Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Vaše obľúbené kapely a hudobné štýly, ktoré počúvate pri tréningu alebo len tak.

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By xLeitonx
pocuj iN ak vies link na toho co tam dristal ze je hip hoper ze do hip hop je jeho priorita ten v tom modrom triku xDDD co sa ho t amoderatorka pytala ty si hip hoper? xDDD ak vie supni to ja to nwm naji :a5 st xDD
By iNv1s
aNs_ napísal:pocuj iN ak vies link na toho co tam dristal ze je hip hoper ze do hip hop je jeho priorita ten v tom modrom triku xDDD co sa ho t amoderatorka pytala ty si hip hoper? xDDD ak vie supni to ja to nwm naji :a5 st xDD
neviem,nemam... ale viem co myslis:D ale ten suvereno si ty pan xD :a15 moc zabite :a22
By xLeitonx
iNv1s napísal:
aNs_ napísal:pocuj iN ak vies link na toho co tam dristal ze je hip hoper ze do hip hop je jeho priorita ten v tom modrom triku xDDD co sa ho t amoderatorka pytala ty si hip hoper? xDDD ak vie supni to ja to nwm naji :a5 st xDD
neviem,nemam... ale viem co myslis:D ale ten suvereno si ty pan xD :a15 moc zabite :a22
ja to musim najist xD aj keby co bolo xDDDD
By xLeitonx
do pi*e hladam to v 6 mesacnej historii na skype a ked to najdem tak mi to vyhodi ako neexistujuce video no nejebne ma...
By Bel
Power, Heavy, Pagan a Folk metal.. myslím, že to ako odpoveď stačí :)
By xLeitonx
Bel napísal:Power, Heavy, Pagan a Folk metal.. myslím, že to ako odpoveď stačí :)
ale myslim ze v teme hip hop rap to nieje uplne k veci...
By iNv1s
skoda ,ze ego nema solovy album... vsetko KF,alebo s rytmusom
By xLeitonx
iNv1s napísal:skoda ,ze ego nema solovy album... vsetko KF,alebo s rytmusom
urcite a si myslim ze by natom inak zarobil ma odost lepsi hlas...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]