Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By malipepa
Ahoj,

jsem tu nový a chtěl jsem se zeptat. Rok a půl si aplikuju 500mg test. enanthate týdně bez pauzy a k tomu jsem bral 2 měsíce dianabol 50 mg denně. Po dvou měsících vysadil dianabol na 3 měsice a pak zase nasadil 50mg denně. A ted ta otázka....Jak docílím toho, abych si obnovil vlastní testosteron? Protože díky tomu se mi ani nepostavi a když už, tak erekci dlouho neudržím. Předtím jsem s tím problémy nikdy neměl. Ano a už vím, že tenhle postup byl kravina. Bohužel mi kamarád řekl, že to tahle jede léta a v pohodě. Dík moc za rady

Reklama

Reklama

By Slovan1945
Tak určite choď na krvné testy a vyšetri si komplet hormóny. Potom buď ostaneš na TST alebo dáš HCG a potom clomid a tamox do PCT.
By malipepa
Ahoj, moc děkuji za reakci. A myslíš, že ted úplně vysadit testák a nebo alespon snížit? Mě by nenapadlo, že mi testák způsobi to, že se mi ani nepostaví. Chápu, že jsem si sestřelil vlastní tvorbu testáku, ale tohle jsem nečekal,když tělo dostává takovou dávku testáku ze steroidů.
By Aurum
Zo skúseností čo mám, si myslím, že vôbec nekontroluješ hladinu E2. Pri nekontrolovaných hladinách E2 následne stúpa hladina prolaktínu a problémy sú na svete. Vo svete kulturistiky je užívanie inhibitorov prolaktínu zbytočnosť a vždy za ňou treba hľadať vysokú hladinu E2, ktorú aj si upravíš, klesne aj hladina prolaktínu.

Ako ti už bolo poradené, je nutné ísť na krvné testy aby si zistil, kde presne je problém a začať na tom pracovať.

Methandienón vznikol vo vývoji, kedy vedci chceli z injekčného TST vytvoriť perorálny TST. Kombinácia TST a Methandienónu nie je zlá, ale nikdy nevytvárala synergetický efekt a ani nebude.

HCG ti problémy s erekciou nevyrieši, môžeš ho ale použiť na prechod k vysadeniu TST. K veci... buď ostaneš na TST dlhodobo, k nemu to HCG môžeš dávať ak chceš (zvyšuje citlivosť penisu), ale kontroluj si hladinu E2 (anastrozol, exemestan). Alebo postupne zníž dávku TST a vysaď, s tým, že to HCG tam tiež patrí + k tomu by som nasadil Tadalafil v nízkych dávkach, ktorý ti pomôže preniesť sa obdobím, ked to bude na pitchu. Zapamataj si, že po vysadení budeš 3-6-9 mesiacov na tom bohužiaľ v sexuálnom živote pomerne dosť biedne. PCT je zbytočnosť a len predlžuje obnovu TST, preto žiadnu PCT dávať netreba, ale ako píšem, tá kombinácia HCG + Tadalafil je v poriadku.

Ak máš zaujem, robím aj poradenstvo už dlhé roky, tak sa kľudne ozvi = www.steroidsinfo.net a na konci máš formular, vypišeš a ozvem sa ti.
By Haďák
Aurum napísal: 10. Júl 2024, 11:25 Zo skúseností čo mám, si myslím, že vôbec nekontroluješ hladinu E2. Pri nekontrolovaných hladinách E2 následne stúpa hladina prolaktínu a problémy sú na svete. Vo svete kulturistiky je užívanie inhibitorov prolaktínu zbytočnosť a vždy za ňou treba hľadať vysokú hladinu E2, ktorú aj si upravíš, klesne aj hladina prolaktínu.

Ako ti už bolo poradené, je nutné ísť na krvné testy aby si zistil, kde presne je problém a začať na tom pracovať.

Methandienón vznikol vo vývoji, kedy vedci chceli z injekčného TST vytvoriť perorálny TST. Kombinácia TST a Methandienónu nie je zlá, ale nikdy nevytvárala synergetický efekt a ani nebude.

HCG ti problémy s erekciou nevyrieši, môžeš ho ale použiť na prechod k vysadeniu TST. K veci... buď ostaneš na TST dlhodobo, k nemu to HCG môžeš dávať ak chceš (zvyšuje citlivosť penisu), ale kontroluj si hladinu E2 (anastrozol, exemestan). Alebo postupne zníž dávku TST a vysaď, s tým, že to HCG tam tiež patrí + k tomu by som nasadil Tadalafil v nízkych dávkach, ktorý ti pomôže preniesť sa obdobím, ked to bude na pitchu. Zapamataj si, že po vysadení budeš 3-6-9 mesiacov na tom bohužiaľ v sexuálnom živote pomerne dosť biedne. PCT je zbytočnosť a len predlžuje obnovu TST, preto žiadnu PCT dávať netreba, ale ako píšem, tá kombinácia HCG + Tadalafil je v poriadku.

Ak máš zaujem, robím aj poradenstvo už dlhé roky, tak sa kľudne ozvi = www.steroidsinfo.net a na konci máš formular, vypišeš a ozvem sa ti.
Je třeba posouvat se informačně vzdy a věci pak nabírají jiný význam :a15 jen vracím úder (debata hcg) Divím se, že tuhle pct nikdo nezná,mám ji asi 10x otestovanou i po dvouletém sypání v kuse. 3 týdny mi stačí k tomu aby se mi navrátil tst zpět. Už po dvou týdnech začíná penis vstávat ráno dřív než já a po třech endogenní hladina tst v úplným normálu a to vse za zlomek ceny :a15 ja to snad ani nemůžu prozradit,nebo to všichni vykoupí a nezbude pro mě a nebo cena vzroste 10ti násobně.
By Haďák
Aurum napísal: 10. Júl 2024, 20:16 Prezraď :a37 :a15
Kurna,je to moje morální povinnost, když si sem chodim pro rady. Klasika HCG když člověk vysazuje,bez toho to nejde,pak stačí jen jedna dávka peptidu jménem triptorelin a k němu standartní dávky anastrazolu. Drahý HMG je pak minulostí.
By Aurum
Oživil si mi teraz spomienky. Prvý krát som o Triptoreline čítal ešte na skroids, viem, že sa dá zabezpečiť aj priamo v lekárni (predpis/známosť), čiže po stránke kvality by to bolo super riešenie. Ja som za tie roky na túto látku zabudol, pretože je to látka, pret ktorou som mal rešpekt a v tú dobu bolo málo informácií a hlavne skúseností. Pokúsim sa niečo naštudovať, ďakujem za podnet :a35
By Haďák
Aurum napísal: 11. Júl 2024, 16:35 Oživil si mi teraz spomienky. Prvý krát som o Triptoreline čítal ešte na skroids, viem, že sa dá zabezpečiť aj priamo v lekárni (predpis/známosť), čiže po stránke kvality by to bolo super riešenie. Ja som za tie roky na túto látku zabudol, pretože je to látka, pret ktorou som mal rešpekt a v tú dobu bolo málo informácií a hlavne skúseností. Pokúsim sa niečo naštudovať, ďakujem za podnet :a35
Nemáš zač, vlastně taky díky za tví rady. To že jsi měl z triptorelinu respekt je dobře,ve špatných rukou umí napáchat velký škody. Používá se jen jedna dávka 100mg nic víc nic míň, další věc je správné načasování,účinky triptorelinu potlačují androgenní látky (aas) ti nemusím vysvětlovat,jen popisuji slovy literatury :a11 takže končit na nandru deka není úplně ideální, někdo tvrdí za 3 týdny jsi čistý,ale ze zkušenosti vím, že až za 4,tst propionát 7 až 8 dní,spousta lidí neví přesně jak se počítá poločas rozpadu. Úplně přesně teď ani nevím jak to je mám to doma rozepsány, tuším, že 48 hodin se necha působit, než se nasadí anastrazol. Mám to na sobě vyzkoušený cca.10x a vzdy to fungovalo bezvadně, neznámé se, takže nedivil bych se,kdyby jsi mi nevěřil,ale aspoň máš něco k zamyšlení,ja takhle začínám kůru, že si koupím tripto a mám ho v lednici po celý rok,kdyby náhodou došlo k výpadku, stejně tak aas nakoupim na celý rok a jsem v klidu, možná sem tam nějaký doplněk k tomu dokoupim,ale hlavní kůru, plus pct mám dopředu připravenou a to zase stylem, že nakupuji radši víckrát do 200e a až to přijde tak dělám další objednávku,kdyby náhodou to nedorazilo tak at nemám velký škody,v tomhle jsem důsledný :a15
By Aurum
Ja samozrejme viem čo je Triptorelin, ta opatrnosť bola presne z dôvodu možnej nechcenej kastrácie. Teraz premýšľam, že Iron ho mali v ponuke, tak zrejme sa to aj predávalo. Pamätám si aj na jednu štúdiu, alebo lepšie asi pokus lekárov pri obnove TST u jedného staršieho kulturistu, ktorí roky išiel nonstop cykly. A po podaní Triptorelinu sa mu tvorba obnovila, ale to bola jediná správa, ktorú som vtedy videl a neviem či sa niečo také robilo aj potom (neviem lebo som nehľadal). Som zvedavý čo sa dočítam, pustím sa do toho čoskoro.
By Haďák
Aurum napísal: 12. Júl 2024, 01:51 Ja samozrejme viem čo je Triptorelin, ta opatrnosť bola presne z dôvodu možnej nechcenej kastrácie. Teraz premýšľam, že Iron ho mali v ponuke, tak zrejme sa to aj predávalo. Pamätám si aj na jednu štúdiu, alebo lepšie asi pokus lekárov pri obnove TST u jedného staršieho kulturistu, ktorí roky išiel nonstop cykly. A po podaní Triptorelinu sa mu tvorba obnovila, ale to bola jediná správa, ktorú som vtedy videl a neviem či sa niečo také robilo aj potom (neviem lebo som nehľadal). Som zvedavý čo sa dočítam, pustím sa do toho čoskoro.
Ano to si pamatuji taky,ani po 13ti letech nedokázal obnovit vlastní testosteron a zkoušel všechno možné,pak stačila jedna injekce a do měsíce bylo všechno v normálu,cetl jsem to taky na skroids a pak ještě někde, nevím kde to bylo jako první,ale, když jsem narazil na něco podobného podruhé tak jsem si říkal, že to musím vyzkoušet a to jsem jel zrovna dva roky v kuse,samozřejmě bez tablet jen inj. primo,drosta,nandro,tren a tst,ne vse nejednou,ale každý jistě chápe, že obnova je pak hodně náročná
By malipepa
Aurum napísal: 10. Júl 2024, 11:25 Zo skúseností čo mám, si myslím, že vôbec nekontroluješ hladinu E2. Pri nekontrolovaných hladinách E2 následne stúpa hladina prolaktínu a problémy sú na svete. Vo svete kulturistiky je užívanie inhibitorov prolaktínu zbytočnosť a vždy za ňou treba hľadať vysokú hladinu E2, ktorú aj si upravíš, klesne aj hladina prolaktínu.

Děkuji moc za rady. A dokázal bys mi teda i říct co a kolik teda vzít ( přesný název ), aby se mi to srovnalo? Snížil jsem zatím dávky test enanthatu na 500mg týdně a vysadil úplně methandienone.
By malipepa
Haďák napísal: 11. Júl 2024, 06:24
Kurna,je to moje morální povinnost, když si sem chodim pro rady. Klasika HCG když člověk vysazuje,bez toho to nejde,pak stačí jen jedna dávka peptidu jménem triptorelin a k němu standartní dávky anastrazolu. Drahý HMG je pak minulostí.
Moc ti děkuji za rady a taky tě požádám o přesný postup, co a kolik použít včetně přesných názvů produktů, abych dokázal tuhle šlamastiku vyřešit.
By Haďák
malipepa napísal: 15. Júl 2024, 11:16
Moc ti děkuji za rady a taky tě požádám o přesný postup, co a kolik použít včetně přesných názvů produktů, abych dokázal tuhle šlamastiku vyřešit.
Momentálně ti nepomůžu jsem v zahraničí a z hlavy to nevím, protože to potřebuji jednou za rok, matně si pamatuji, že nejdřív HCG 5000i.u. pak triptorelin a na to anastrazol, nějaká pauza je tam po hcg a pak po triptu a kolik anastrazolu teď z hlavy taky nevím,ale bylo to nějaký běžný dávkování ne moc a tripto jen jednou
By malipepa
Haďák napísal: 16. Júl 2024, 20:09
malipepa napísal: 15. Júl 2024, 11:16
Momentálně ti nepomůžu jsem v zahraničí a z hlavy to nevím, protože to potřebuji jednou za rok, matně si pamatuji, že nejdřív HCG 5000i.u. pak triptorelin a na to anastrazol, nějaká pauza je tam po hcg a pak po triptu a kolik anastrazolu teď z hlavy taky nevím,ale bylo to nějaký běžný dávkování ne moc a tripto jen jednou
ahoj, děkuji ti a až budeš doma a budeš mít chut a čas, tak mi kdyžtak koukni, prosím. Jestli dovolenkuješ, tak přeji hezkou dovolenou :a35
By Haďák
Kurňa až teď vidím, že tu je příspěvek k mému komentáři, dovolená né, neziju už v Cz jen tam jezdím na dovolenou
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]