Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
iNv1s píše:
ja tiez uz nefajcim,ani nepijem, obcas to pivko,ale 1 pivo neni alkohol...
niekde som cital ze niektori treneri odporucaju aj pivo po treningu...
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pipač
Predmet príspevku: Re: alkohol a nikotin
Napísal: Štv Júl 29, 2010 3:17 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 6r. trenerská licencia: tréner II. stupňa váha: 86kg výška: 178cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: AWPC-WUAP
tréneri čoho? :)...
pivo sa u tých vyšších váhových kategorii dá zvládnut.. hlavne ak si v objeme a potrebuješ pomôct metabolizmu.. no mladí chalani pijú pivko skôr v zafajčených baroch počas piatkových a sobotných nocí.. a tu máme hned kamen urazu.. alkohol + cigaretový dym + absencia stravy + fyzický výdaj energie (dance/fight)...
Netvrdím, ze kto chodi do posilovne by mal prestať žíť, ale kto to mysli skutočne vážne, mal by sa týchto vecí zrieknuť... alebo ich aspon obmedziť..
čo sa pitiu alkoholu týka.. prirovanal by som to k porušovaniu diety... ked nabehneš na prísnu dietu a neješ jednoduche sachre je to OK.. ale akonáhle raz porušíš, uz máš problem a dietu nezvládaš..
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
treneri coho?....
no ked uz chces presne vediet na stranke fitmagazinu aj Boris Prekop to spomenul ze niektori treneri odporucaju po treningu pivo nehovorim ze pol litra .... a niekde som to aj cital ale to ti nwm povedat kde
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pipač
Napísal: Štv Júl 29, 2010 5:31 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 6r. trenerská licencia: tréner II. stupňa váha: 86kg výška: 178cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: AWPC-WUAP
s borisovým ujom.. vicemajstrom europy, Marianom Prekopom sa poznam osobne... celkom pohode chlapík z ,,vedlajšej dediny" ...
ja vidim v pive jedinu výhodu.. Tráviace enzýmy... ak mi niekto dá dosť argumentov na to aby som pil pivo po treningu, tak idem hned do kauflandu na nákup... takze?... maš niekde link?
Pipač píše:
s borisovým ujom.. vicemajstrom europy, Marianom Prekopom sa poznam osobne... celkom pohode chlapík z ,,vedlajšej dediny" ...
ja vidim v pive jedinu výhodu.. Tráviace enzýmy... ak mi niekto dá dosť argumentov na to aby som pil pivo po treningu, tak idem hned do kauflandu na nákup... takze?... maš niekde link?
http://fitmagazin.sk/extensions/ivotny- ... potravinyq nech sa ti paci je to to druhe video :) nwm ci som to zle pochopil ale je ta povedane ze aj pivo sa odporuca....
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pipač
Napísal: Štv Júl 29, 2010 6:57 pm
tichá voda
no jo.. aj arnold povedal.. ,,chlapi by mali piť pivo.. mlieko je pre decká"
ale stále to nepovazujem za argument :)...
Bydlisko: Orava :) tam niekde Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: P4TR3Sss vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. trenerská licencia: mám 4 váha: 86kg výška: 179cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: hladám
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz