Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Ukončené !!!
Obrázok

Deny95 napísal:ešte pred nedávnom som ani nevedel že táto stránka existuje a musím povedať príjemne ma prekvapila, :) keď potrebujem niečo najsť čo sa týka cvičenia tak toto je prvá stránka na ktorú sa pozrem :a10 a čo sa týka tej súťaže tak bola ako bonus k tomu :D dúfam že sa ešte zopakuje :D gratulujem :D :a4 :a34
nevahaj a pýtaj sa co potrebujes , pre vela ludi moze byť výhra uz iba to ze sa tu zaregistrovali , priebezne pocas roka pripravujeme rozne zaujimave vecsie alebo mensie sutaze . taktiez tu mame rozne vyhody pre aktivnych uzivatelov , ako napr. vip club :a45 o-je-to-bb-f-vip-club-t1287.html , staci priebetne navstevovat forum , zapajat sa do diskusii a vyuzivat výhody tohto fora

Reklama

Reklama

Pripájam sa.. Veľká V´daka patrí bodybuilding-forum.sk za skvelú súťaž,ktorú nikde inde nenájdeme!!!! Je to skvelé,že sú aj takéto fóra,ktoré nám dávajú aj takúto možnosť si pekne zasúťažiť a hlavne,ktoré ponúkajú aj perfektné cený! Obrovská vďaka aj všetkým sponzorom,ktorý venovali ceny do tejto súťaže :a34 Teraz už len netrpezlivo čakať či sa niečo aj podarilo vyhrať :a21

Každopádne aj keď nič nevyhrám...je to to skvelé fórum...lepšie som ešte nenašiel :a34
ďakujem za príležitosť :a26
Hehe dobra sutaz ceny za vyhru su uplne super ..aj ked som nevyhral co som trochu smutny ale nevadi vyskusam to znovu o rok ...super forum velmi som spokojny aj s poradenstvom a vela sa tu da naucit len je trocha tazsie sa tu pohybovat ale po case si clovek zvykne a vies co kde je a ako to tu funguje super :)
Chcem sa ešte raz poďakovať ako fóru (nie len za súťaž), ale i sponzorom. Na mňa sa usmialo šťastie hneď v 2. súťažnej otázke :) Vyhral som podperu na kliky a hrazdu od SUPERFIT.SK...dosť ma to potešilo, chcel som si v minulosti obe pozháňať :) Lepšie ako nejaký prášok, keďže nepoužívam žiadne doplnky výživy. ĎAKUJEM :)
Punťo napísal:Čo napísať ...som neskutočne rád že sa na mňa usmialo šťastie a to v podobe 20. ceny a tak sa teda v tomto nepeknom počasí aspoň pekne oblečiem značkou http://www.HARDLINER.sk ...veľmi pekne ďakujem a už sa neviem dočkať keď mi oblečenie dorazí domov ...budem mať druhé Vianoce :a42 :a42
ocakavame potom fotku co si si vybral , ale nech je to na tebe oblecene :a11
papagiorgo napísal:
Punťo napísal:Čo napísať ...som neskutočne rád že sa na mňa usmialo šťastie a to v podobe 20. ceny a tak sa teda v tomto nepeknom počasí aspoň pekne oblečiem značkou http://www.HARDLINER.sk ...veľmi pekne ďakujem a už sa neviem dočkať keď mi oblečenie dorazí domov ...budem mať druhé Vianoce :a42 :a42
ocakavame potom fotku co si si vybral , ale nech je to na tebe oblecene :a11
sa budem hanbiť :a11
O5 by som sa chcel raz poďakovať sponzorovy http://www.okfit.sk za cenu, ktorú sa mi podarilo vyhrať v 11. hracom dni tak isto ako organizátorom tejto súťaže. Ďakujem Vám :a22
Prílohy
Pripájam po dlhej dobe aj foto :)
Pripájam po dlhej dobe aj foto :)
Screenshot 2013-02-02_22-03-48.png (281.42 KiB) 8210 zobrazení
Naposledy upravil/-a TheBates93 v 02. Feb 2013, 23:08, upravené celkom 1 krát.
V.comT napísal:Správná odpověď na ot. c. 17: trénink korte není objemovy? To jsou mi teda novinky! :)))

korte si silový

http://zaciatocnici.sk/treningove-plany ... lan-korte/
http://blog.horehron.sk/sport/posilovan ... vy-trening

povodne ho pouzivali powerlifteri

ano niekde sa docitas ze je objemový alebo silovo objemový , ale vsetky treningy sa daju upravit a vzniknu z nich objemove , ale zakladny a povodny korte je urcený na silu
Samozrejme ze Korte je silovy to je prva vec co ma napadne ked pocujem ten trening, ej kej ej powerliftersky :)
Musím vzdať hold administrátorovy, ktorý celú túto súťaž organizoval!
Bolo to perfektne prepracované a musel stráviť nad tým celé dni i noci, aby to finalizoval do takej podoby, ako sme mali my všetci ostatný možnosť vidieť.
Jediná malá kritika by mohla byť smerovaná na podmienky pre časť súťaže týkajúcej sa hlavne k bonusovej časti, boli dosť by som povedal ukryté a nezvýraznené, čiže mohlo dôjsť k nejakým nepochopeniam.
Ale inak palec hore a prajem hodne zdaru do Nového Roka!

S pozdravom Norbert zajac
blade_123 napísal: Jediná malá kritika by mohla byť smerovaná na podmienky pre časť súťaže týkajúcej sa hlavne k bonusovej časti, boli dosť by som povedal ukryté a nezvýraznené, čiže mohlo dôjsť k nejakým nepochopeniam.
rad sa k tomuto vyjadrim , len som cakal kým sa niekto opýta :a11

nieco na tom pravdy je , ale ked citam pravidla niecoho tak ich citam podrobne , dokladne a dosledne . Je v pravidlach toho veľa ( a to mohol byt ten problem ) , ale kedze bol aj zlozitý princip sutaze , museli byt aj pravidla rozpisane co najpodrobnejsie . niekolkokrat na tomto fore sme sa presvedcili , že čo ludom nestrcis doslova pod nos a polopatisticky vysvetlene , akoby neexistovalo

Uz iba to , že na každej sutaznej stranke bolo navrchu doslova do očí bijuce velke cervene upozornenie :
Screenshot 2012-12-28_19-20-34.png
Screenshot 2012-12-28_19-20-34.png (31.62 KiB) 8269 zobrazení
že ako maju posielat odpovede , napúriek tomu niektorí to furt a furt opakovane posielali v selijako ako ich napadlo . je uplne logicke , ze system je nastavený na urcitý format datumu a spravy a ked to posielaju v milion tvaroch , system to nemoze rozpoznat a tým padom ani vyhodnotit ... co na to povedat ? komu niet rady , tomu niet pomoci . uz výraznejsie sa to upozornenie urobit nedalo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]