Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:3 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: Erik Malatin vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: čoskoro váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám sútažná federácia: SSNKF
Zdravim vas, mam 20 rokov...
S posilovanim som zacal vo februari 2010 ked som mal chabych 65kg. Zhruba do oktobra 2010 som cvicil len tak aby bolo... ziadne zasady zdraveho stravovania, treningu, regeneracie, nasvedcovali tomu aj vysledky, v oktobri cca 73kg a ziadna viditelna zmena. Potom som zacal studovat rozne fora, casopisy, clanky... V marci 2011 som ukoncil svoju prvu objemovku ked som mal 93kg (z toho vacsina tuk) nasledne na to som zaradil rysovacku, na konci maja 2011 - 78kg.
Potom som zacal cvicit v normalnom fitku (do vtedy len v pivnicnej posilke) a vtedy som aj zacal cvicit nohy - jun 2011
Zaciatky treningu noh boli komicke kedze som zacinal s drepmi o vahe 40kg ale coskoro som sa do toho dostal, neskor som zaradil objemovku, menil treningy korte a splity. V polovici februara som mal vahu 95-96kg a vtedy som sa rozhodol, ze sa pripravim na sutaz M-SR v naturalnej kulturistike 26.maja
Momentalne mam 80kg cize uz som zrysoval +/- 15kg, planujem este zhodit 3kg + odvodnenie.
postupne pridam fotky aby ste videli ako to slo a ako to vyzera teraz...
Príloha:
zaciatok 2010 65kg.JPG
Príloha:
27. 4.2010 - 70kg.jpg
Príloha:
30.12.2010 - 85kg.jpg
Príloha:
marec 2011 - 93kg.JPG
Príloha:
marec 2011- 93kg.jpg
Príloha:
koniec maja 2011 79kg.JPG
Príloha:
koniec maja2011 79kg.JPG
Príloha:
21.10.2011 - 86kg.JPG
Príloha:
21.10.2011-86kg.JPG
Príloha:
29.10.2011 - 87kg.JPG
Príloha:
15.2.2012 - 95 kg.jpg
Príloha:
15.2.2012 95 kg.jpg
Príloha:
15.2.2012 95kg.jpg
Príloha:
1.4.2012 - 86 kg.jpg
Príloha:
1.4.2012 - 86kg.jpg
Za tento príspevok autora
booboo
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
booboo
Predmet príspevku: Re: BooBoo - moj blog
Napísal: Str Apr 25, 2012 6:15 pm
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: Erik Malatin vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: čoskoro váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám sútažná federácia: SSNKF
a este aktualka:
booboo
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, vlastomenn
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Oliver Ternavský vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:295 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Tomuto hovorim na rovinu a bez komplexov Dufam ze budes prikladom pre dalsich. Ak budes chciet pomoct a napredovat dalej v kariere mozem ti pomoct. Dalsia vec strasne si siel dole vahou co by sa dalo este zlepsit cize boli tam zasadne chyby ale to uz je na dlhsie.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
booboo
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
booboo
Napísal: Str Apr 25, 2012 9:18 pm
nemluvna
vdaka za reakcie,
tak urcite sa budem snazit dosiahnut co najlepsie vysledky v kulturistike, ale to je beh na velmi dlhu trat.
Ako som uz pisal vyssie teraz som v priprave na svoju prvu sutaz, chcel by som obsadit aspon 3-tie miesto v kategorii junior.
Chyby boli a stale su ale snazim sa ich minimalizovat, no rozdiel medzi objemom a rysom je velmi velky, takze budem musiet naberat pomalsie ale kvalitnejsie.
Od zaciatku pripravy teda 15. februara som schudol uz 15kg, je to velmi vela a az teraz sa ukazuje ake mam slabiny, hlavne hamstringy zadok trapezy.
Dietu som zacal tak, ze som 2 tyzdne drzal sachare na 100-150g, a od vtedy idem vlny vacsinou rozhadzane. Bielkoviny drzim stale na prijme okolo 180g z potravy, potom 50g z proteinu, a k tomu pridavam este 10-20g BCAA a 10-15g glutaminu, podla narocnosti treningu a vln. Tuky drzim na minime. Doplnky mam este spalovac Phenorex od gaspariho a Omega -3 mastne kyseliny.
Planujem zhodit este na cca 77-78kg + odvodnenie takze rozdiel medzi sutaznou vahou a objemom bude cca 20-22 kg aspon viem do buducna ze kazda pizza aj v objemovke je ZLA VEC!
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:295 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Ake maso konzumujes?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
booboo
Napísal: Str Apr 25, 2012 10:02 pm
nemluvna
Kuracie prsia, v podstate mam len jednostrannu stravu 750-800g kuracich prs denne + pred spanim tvaroh, ale ten idem od nedele nahradit caseinom. Popri tom jem vela zeleniny a sacharidy prijmam uz len z ryze a vlociek.
Tu sa chcem spytat, neodporuca sa mesiac pred sutazou konzumovat mliecne vyrobky (preto aj idem vysadit tvaroh) ak si davam do vlociek cca 100ml mlieka (len aby zmakli) je to chyba? mam davat radsej len vodu?
A este, doteraz som neobmedzoval vobec sol, denne som jej prijal 1-3g, mam takto pokracovat az do 1tyzdna pred sutazou, alebo mam teraz tahat bez soli 2 tyzdne, potom 1 tyzden vysoko solit, a potom uz vlastne nasleduje superkompenzacia, ako lepsie odvodnim?
booboo píše:
Kuracie prsia, v podstate mam len jednostrannu stravu 750-800g kuracich prs denne + pred spanim tvaroh, ale ten idem od nedele nahradit caseinom. Popri tom jem vela zeleniny a sacharidy prijmam uz len z ryze a vlociek.
Tu sa chcem spytat, neodporuca sa mesiac pred sutazou konzumovat mliecne vyrobky (preto aj idem vysadit tvaroh) ak si davam do vlociek cca 100ml mlieka (len aby zmakli) je to chyba? mam davat radsej len vodu?
A este, doteraz som neobmedzoval vobec sol, denne som jej prijal 1-3g, mam takto pokracovat az do 1tyzdna pred sutazou, alebo mam teraz tahat bez soli 2 tyzdne, potom 1 tyzden vysoko solit, a potom uz vlastne nasleduje superkompenzacia, ako lepsie odvodnim?
Vlocky tiez vyhod vratane mliecneho a choj sacharidy len na ryzi Odporucam ti z kuracieho denne odobrat 200g a na miesto toho pridat hovadzie maso 200g. Solit mozes ale malo cize menej ako zvycajne. Posledny tyzden to je uz ina kapitola tam to uz neni sranda a je to individualne treba prihliadat aj na vyzor a podla toho sa riadit.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
booboo
Napísal: Štv Apr 26, 2012 8:18 am
nemluvna
OK, hovedzie maso mam jest ako jedlo po treningu?
a este som cital rady, ze par tyzdnov pred sutazou sa ma vyradit aj protein, casein urcite budem davat, ale mam nahradit normlany protien? denne ho davam 30g hned po prebudeni a 30g hned po treningu,
zajtra mi pridu aminokysliny AminoMAX 8000 od gaspariho, a mam to rozratane tak, ze by som mohol nahradit tych 50g bielkovin z proteinu aminami, aby mali taku istu hodnotu, mam teda protein uplne vyradit a davat len amina alebo to mam spojit?
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot], Bing [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz