Tricepsy
Moderátori: papagiorgo, mello, BRUNTELES
Príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Mojim cieľom je rozvoj tricepsov. Majú cviky s jednoručkami v tréningu tricepsov svoje opodstatnenie, alebo sa mám zamerať výlučne na francúzsky tlak v ľahu, tricepsové stláčanie kladky a benčpres s úzkym úchopom?
Re: Tricepsy
mne osobne najviac zaberá sťahovanie kladky ale určite sú dobré aj cviky s jednorúčkami... ale pri benchpressi s úzkym úchopom je triceps iba vedlajšia partia...
no hej to môže byť že vedlajšia ,lebo pri benchi s úzkym úchopom si cítim aj tak prsia
GULASH700 píše:no hej to môže byť že vedlajšia ,lebo pri benchi s úzkym úchopom si cítim aj tak prsia
musis ich odizolovat, to pojde technikou, no a cim vacsie vahy tam davas tym viac zapajas aj ramena a prisa lebo sa to snazis uz chocjak doltacit...
Maxton a co hovoris , ze ci si mam dat večšiu váhu , menej opakovaní , alebo naopak ??
odizolovať tricepsy ale úplne viem iba pri sťahovaní kladky... pri ostatnych cvikoch sa mi to moc nedarí
Odizolovat sa daju dobre pri francuzkom tlaku tiež.
s akou váhou robiš francúzáky? ja osobne fakt pri veľkýcg váhach neviem odizolovať... a ťažko aj pri malých
Ja to robím s 20 kg , a je to v pohode .
ja s 25 ale moc to neúčinkuje skúsim v sede s VČ
Príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
-
- Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Daniel Zajaroš • Tereza Navrkalová • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club

-
- ostatné odkazy
Katalog odkazů a firem TopLink