Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By tobo9
Chcel by som zacat trening bear routine. Vedel by mi niekto poradit ako mam upravit plan, kedze nemozem cvicit drepy a mrtvy tah??? Ktoré cviky by ich mohli nahradit? nemozem to cvicit nakolko som po operacii kolena a mam problem spravit drep bez závazia a v mrtvom tahu sa tiez kolena použivaju a na to si netrufam. Jedna sa hlavne len o chrbat - pritahy s cinkou su v pohode ale este by som tam potreboval pridat nejaky cvik. Prsia a doplnkove cviky mozem odcvicit vsetky...
Diky za rady...

Reklama

Reklama

By Dreamer
tobo9 napísal:Chcel by som zacat trening bear routine. Vedel by mi niekto poradit ako mam upravit plan, kedze nemozem cvicit drepy a mrtvy tah??? Ktoré cviky by ich mohli nahradit? nemozem to cvicit nakolko som po operacii kolena a mam problem spravit drep bez závazia a v mrtvom tahu sa tiez kolena použivaju a na to si netrufam. Jedna sa hlavne len o chrbat - pritahy s cinkou su v pohode ale este by som tam potreboval pridat nejaky cvik. Prsia a doplnkove cviky mozem odcvicit vsetky...
Diky za rady...
Bear routine bez drepu a ťahu už nieje bear routine. Tieto cviky tam majú isté opodstatnenie takže to plnohodnotne nenahradíš ničím. Račej si daj nejaký klasický split a vec vybavená. Ak je človek zranený tak si nevyberá a ide to, čo môže...
Tiež necvičím kvôli zdravotným problémom drepy a ťahy, dokonca ani cviky v predklone nerobím... Je veľa spôsobov ako si zostaviť tréning aj bez týchto cvikov, aj keď je pravda že to už nieje ono. :/

:a6
By FitPotreby.sk
Tento treningovy system bez drepu a mrtveho tahu sa neda cvicit. Nahradit tieto cviky tiez nie je mozne. Mozes hovorit o alternative.

Pokial musis vynechat uplne koleno, tak potom nemozes cvicit nohy. Pri kazdom cviku na nohy prichadza k ohybaniu kolenneho klbu alebo minimalne tlaku na kolenny klb.

Mrtvy tah by si mohol ciastocne, ale len velmi povrchne nahradit hyperextenziami so zatazou.

Podla mna zabudni na presny Bear routine a cvic ako sa da, samozrejme opatrne. Princip zvysovania vahy mozes zachovat, aj intenzitu serii a opakovani.
By tobo9
Ok. Dakujem vam za pomoc. Nieco uz vymyslim. Viem ze drepy a mrtvy tah su zaklad ale ked sa neda tak sa neda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]