Uz sa tesim.
Cigansky hamburger "chleba s chlebom"
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:69 x Obdržal:47 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
ako som avizoval, že sa vyjadrím k ryži basmati ..tak teda malá recenzoa odomňa ...po prečítaní negatívnych ohlasov od whoo-a som mal aj obavy že som za tú ryžu vygrcal pomerne dosť peňazí oproti klasickej a že mi to nebude chutiť ale na moje počudovanie mi chutila dosť ...a tá jemná oriešková vôňa ale aj chuť mi vôbec neprekážali práve naopak chutilo mi to a bola to trošku zmena v tom takom stereotypnom jedálničku takže ja to hodnotím určite kladne a ak budem mať na to financie budem si ju kupovať ...ešte mi ostali 3 sáčky tak sa už teším na zajtra ako si opäť uvarím ....
Poďakoval:44 x Obdržal:64 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
milankos512 píše:
ako som avizoval, že sa vyjadrím k ryži basmati ..tak teda malá recenzoa odomňa ...po prečítaní negatívnych ohlasov od whoo-a som mal aj obavy že som za tú ryžu vygrcal pomerne dosť peňazí oproti klasickej a že mi to nebude chutiť ale na moje počudovanie mi chutila dosť ...a tá jemná oriešková vôňa ale aj chuť mi vôbec neprekážali práve naopak chutilo mi to a bola to trošku zmena v tom takom stereotypnom jedálničku takže ja to hodnotím určite kladne a ak budem mať na to financie budem si ju kupovať ...ešte mi ostali 3 sáčky tak sa už teším na zajtra ako si opäť uvarím ....
to je dobre, ze ti chutila Ja som svoj prispevok nemyslel ako negativnu recenziu, ale skor ako osobny nazor. Proste nie som zvyknuty na taku ryzu a viac mi chuti klasika, ale to neznamena, ze basmati je chutovo zla ryza. Sto ludi - sto chuti
Bydlisko: Hodonín, Czech Republic Poďakoval: 0 x Obdržal:18 x Meno a priezvisko: Patrik Kotek Vek: 33 Pohlavie: muž Cvičím: 18r. Hmotnosť: 110kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: optimum nut. /on/ Sponzora: hladám Súťažná federácia: IFFB
FitPotreby.sk píše:
Díky, že mají má videa o vaření takový pozitivní ohlas, ale omlouvám se...do začátku jarní soutěžní sezony mi zbývá pouhých 5 týdnů a kdo ví a zná, tak je mu jasné, že tohle období už není na vaření...to už je člověk rád, že dýchá, takže videa určitě budou ale nejdříve až v půlce června...a určitě to bude něco do objemu...dietu nechci pak už dlouho vidět...
Poďakoval:44 x Obdržal:64 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
mukl77 píše:
FitPotreby.sk píše:
Díky, že mají má videa o vaření takový pozitivní ohlas, ale omlouvám se...do začátku jarní soutěžní sezony mi zbývá pouhých 5 týdnů a kdo ví a zná, tak je mu jasné, že tohle období už není na vaření...to už je člověk rád, že dýchá, takže videa určitě budou ale nejdříve až v půlce června...a určitě to bude něco do objemu...dietu nechci pak už dlouho vidět...
Tak to sa tesim na dalsie videa a recepti do objemu
Inak ked uz si zacal o sutazi, na ktoru sutaz sa pripravujes? kde ta mozeme vidiet?
Bydlisko: Hodonín, Czech Republic Poďakoval: 0 x Obdržal:18 x Meno a priezvisko: Patrik Kotek Vek: 33 Pohlavie: muž Cvičím: 18r. Hmotnosť: 110kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: optimum nut. /on/ Sponzora: hladám Súťažná federácia: IFFB
whoo píše:
mukl77 píše:
FitPotreby.sk píše:
Tak to sa tesim na dalsie videa a recepti do objemu
Inak ked uz si zacal o sutazi, na ktoru sutaz sa pripravujes? kde ta mozeme vidiet?
26.5.2012 Mezinárodní mistrovství Rakouska NABBA ve Vídni
2.6.2012 MČR NABBA v Mostě ( a nebo pohárová soutěž Lednická Olympia...ještě jsem se plně nerozhodl)
9.6.2012 WFF Mr. Universe ve Vídni (Baden)
16.6.2012...pokud se najde sponzor, který mi zaplatí cestu a budu nominován, tak MS NABBA v Dublinu
Jinak veškeré podrobnosti, fotky z aktuální formy, mé vlastní motivační videa atd. na mém webu.. www.patrikkotek.cz
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz