Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
Používateľov profilový obrázok
By 00ero00
nieco o tom virobcovi konkretne CREATINE MONOHYDRATE nepoznam tu znacko takze neviem ci sa to oplati kupovat

Reklama

Reklama

By fredator7
Je to poľska znacka :a40 gainery maju vyborne co sa tyka ucinku ale chut nic moc :a10
By Jurkádium
BIOSTEROL A TESTOSTEROL 250 od MEGEBOLU :a23 niekdo niake skúsenosti :a23 na koľko je to zdraviu škodlivé :a23 :a15 :a15
By silvo
Jurkádium napísal:BIOSTEROL A TESTOSTEROL 250 od MEGEBOLU :a23 niekdo niake skúsenosti :a23 na koľko je to zdraviu škodlivé :a23 :a15 :a15
Keby to bolo skodlive nebolo by to volne dostupne.
By silvo
Jurkádium napísal:o o efektivite niečo viac nevieš náhodou :a23
Pocul som ci vlastne cital ze je to strata penazi.
By milankos512
vlastomenn napísal:
Jurkádium napísal:o o efektivite niečo viac nevieš náhodou :a23
Pocul som ci vlastne cital ze je to strata penazi.
myslím že cena hovorí sama za seba ....čo môžeme očakávať od "náhrady steroidov" za 10 eur ? :a25 čudujem sa ľuďom že to vôbec kupujú ...ale aspoň vidno že pár hrejivých slov o veľkých svaloch za málo peňazí dokáže veľa ľudí presvedčiť :a15
By silvo
Je to len doplnok tak netreba od toho cakat vela. Skor skus prohormony kedze sa uz daju kupit aj u nas pripadne anabolika ak chces ocakavat aj vysledok.
By fredator7
presne je to len doplnok a bez stravy poriadnej sa od toho veľa čakať nedá ale kto stagnuje tak mu to určite pomôže :a2
By Vinchenzo
Ja som pocul, ze to nema skoro ziadny ucinok.Je to akasi polska firma a to, ze to volaju nahrada AS je len reklama...AS sa nahradit nedaju.Ale radsej by som kupil nejaky silny stimulant testosteronu a rastoveho hormonu napr. od Aminostar.Myslim, ze urobite lepsie.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]