Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
do 202 libier :
1 - english kevin
2 - lewis "flex" james
3 - raymond jose
4 -HORVATH JAROSLAV 5 - tavernier shaun joseph
6 - arntz jason
mr.olympia
1 -heath phil 2 -cutler jay 3 -greene kai
4 - martinez vic
5 - wolf dennis
6 - jackson dexter
7 - freeman toney
8 - curry brandon
9 - rockel ronny
10 - yamagishi hidetada
onedlho pribudnu do galerie aj fotky ...
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
joker28
Predmet príspevku: Re: Výsledky , fotky , diskusia po súťaži ...
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
202 mala byt Lewisova ..a miesto neho to vyhral flakaty English ...Jaro krasne 4. miesto ..GRATULUJEME VŠETCI
Mr. O. HEATH super ...akurat dexter jackson mohol mal lepsie umiestnenie ...pred wolfa mohol ist urcite ...hotovo..co som chcel som napisal
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
LeaR
Napísal: Ned Sep 18, 2011 6:09 am
nemluvna
Bydlisko: Považská Bystrica Poďakoval:4 x Obdržal:3 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 82kg výška: 188cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
Gratulujem Jaro skvelé umiestnenie :) Škoda no Cutler to trochu pokazil, Phil bol jednoznačne lepší :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
joker28 píše:
202 mala byt Lewisova ..a miesto neho to vyhral flakaty English ...Jaro krasne 4. miesto ..GRATULUJEME VŠETCI
Mr. O. HEATH super ...akurat dexter jackson mohol mal lepsie umiestnenie ...pred wolfa mohol ist urcite ...hotovo..co som chcel som napisal
ta dvestodvojka trocha prekvapila aj mna. Myslim to, ze vyhral English a nie Lewis, ale to Jarove 4. miesto tesi aj ked mozno mal na tretie miesto. No prve miesta boli vyrovnane a uz to je skor subjektivny nazor rozhodcov ako realita
Open kategoria bola zaujimava, ale dopadlo to podla mna zasluzene pre kazdeho. Dexterove sieste miesto prekvapilo, ale myslim, ze od strvrteho miesta vysie je to uz aj tak jedno kto kde skonci lebo kazdy ma svoje kvality a ked tych "lepsich", ako je dexter, posunu na horsie pozicie aspon ich tym nutia sa zlepsit. Aj ked Dexter uz asi moc lepsi nebude, svoj vrchol dosiahol v 2008 a vie, ze mladym konkurovat nema cenu. U Greenea to pomohlo, minuly rok ho hodili na siedme miesto a dnes tretie.
Jay mi pripadal dnes nejaky nafuknuty a vobec nebol "pekny". urcite mu nepomohol ani ten modry biceps a splasknute rameno (pocitam ze sa nikdy nedozvieme co to bolo...), keby mal vsetko OK mohol aspon trocha vviac konkurovat novemu Mr. O. O Heathovom vytazstve nie je pochyb je to proste Gift a pocitam, ze potiahne teraz dlhuuuu vytaznu snuru.
tot moj skromny nazor a som rad ze som sa prinutil zobudit o 4 a pozerat to. Raz snad aj nazivo :)
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 84kg výška: 183cm sponzora: nemám
tiez som nazoru, ze 202 mala byt lewisova, mal viditelne lepsiu formu ako english, jaro 4. miesto, super, aj ked viac hore podla mna uz ani nemohol ist, ale aj tak pekne ukoncenie kariery, velky uspech, bikiny fuuuha no 1. miesto heath urcite zasluzene, cutlera by som vymenil s victorom martinezom, urcite martinez bol lepsie pripraveny ako cutler,ale tak budis, pacil sa mi, a greene 3 miesto tiez zasluzene, som zvedavy na toho mladeho "brandona curry-ho" ako sa bude zlepsovat, ostatny tam tiahnu na 40 a on ma nejakych 25 ak som dobre zbadal, cize vsetko len pred sebou... a co som bol dost zvedavy na roba burneiku a mcgratha franka, ale nedostali sa ani do semifinale...
Podpis autora:
HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
joker28
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
iNv1s píše:
tiez som nazoru, ze 202 mala byt lewisova, mal viditelne lepsiu formu ako english, jaro 4. miesto, super, aj ked viac hore podla mna uz ani nemohol ist, ale aj tak pekne ukoncenie kariery, velky uspech, bikiny fuuuha no 1. miesto heath urcite zasluzene, cutlera by som vymenil s victorom martinezom, urcite martinez bol lepsie pripraveny ako cutler,ale tak budis, pacil sa mi, a greene 3 miesto tiez zasluzene, som zvedavy na toho mladeho "brandona curry-ho" ako sa bude zlepsovat, ostatny tam tiahnu na 40 a on ma nejakych 25 ak som dobre zbadal, cize vsetko len pred sebou... a co som bol dost zvedavy na roba burneiku a mcgratha franka, ale nedostali sa ani do semifinale...
28 ma curry .. ..cize ma aj tak dost casu na to aby sa zlepsil
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz