Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By týpek
chcem vediet vas nazor na takuto superseriu ?

40x kliky
+
40x brusaky
+
10 zhyby
+
40x kliky
+
40x brusaky
+
10 x zhyby
+
40x kliky
+
40x brusaky
+
10 zhyby

cital som , ze je to ovela efektivnejsie ako klasicka superseria . vcera som to skusal 2x denne ,a peckovo som si zamakal :a35

a chcem podotknut , ze takto by som chcel doplnat netreningove dni , inak makam systemom 3+1

potrebujem vediet vase nazory , ci to moze mat vecsi efekt spojit takto 3x3cviky alebo by bolo lepsie urobit superseriu 1x3 cviky ????

Reklama

Reklama

mello napísal:mne to príde strašné bláznovstvo :a18
mam podobný nazor , ja som tiez nieco podobne este davnejsie , vychadzal taký casopis kulturistika ci ako sa to volalo,ale to je uz par rokov .
týpek napísal:chcem vediet vas nazor na takuto superseriu ?

40x kliky
+
40x brusaky
+
10 zhyby
+
40x kliky
+
40x brusaky
+
10 x zhyby
+
40x kliky
+
40x brusaky
+
10 zhyby

cital som , ze je to ovela efektivnejsie ako klasicka superseria . vcera som to skusal 2x denne ,a peckovo som si zamakal :a35

a chcem podotknut , ze takto by som chcel doplnat netreningove dni , inak makam systemom 3+1

potrebujem vediet vase nazory , ci to moze mat vecsi efekt spojit takto 3x3cviky alebo by bolo lepsie urobit superseriu 1x3 cviky ????

ked uz chces silou mocou poskladat nejaký mix , daj sito dokopy ale podla mna staci 1x3 cviky spojit :a44

ale nevieme ako si na tom so silou a formou , ale podla mna ti to neuskodi / ci pomoze , to si musis sam vyskusat / ved ak sa na to citis , kludne vyskusaj :a24 daj potom vediet :a43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]