Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:3 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: Mária Renčková Vek: 35 Pohlavie: žena Cvičím: viac ako 20r. Trénerské licencie: áno Hmotnosť: 60kg Výška: 164cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: hladám Súťažná federácia: SAKFST
Za tento príspevok autora
marika21
poďakoval uživateľ
Drobec
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: Body Fitness motivácia pre ženy
Bydlisko: Nemecko Poďakoval:3 x Obdržal:2 x Meno a priezvisko: veronika.stey Vek: 28 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Trénerské licencie: Tomahawk Spinning Licence Hmotnosť: 63kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Tak jak vypada v tomhle videu...to je moje motivace. Je vytrenovana a vypada porad
zensky.
To se mi opravdu moc libi.
Jak dlouho myslite, ze musi clovek trenovat, aby takhle vypadal??
Pa Veronika
Podpis autora:
http://steyveronika.blogspot.de/
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Tak jak vypada v tomhle videu...to je moje motivace. Je vytrenovana a vypada porad
zensky.
Pa Veronika
Aby sa clovek dostal do takej formy nemusi trvat prilis dlho, mozno rok. Horsie je to dlhodobo udrzat, a to je na cely zivot, stale trening, disciplina hlavne v strave.
Je to jej zivotny styl a moze si dovolit tomu obetovat vsetok svoj cas.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:187 x Obdržal:324 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
veronika.stey píše:
zensky.
Pa Veronika
Ak ta ma kto viest z dostatkom znalosti da sa to ale odhadnut to je tazke hlavne ked nevidim ako vyzeras teraz. Dalsia vec je ze treba tvrdo trenovat iba tym sa zeny lisia ako vyzeraju a je ich strasne malo. Po dalsie zo zenami sa strasne tazko pracuje su pohodlne a boja sa tvrdeho treningu. Pod mojim vedenim by zena mohla zhruba do 2-3 rokov tak vyzerat (zalezi ako vyzera momentalne).
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
Bydlisko: Nemecko Poďakoval:3 x Obdržal:2 x Meno a priezvisko: veronika.stey Vek: 28 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Trénerské licencie: Tomahawk Spinning Licence Hmotnosť: 63kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Ak ta ma kto viest z dostatkom znalosti da sa to ale odhadnut to je tazke hlavne ked nevidim ako vyzeras teraz. Dalsia vec je ze treba tvrdo trenovat iba tym sa zeny lisia ako vyzeraju a je ich strasne malo. Po dalsie zo zenami sa strasne tazko pracuje su pohodlne a boja sa tvrdeho treningu. Pod mojim vedenim by zena mohla zhruba do 2-3 rokov tak vyzerat (zalezi ako vyzera momentalne).
Ja mam aktualni fotky v galerii. http://steyveronika.blogspot.de/p/galerie.html
Pohodlna nejsem a tvrdy trenink mi taky nevadi
Ale 2-3 roky.. to je okay...
Dekuju za odpoved!
Veronika
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
FitPotreby.sk píše:
Aby sa clovek dostal do takej formy nemusi trvat prilis dlho, mozno rok. Horsie je to dlhodobo udrzat, a to je na cely zivot, stale trening, disciplina hlavne v strave.
Je to jej zivotny styl a moze si dovolit tomu obetovat vsetok svoj cas.
ano, ta disciplina ve strave neni urcite jednoducha.. ale ja si myslim, ze si na to clovek zvykne.
Pa Veronika
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
veronika.stey
xLeitonx píše:
tazko odpovedat na taku otazku ako dlho moze trvat dosiahnutie takej postavy :)
ako vies bodybuilding je sport na dlhe trate a zavisi od vela faktorov
ja budu poradne cvicit, a uvidime, jestli ten cil nekdy dosahnu.. a do te doby... vas tu budu bombardovat otazkama:)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz