Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
Používateľov profilový obrázok
By rrrrrrrrrr
Zdravím, máte s tým skúsenosti?naozaj je to tak dobré ako sa to chváli?:D

Reklama

Reklama

By Norbert Zajac
rrrrrrrrrr napísal:Zdravím, máte s tým skúsenosti?naozaj je to tak dobré ako sa to chváli?:D
Nič mimoriadne ...
By rrrrrrrrrr
som si myslel že skôr to bude nejaké reklamná sračka:Dnáhrada steoidov je celkovo blbosť nie?
By FitPotreby.sk
rrrrrrrrrr napísal:som si myslel že skôr to bude nejaké reklamná sračka:Dnáhrada steoidov je celkovo blbosť nie?
Nemam vlastne skusenosti, tak som googlil. Nasiel som kupodivu negativne ohlasy a naopak na strankach, ktore to predavaju som nasiel vyhradne pozitivne ohlasy (kto vie preco?)
Je tam upozornenie, ze to nemozu uzivat mladsi ako 18 rokov. Preco? Asi predpokladaju, ze v 18tich je uz viacmenej zastaveny rast a vyvoj. Teda latky v nom mozu tento adolescentny vyvoj ovplyvnit, predpokladam, ze negativne.

Myslim si, ze ani boh nevie co v tom v skutocnosti je, ako si mozeme zvyknut pri americkych doplnkoch.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]