Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:5 x Obdržal:12 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 68kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
nevim no,já jsem takovej magor,že bych si klidně píchal tajnou armádní látku,abych se rok cítil jako chlap a bylo by mi jedno že bych po roce umřel,jde mi oten pocit
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:3 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Martin Seman Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 74kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
tak toto zas urcite nie ,,,premna je ten pocit naplnenia ze to co mám-chcem mat dosiahnem poctivo každým jedným treningom som tomu blissie a to ma tesi a naplna a potom nech to trva aj Xrokou potom sa pozrem kde som bol kedysi a kde som teraz a poviem si bola to dlha ale krasna cesta a predsa som to dokazal to je premna dolezite
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Semi.199
Napísal: Sob Mar 03, 2012 1:49 pm
kecal
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:3 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Martin Seman Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 74kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
tak to daleko nazajdes mal som jedneho sparinga vsetk ochcel hned a potom nato doplatil ,,ani piramidu nepostavili za den ,dockaj priatlu vsetko ma svoj cas vsetko
Podpis autora:
tak to daleko nazajdes mal som jedneho sparinga vsetk ochcel hned a potom nato doplatil ,,ani piramidu nepostavili za den ,dockaj priatlu vsetko ma svoj cas vsetko
chlape klobuk dole,
bol by som nesmierne rad, keby si nam opisal postupne jak si sa k tomu dopracoval
tak nijaká veda adokonca bysom povedal že ani nic zdravé ...mal som zdravotne problemi chrbtice behal som po lekaroch cele dni v praci som bol a nestíhal som jest iba obed potom som sa nato nejak naucil a jedaval som iba tak nejaky cas ...po tom case som si uvedomil ze jet ohlupost pre organizmus tak som zacal jest 2-3x denne ale ked uz som videl že som trosku schudol preco vtom nepokracovat tak som si daval velmi lahke salaty tmave pecivo a v malom zlozeny a vysledok sa kazdy mesiac zvecsoval ,dava lsom si kazdy krat po kuskoch vecsi a vecsi ciel na vahe ze chcem mat 90kg ked som to dosiahol tak ze skusim 85-80a tak to islo dalej :) ....aaj moje odhodlanie sa zvecsovalo
Podpis autora:
Poďakoval:3 x Obdržal:21 x Meno a priezvisko: marek hruška Vek: 31 Pohlavie: muž Cvičím: 7r. Hmotnosť: 105kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
tak je pravda že v tom jídle je pro většinu z nás zakopanej pes. a teď nemyslim hladovění, ale kvalitní strava po který se jde s váhou dolu (s minimální ztrátou těžce nabitých svalů)
to máš pravdu je to najvecsi oriesok co zdolat a potom to ide lahko
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz