Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By peter-tv
Zdravim vas opäť :)
keďže som tento cvik ešte nikdy nikoho nevidel cvičiť iba chlapika na videu tak si myslim že je nejaky novy ak nie tak sa ospravedlňujem. A rad by som sa znovu opytal vas skusenejšych či je tento cvik presne na stred prsnych svalov a čo vy naň hovorite. Vďaka pekne :)
https://www.youtube.com/watch?v=RTy4FqhOgYQ#t=1084

Reklama

Reklama

By Dreamer
peter-tv napísal:Zdravim vas opäť :)
keďže som tento cvik ešte nikdy nikoho nevidel cvičiť iba chlapika na videu tak si myslim že je nejaky novy ak nie tak sa ospravedlňujem. A rad by som sa znovu opytal vas skusenejšych či je tento cvik presne na stred prsnych svalov a čo vy naň hovorite. Vďaka pekne :)
https://www.youtube.com/watch?v=RTy4FqhOgYQ#t=1084
Ak myslíš ten v cca 11-tej minúte tak ten už dlhšiu dobu občas zaraďujem do tréningu. No pre väčšinu ľudí to bude isto novinka. :a22
- Je to fajn cvik. Musím povedať že je to jediný cvik pri ktorom ja osobne poriadne precítim vnútornú časť hrudníka.
- Ak ho ideš technicky správne tak pri tom dosť zapojíš aj triceps. Preto by som osobne tento cvik odporúčal zaradiť do tréningu, kedy je hrudník a triceps spolu.

:a6
By peter-tv
V tom pripade sa hanbim že som napisal novy ale fakt som oňom netušil :a7 Ale som rad že hovoriš na tento cvik že je fajn, mne sa hneď zapačil čo znamena že hneď rano idem do fitka ho vyskušaaaať :a32
Veľka vďaka Dreamer :a34
By FitPotreby.sk
peter-tv napísal:V tom pripade sa hanbim že som napisal novy ale fakt som oňom netušil :a7 Ale som rad že hovoriš na tento cvik že je fajn, mne sa hneď zapačil čo znamena že hneď rano idem do fitka ho vyskušaaaať :a32
No priznam sa tiez som ho este nevidel takto cvicit. Je to podobne ako klasicky tlak s jednoruckami, len bez vytacania.
Vyskusam a zhodnotim. Uvital by som ho ako spestrenie, kedze mam problem s vytacanim kvoli laktu.

Diky za dobry tip.
By peter-tv
FitPotreby.sk napísal:
peter-tv napísal:V tom pripade sa hanbim že som napisal novy ale fakt som oňom netušil :a7 Ale som rad že hovoriš na tento cvik že je fajn, mne sa hneď zapačil čo znamena že hneď rano idem do fitka ho vyskušaaaať :a32
No priznam sa tiez som ho este nevidel takto cvicit. Je to podobne ako klasicky tlak s jednoruckami, len bez vytacania.
Vyskusam a zhodnotim. Uvital by som ho ako spestrenie, kedze mam problem s vytacanim kvoli laktu.

Diky za dobry tip.
Nieje zač :)
By Dreamer
FitPotreby.sk napísal:Tak som si to skusil, ale nenasiel som v tom ziadne zalubenie. Najviac isli tricepsi. Inak nic moc.
Osobne pri tomto cviku pekne cítim ako mi zatínajú svaly vnútorného hrudníka. :)
By FitPotreby.sk
Dreamer napísal:
FitPotreby.sk napísal:Tak som si to skusil, ale nenasiel som v tom ziadne zalubenie. Najviac isli tricepsi. Inak nic moc.
Osobne pri tomto cviku pekne cítim ako mi zatínajú svaly vnútorného hrudníka. :)
Ano v hornej polohe, je to presne ako klasika tlak s jednoruckami s vytacanim v hornej polohe. Tym, ze ale tlacim lakte k telu v dolnej casti pohybu znacnu cast prace prenasam na triceps. Podla mna to je skor taky rozcvicovaci cvik. Neviem, nejak som mu neprisiel na chut.
By Drobec
príde mi to ako tricepsový tlak na úzko s VČ akurát má človek iný úchop s tými jednoručkami.. ale možno skúsim niekedy pre spestrenie :a21
By Dreamer
Drobec napísal:príde mi to ako tricepsový tlak na úzko s VČ akurát má človek iný úchop s tými jednoručkami.. ale možno skúsim niekedy pre spestrenie :a21
No áno, je to niečo podobné...a práve kvôli tomu úchopu sa pekne zatínajú prsné svaly. :)

By ceko
Neviem chalani ale ja to cvicim na triceps a ine ani pri tom necitim a nemyslim ze by som mal citit,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]