proxi napísal:dobrý deň, ja by som sa chcel opýtať, cvičil som tak nepravidelne, teraz sa snažím ( ako som čítal fórum ) cvičiť lepšie...Suplementy a alkohol nema spulu nic spolocne. Iba to ze sterujes telo a to potom nebude reagovat na to co ty chces docielit ale to by si uz mal v tvojom veku vediet.
napr. cvičil som len určité partie, 1 deň hrudník na 2 deň biceps, 3 deň zase hrudník 4 deň biceps, nič iné, no a medzi tým niekedy aj 7 dni pauzy... teraz sa snažím pravidelne a hlavne (dúfam ) že všetky partie. No a nechávam aj nejaký deň pauzy. Chcel by som vedieť, mám kreatín a gainer, ale nechcem ho začať brať, lebo chcem dodržať (aspoň) tu nasycovaciu fázu, ale teraz je veľa kamarátov, ktorí sa narodili v tomto mesiaci a príležitosti na alkohol. Asi by som na tie veci nemal popíjať alkohol, či? A ako veľmi ten alkohol vplýva na tie suplementy? (aby som to nebral zbytočne )
ďakujem
ospravedlňujem sa, ak som v zlom okienku
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.