Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
Používateľov profilový obrázok
By Krabak
Zdravím. Právě dobírám poslední balení u mne velmi oblíbených vitamínu od Extrifitu, V44. Bohužel tento produkt přestali vyrábět (plánovali ho nahradit V52, kterou měli dát na trh cca pře 2mi měsíci a stále nic).

Proto bych se chtěl zeptat, jestli by ste mi nemohli doporučit nějákou náhradu tohoto produktu?

Předem děkuji za typy! :-)

Reklama

Reklama

By silvo
Krabak napísal:Zdravím. Právě dobírám poslední balení u mne velmi oblíbených vitamínu od Extrifitu, V44. Bohužel tento produkt přestali vyrábět (plánovali ho nahradit V52, kterou měli dát na trh cca pře 2mi měsíci a stále nic).

Proto bych se chtěl zeptat, jestli by ste mi nemohli doporučit nějákou náhradu tohoto produktu?

Předem děkuji za typy! :-)
Vitamínov máš kopu na trhu!
By Krabak
Ano, to jsem sám zjistil. Jen jsem nenašel žádný podobný tomuto... Proto jsem se rozhodl o to požádat o doporučení nějákých konkrétních vitaminů zde na foru. Jelikož nejde vkládat odkaz, tak popis V44 je případně na stránce xxx .

A hlavně... chtěl bych doporučit nějáké vyzkoušené.
Naposledy upravil/-a papagiorgo v 07. Jan 2013, 16:39, upravené celkom 1 krát. Dôvod: stranka vymazana , kto chce , produkt si najde aj sam
By FitPotreby.sk
Krabak napísal:Ano, to jsem sám zjistil. Jen jsem nenašel žádný podobný tomuto... Proto jsem se rozhodl o to požádat o doporučení nějákých konkrétních vitaminů zde na foru. Jelikož nejde vkládat odkaz, tak popis V44 je případně na stránce xxx .

A hlavně... chtěl bych doporučit nějáké vyzkoušené.
http://www.fitpotreby.sk/product/multi-mega-sport-111/ velmi podobne zlozenie.
Vyskusane na vlastnej kozi, mozem odporucit.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]