Zacal som cvicit zaciatkom marca 2018 cize dnes je to uz 8 mesiac. Bol som chudsej postavy mam 178 vysku a vahu ked som zacal cvicit 70 kg. Po cca 3 mesiacoch som sa dostal na vahu 76 Kg co je moja obtimalna vaha a dost som aj nabral hlavne v oblasti ramien , prs a objem na rukach co ma velmi potesilo zo zaciatku ze ako to pekne ide, udrziavam stravu aj cvicim 3-4 tyzdene hlavne silove treningy + vonku cvicim na preliezkach ked je cas , moj problem je ten ze mam pocit ako keby som sa zasekol... vahami som sice isiel hore ale ked sa kazdy mesiac odfotim vyzeram uplne rovnako.... ako keby kazda jedna fotka bola cez kopirak a tak ako rychlo som isiel aj s vahami hore mam pocit ze vela krat kolisem, ze raz zdvihnem viac a dalsi trening zasa menej a mam potom taky dost divny pocit v hlave ako keby som sa prestal hybat do predu.... je toto normalne pri ludoch co cvicia ani nie rok? Ze raz narazit telo na nejake svoje maximum a trva mu to dlho kym prelomi tu barieru a potom zasa to pojde do predu pekne aj s vahami ale aj z hladiska vyzoru?
Dakujem vopred za odpovede