spinki222 napísal:a je pravda že ked beriete creatine nepostavi sa vám ??![]()
![]()
![]()

záleží ešte na tom že čo či sa nepostaví

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
spinki222 napísal:a je pravda že ked beriete creatine nepostavi sa vám ??![]()
![]()
![]()
Reklama
Reklama
spinki222 napísal:a je pravda že ked beriete creatine nepostavi sa vám ??Dufam ze toto bol len zart.![]()
![]()
![]()
vlastomenn napísal:Dúfajspinki222 napísal:a je pravda že ked beriete creatine nepostavi sa vám ??Dufam ze toto bol len zart.![]()
![]()
![]()
spinki222 napísal:tak ale naozaj hovoria poznám zopár chlapikou čo cvičia nejaku tu dobu už a vravely že creatine je dobrý na svalstvo a taketo ale može sa po nom scvrknut penis alebo sa neposlaví ked sa máveščný problem tých "odborníkov" co so mýlia pojem doplnky výživy s pojmom anabolické steroidy![]()
![]()
spinki222 napísal:tak ale naozaj hovoria poznám zopár chlapikou čo cvičia nejaku tu dobu už a vravely že creatine je dobrý na svalstvo a taketo ale može sa po nom scvrknut penis alebo sa neposlaví ked sa má![]()
![]()
spinki222 napísal:jáááj diki moc teda za vysvetlenie aj ked 15 cm by som nechcel maťAj maly saso dokaze urobit velky cirkus!ale diki moc pomohol si mi
![]()
![]()
papagiorgo napísal:dobre chalani , pomaly sa to zacina zvrhavat niekam inam , tato tema je o inom . mozete si vo fore sex zalozit temu kto ma akeho velkeho vaka a tam si mozete aj porovnavatJožkoooo a môžme aj fotky tam dať ? ..plosíííííííím
milankos512 napísal:ty mozes vsetko ...papagiorgo napísal:dobre chalani , pomaly sa to zacina zvrhavat niekam inam , tato tema je o inom . mozete si vo fore sex zalozit temu kto ma akeho velkeho vaka a tam si mozete aj porovnavatJožkoooo a môžme aj fotky tam dať ? ..plosíííííííím![]()
![]()
![]()
![]()
papagiorgo napísal:ďakujeeeeeeeemmilankos512 napísal:ty mozes vsetko ...papagiorgo napísal:dobre chalani , pomaly sa to zacina zvrhavat niekam inam , tato tema je o inom . mozete si vo fore sex zalozit temu kto ma akeho velkeho vaka a tam si mozete aj porovnavatJožkoooo a môžme aj fotky tam dať ? ..plosíííííííím![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]