| Posledná návšteva Sob Feb 02, 2013 6:21 am |
Aktuálny čas je Sob Feb 02, 2013 6:21 am
|
Dôležité témy fóra anabolické steroidy
Poraďte s kúrou- táto téma slúži na všeobecné poradenstvo ohľadne steroidových cyklov
Rozpisy steroidových cyklov - v tejto téme nájdete profesionálne vypracované steroidové cykly, prehľadne zoradené podľa úrovne užívateľa
Ako správne aplikovať steroidy - v tejto téme nájdete obrázkové návody ako a kam správne aplikovať injekčné látky
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
frabato
|
Predmet príspevku: AS a růst vousů
Napísal: Pon Júl 23, 2012 8:33 am
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 22
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 181cm
Sponzora: nemám
|
|
Zdravím,
S kamarádem sme probírali takové dilema, na téma steroidy a vliv na růst vousů.
Většina steroidů, pokuď se nepletu, snižuje přirozenou hladinu TST a nahrazuje jí derivátama TST.
Člověk by tedy řekl, že to bude mít negativní vliv, na růst vousů.
Nicméně je známo, že lidi, s velkým množstvím TST maj většinou řidší vlasy ale husté vousy...
Že to funguje přesně naopak, řídnutí vlasů ale zvýšení růstu vousů.
Jak je to tedy s AS, jeden z vedlejších učinků může bejt řídnutí vlasů, takže by logicky mohl bejt vedlejší učinek i na posílení hustoty vousů, který krom svalů patří k projevum mužského pohlaví.
Dokázal by mi to někdo osvětlit?
|
|
|
|
 |
|
papagiorgo
|
Predmet príspevku: Re: AS a růst vousů
Napísal: Pon Júl 23, 2012 8:41 am
|
| Boss |
 |
| moderátor |
 |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
-
Obrázky: 1483
-
Poďakoval: 155 x
Obdržal: 294 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
|
frabato píše:
Zdravím,
Většina steroidů, pokuď se nepletu, snižuje přirozenou hladinu TST a nahrazuje jí derivátama TST.
Nicméně je známo, že lidi, s velkým množstvím TST maj většinou řidší vlasy ale husté vousy...
Jak je to tedy s AS, jeden z vedlejších učinků může bejt řídnutí vlasů, takže by logicky mohl bejt vedlejší učinek i na posílení hustoty vousů, který krom svalů patří k projevum mužského pohlaví.
mat tak tvoje problemy pravdupovediac s takouto otazkou som sa este nikde nestretol takze sa neviem ani vyjadriť
Podpis autora:
fitnesskatalog.eu
Najväčší česko-slovenský internetový katalóg osobných trénerov kulturistiky (fitness), trénerov bojových športov (umení), masérov (masážnych salónov), fitnesscentier (športových klubov a škôl) na slovensku a v čechách ...
Si osobný tréner / inštruktor? • Si masér? • Vlastníš masážny salón? • Vlastníš fitko, športový klub alebo školu ?
Zaregistruj si svoju prezentáciu ...
registrácia trénera fitness/bojových športov • registrácia maséra/masážneho salónu • registrácia fitka/športového klubu/školy
|
|
|
|
 |
|
frabato
|
Napísal: Pon Júl 23, 2012 9:22 am
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 22
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 181cm
|
|
mě to zajímá spíš na rozepření našeho sporu...steroidy neberu, tak se mě to netýká
Vliv steroidů na vlasy vim, ale na vousy by mě to zajímalo víc, paradoxně na TST reagujou uplně jinak jak vlasy
|
|
|
|
 |
|
silvo
|
Napísal: Pon Júl 23, 2012 4:57 pm
|
| moderátor |
 |
| trener |
 |
 |
| odborný poradca |
 |
-
Obrázky: 23
-
Poďakoval: 219 x
Obdržal: 469 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 81kg
Výška: 171cm
|
frabato píše:
Zdravím,
Vsetko ti ovplyvni genetika je to primityvna jednoducha vec. Ci uz budes plesaty ci chlpaty to uz mas geneticky dane! Steroidmi mozes nieco urychlit ale nemusis.
Podpis autora:
obchod@steroidy.eu
--------------------------------------------------------------
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
|
|
|
|
 |
|
FitPotreby.sk
|
Napísal: Uto Júl 24, 2012 6:02 pm
|
- Obrázky: 0
-
Poďakoval: 249 x
Obdržal: 146 x
|
frabato píše:
mě to zajímá spíš na rozepření našeho sporu...steroidy neberu, tak se mě to netýká
Vliv steroidů na vlasy vim, ale na vousy by mě to zajímalo víc, paradoxně na TST reagujou uplně jinak jak vlasy
dobra tema
geneticka predispozicia, testosteron sa na tomto jave podiela len velmi malo, mnoho krat som sa stretol s tymto tvrdenim, ze plesaty muzi maju vacsi sexualny apetit, absolutna blbost, jeden je plesaty, druhy ma haro jak brano mojsej, a maju rovnaky sexualny apetit primerane svojmu veku
testosteron moze a urcite ovplyvnuje najme zenske pohlavie, priscom sa u nich zacinaju pri dlhom uzivani objavovat muzske crty, k comu patri aj neprirodzene ochlpenie urcitych casti tela.
Podpis autora:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|