Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
perigrosa píše:
Vidím, že celkom slušná diskusia sa tu rozpútala :D aNs_ môžeme sa teda nejako dohodnúť...
koukej přidat nějaké foto
Tak toto je na telo
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Predmet príspevku: Re: Hľadám niekoho na spoločné cvičenie Žilina
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Tato baba je tu cerstvo registrovana tak neviem o com tu tocite.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Inak tá zumba vyzerá ako celkom zaujímavá činnosť, ževraj počas jednej hodiny zumby spáliš až 800 kalórii, takže je to celkom vhodná zmena počas rysovacej fázy. Ja som dostal vďaka mojím tanečným schopnostiam ponuku od precvičovateľky zumby, aby som chodil precvičovať, ale zrejme by som bol ostatným za riadneho kokota
neblazni to by si mal perfektnu aerobku, je to zabijak, ked to niekoho bavi a vie sa hybat, mozem len odporucit
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ahojte. Mám 19 rokov, 175cm a 55kg. Chcela by som začať chodiť do fitka a posilňovať, aby som si vyrysovala a spevnila telo. Hľadám niekoho, s kým by som mohla do toho fitka chodiť, možno aj niekoho, kto sa tomu už venuje, aby mi vedel aj trochu poradiť ako cvičiť a aj so stravou. Ak má niekto záujem, ozvite sa prosím.
Ďakujem :)
Teda sa ospravedlnujem, ze som si nechal ujst prichod novej uzivatelky na forum.
VITAJ tu u nas, uz dlho sa snazim dostat sem zensku cast a furt nic.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz