Bydlisko: Bratislava Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 74kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
čaute ,volám sa Martin cvičím 3roky ...cvičenie mám ako zálubu pred 2rokmi som mal zlomenú ruku na 6x z pádu a dost som opadol za polroka marodky...mal som 115KG pred rokom ked som bral doplnky ,momentálne mám 95kg a chcem 90do leta :) každú radu o diete prímem :) (bol som vždy skorej na objem ,diety nemám preštudovane)
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:2 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 74kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
dík ..tu je jedna foto :-p
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Poďakoval:59 x Obdržal:39 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
pripájam sa k ostatku a vítam ťa na najlepšom fóre o kulturistike a všetkého čo sa o tom tíka .... o dietacch tu toho nájdeš požehnane =) stačí kliknúť https://bodybuilding-forum.sk/viewforum.php?f=19
vdaka idem čítat to
Podpis autora:
Poďakoval:5 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: Marek Stacho vek: 37 pohlavie: muž cvičím: 12r. trenerská licencia: III. trieda Inštruktor aerobicu a Body & Mind, I. stupeň Tréner Fitnes a Kuturistiky (Informs) váha: 98kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: hladám
Ahoj to je pravda, že tu je o dietach dosť ale podľa mňa budeš potrebovať opraviť jedálniček presne na mieru a možno aj treningový plán.
Robím osobného trénera v Trnave už 5 rokov a mám aj vlastnú klientelu....
Pokieľ chceš môžme spolu podrobne pracovať...
Semi.199 píše:
čaute ,volám sa Martin cvičím 3roky ...cvičenie mám ako zálubu pred 2rokmi som mal zlomenú ruku na 6x z pádu a dost som opadol za polroka marodky...mal som 115KG pred rokom ked som bral doplnky ,momentálne mám 95kg a chcem 90do leta :) každú radu o diete prímem :) (bol som vždy skorej na objem ,diety nemám preštudovane)
Podpis autora:
Hlavný tréner a Osobný tréner Šport centra pohoda Trnava
Mail: čokoľvek mi tu môžte písať.
tak oživujem tému nebo lsom tu dost dlho bo som končil štúdium čiže skúškové mám zasebou ,prácu tiež už mám,tak do leta som chcel 90kg noo stalo sa že robota ma pohltila a nestíhal som moc jest čiže som schudol až na 80KG ! som spokojný s váhou ale dost som opadol bo som moc nestíhal posilku ale už som spet a už zase začíname ,,,teraz už žiaden objem čisto vysekanie a budem štastný
stacho.marek : dakujem za pomocnú ruku ale ja to mám dost od ruky Trnavu jedine ak bysi mi niečo pomohol cez net ,rád prímem každú radu
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz