balio napísal:stara skola - Reg Park, a z nasich Juraj Višný, to su pani svojej doby, nejake ich fotky by sa zislito je ten problem , ze ich fotky na nete moc nenajdes , mozno zopar ... ale ked mas , kludne zaloz temu

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
balio napísal:stara skola - Reg Park, a z nasich Juraj Višný, to su pani svojej doby, nejake ich fotky by sa zislito je ten problem , ze ich fotky na nete moc nenajdes , mozno zopar ... ale ked mas , kludne zaloz temu
Reklama
Reklama
aNs_ napísal:alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!vsetko bude , ale neni cas
papagiorgo napísal:no ok ze si to ty tak este pockam xDaNs_ napísal:alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!vsetko bude , ale neni casteraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
papagiorgo napísal:pozri datum !aNs_ napísal:a Kai Green by sa nenasiel ? :-)bude onedlho
aNs_ napísal:teraz sa robi levronpapagiorgo napísal:pozri datum !aNs_ napísal:a Kai Green by sa nenasiel ? :-)bude onedlhoma nestvi ! xD viem ze mas inu pracu to beriem ale aj tak ta musim popohnat xD
papagiorgo napísal:tak mozem toho greena spavit ja... len nwm ci to tu budem vediet vlozit...aNs_ napísal:teraz sa robi levronpapagiorgo napísal:pozri datum !aNs_ napísal:a Kai Green by sa nenasiel ? :-)bude onedlhoma nestvi ! xD viem ze mas inu pracu to beriem ale aj tak ta musim popohnat xD
kuva uz tri dni triedim tu uzlozku a este som len v polovici
aNs_ napísal:jedine ako prilohypapagiorgo napísal:tak mozem toho greena spavit ja... len nwm ci to tu budem vediet vlozit...aNs_ napísal:teraz sa robi levronpapagiorgo napísal:pozri datum !aNs_ napísal:a Kai Green by sa nenasiel ? :-)bude onedlhoma nestvi ! xD viem ze mas inu pracu to beriem ale aj tak ta musim popohnat xD
papagiorgo napísal:a tak to je hnusne to nevyzera tak dobre ... ale tak ak este nemas obrazky greena postahujem a posle ti ich na skype :DaNs_ napísal:jedine ako prilohypapagiorgo napísal:tak mozem toho greena spavit ja... len nwm ci to tu budem vediet vlozit...aNs_ napísal:teraz sa robi levronpapagiorgo napísal:pozri datum !aNs_ napísal:a Kai Green by sa nenasiel ? :-)bude onedlhoma nestvi ! xD viem ze mas inu pracu to beriem ale aj tak ta musim popohnat xD
ja to nahravam na svoj server
aNs_ napísal:po levronovi moze prist na rad green , ale neni to u mna sranda , ked mas v compe cez pol miliona fotiekpapagiorgo napísal:no ok ze si to ty tak este pockam xDaNs_ napísal:alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!vsetko bude , ale neni casteraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
papagiorgo napísal:takze mas urcite aj Greena len ci sa ho dockam lebo ja strasne nerad cakakm xDaNs_ napísal:po levronovi moze prist na rad green , ale neni to u mna sranda , ked mas v compe cez pol miliona fotiekpapagiorgo napísal:no ok ze si to ty tak este pockam xDaNs_ napísal:alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!vsetko bude , ale neni casteraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
![]()
![]()
aNs_ napísal:dockaspapagiorgo napísal:takze mas urcite aj Greena len ci sa ho dockam lebo ja strasne nerad cakakm xDaNs_ napísal:po levronovi moze prist na rad green , ale neni to u mna sranda , ked mas v compe cez pol miliona fotiekpapagiorgo napísal:no ok ze si to ty tak este pockam xDaNs_ napísal:alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!vsetko bude , ale neni casteraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
![]()
![]()
papagiorgo napísal:som zvedavy a velmi !aNs_ napísal:dockaspapagiorgo napísal:takze mas urcite aj Greena len ci sa ho dockam lebo ja strasne nerad cakakm xDaNs_ napísal:po levronovi moze prist na rad green , ale neni to u mna sranda , ked mas v compe cez pol miliona fotiekpapagiorgo napísal:no ok ze si to ty tak este pockam xDaNs_ napísal:alebo borisa prekopa "valihoru" tiez slusny borec :) a toho greena tu stale nevidim boss!vsetko bude , ale neni casteraz prerabame celý web a to je dolezitejsie
![]()
![]()
ZačínamLenTeraz napísal:určite všetci radi počkámetomu ver![]()
papagiorgo napísal:planujem pridat zopar nových galerii a neviem koho by ste tu chceli vidiet a nema tu este galeriu , dajte nejake tipykonkrétne tipy nemám ale čo tak niečo čiste len zo slovenskej scény ??? predsa len zohnať dosť foto slovenských borcov je dosť náročné kedže nefotia každých 10 minút nové foto
vlastomenn napísal:Kevin Levrone, Flex Wheeler, Paul Dillet, Vince Tailor, Shawn Ray, Andreaz Munzer, Roland Cziurlok, Porter Cottrell, Jean-Pierre Fux, Darrem Charles, Gunther Schliercamp, Roland Kickinger atd.z týchto tu neni tusim iba darrem charles , ostatní su
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]