Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Predmet príspevku: Tréning od Septembra ( 15 rokov )
Napísal: Pon Aug 13, 2012 6:49 am
tichá voda
Poďakoval:11 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
čaute, chcel by som sa spýtať na tréning, v septembri budem mať 15 a zvažujem začať navštevovať posilku. Chcel by som nabrať trochu tej váhy (hlavne svalovej) pretože vyzerám jak chrt. Chcel by som sa spýtať na tento trening :
Chrbát : Priťahy na hrazde 4x8
Hrudník : Tlaky v ľahu na rovnej lavici 4x8
Nohy : Drepy 4x8
Triceps : Francuzsky tlak 4x8
Biceps : Bicepsový dvich s veľkou činkou 4x8
Ramená : Tlaky s jednoručkami v sede 4x8
Lýtka : Výpony v stoji 4x8
Poznámka * : Brucho rád robievam doma – Pondelok, Stredu, Piatok
Zo začiatku si myslím že by mi stačili tie 2 dni v posilke.
Prosím poraďte mi :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: Tréning od Septembra ( 15 rokov )
+ male zmeny: na ramena nedavaj tlaky, ale upazovanie v stoji alebo pritahy VC/EZ k brade.
A na lytka mozes dat 4x12 aspon. Dalej mozes dat treningy utorok a piatok aby tam nebola stvordnova prestavka a medzi treningami len jeden den.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:15 x Obdržal:35 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
ja by som si hlavne daval naseba pozor mas len 14 tak urcite by som siahol po trenerovi alebo po nejakom skusenom cvicencovi neverim tomu ze ovladas 100% techniku ...ale mozno sa mylim...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Paťo22
Napísal: Pon Aug 13, 2012 11:29 am
tichá voda
Poďakoval:11 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 68kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
ďakujem za upravu chyb.. s tou technikou máš pravdu, totiž ešte som nebol v telocvični, ale chcem začať chodiť :) takže sa snažím navrhnúť si nejaký plán, už som pozeral aj tie plány tu na fóre, konkretne objemovy plan pre začiatočníkov č 1 - môžem začať aj s tým ?? keď hej mohol by som si to rozdeliť na utorok a piatok s tým že tréning v rozpise na stredu by som nedal (ten je bez brucha, ale brucho by som robil doma) ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ryzoto
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
xLeitonx píše:
ja by som si hlavne daval naseba pozor mas len 14 tak urcite by som siahol po trenerovi alebo po nejakom skusenom cvicencovi neverim tomu ze ovladas 100% techniku ...ale mozno sa mylim...
vravíš to ako keby na veku záležalo ... netreba mu trenera stci ked si pozre na youtube ako sa cvik robí
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Paťo22
Napísal: Uto Aug 14, 2012 6:26 pm
tichá voda
vidíš, youtube , to ma ani nenapadlo pozrem tam tie cviky, a ešte mám otázku. Koľko serii a opakovaní by som mal robiť na cvik ? napr. tie tlaky na rovnej lavici s velkou činkou- koľko serii a opakovaní na uplny začiatok ??
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:15 x Obdržal:35 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
Paťo22 píše:
vidíš, youtube , to ma ani nenapadlo pozrem tam tie cviky, a ešte mám otázku. Koľko serii a opakovaní by som mal robiť na cvik ? napr. tie tlaky na rovnej lavici s velkou činkou- koľko serii a opakovaní na uplny začiatok ??
vidim pri tvojich otazkach ze ti chybaju zakladne informacie ... a to nieje dobre najprv by si si mal mat poriadne nastudovane a potom sa pustat do treningov v posilovni ... chcem ti len dobre
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Paťo22
Napísal: Str Aug 15, 2012 6:25 am
tichá voda
možno to znie neuveritelne, ale stále čítam a čítam. ale stále vidím aj odlišné veci. napr. keď som si porovnával objemové treningy, bolo to rozdielne... napr. niekto mal 5 serii x 8-6 opakovani a v článku som sa dočítal že by to malo byť : 3 serie x 10-15 opakovaní... tak teraz neviem, som zmetený, preto sa pýtam...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:45 x Obdržal:68 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Paťo22 píše:
možno to znie neuveritelne, ale stále čítam a čítam. ale stále vidím aj odlišné veci. napr. keď som si porovnával objemové treningy, bolo to rozdielne... napr. niekto mal 5 serii x 8-6 opakovani a v článku som sa dočítal že by to malo byť : 3 serie x 10-15 opakovaní... tak teraz neviem, som zmetený, preto sa pýtam...
ono je to individualne, kazdemu vyhovuje iny styl treningu a aj ty si "najdes" ten svoj styl ked uz budes mat volaco odtrenovane. Ale sposob 3x10-15 by som do objemovky moc nezavadzal z jedneho prosteho dovodu: Vysoky pocet opakovani ti nedovoli pouzit vyssie vahy ktore sa v objemovke vo vacsine treningov doslova vyzaduju.
Zasa dalsia vec je ze si uplny zaciatocnik takze kym sa naucis techniky cvikov a dalsie zaklady kludne mozes davat 8-12, tvoje telo/svaly na to budu reagovat aj tak velmi dobre.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Poďakoval:192 x Obdržal:351 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Paťo22 píše:
1. Hrudník : Tlaky v ľahu na rovnej lavici 4x8 2. Chrbát : Priťahy na hrazde 4x8 3. Ramená : Tlaky s jednoručkami v sede 4x8 4. Biceps : Bicepsový dvich s veľkou činkou 4x8 5. Triceps : Francuzsky tlak 4x8 6. Nohy : Legpress 4x8 7. Lýtka : Výpony v stoji 4x8
Moze byt ale drepi ta odpalia a za dalsie uz tazsie dostanes krv hore zo stehien a budes unaveny. To znamena ze ich zarad ako som oznacil a rovnako aj ine partie. Dalsia vec po tricepse by si stazka zvladol uz tlacit jednorucky pri ramenach. Serie ti stacia spociatku 3 a opakovania medzi 8-12. Asi s kratka tolko.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz