Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Markerer
Zdravím vás všetkých :)

Cvičím asi tak 3 mesiace ale len nedávno som začal chodiť do pravého fitka kde sú už poriadné stroje na takmer každú časť tela , pred tým to bolo len v škole taká provizorná posilňovňa...

No a k veci ... Dneska keď som mal biceps a chrbát tak som najprv cvičil chrbát, dal som si nakoniec mŕtvy ťah a pri posledných sériach už som nedokázal poriadne držať a chopiť veľkú činku keď som vyšiel hore pri opakovaní... nevládalo mi predlaktie ale nebral som to na veľkú váhu potom som si oddýchol troška dlhšie a išiel som na biceps ... A tam už bol problém , naložil som si dostatočnú váhu pre mňa a zdvíhal som ju bez akýchkoľvek problémov alebo pocitov že je to pre mňa ťažké ... No a ako som robil opakovania a bol som už pri 6tom alebo 7mom tak mi zrazu ruky už prestali fungovať a strašne som mal zaťažené predlaktie ale biceps pomaly vôbec nie ... Cvik bol s činkou vo stojí EZ A potom som išiel na skotovú lavičku s jednoručkami a ten istý problém .. nedokázal som vyšťaviť maximum zo svojho biceps lebo už mi nestíhalo predlaktie .. alebo je to niečo iné ? Zápästia ma už nebolia kedysi bolievali ale už nie a teraz tento problém :( .. Vôbec nedokážem poriadne takto odcvičiť biceps A neviem čo mám robiť aby som čo najrýchlejšie sa ho zbavil .. Mám doma Powerball s ktorým keĎ točím tak dobre precvičím predlaktie, zápästie a triceps ... ale s tricepsom nemám problémy žiadné .. Alebo si mám si ešte zohnať ten gummený krúžok ? na stisk ?

Vopred vám ďakujem za rady ak vás nejaké napadnú :) Prajem pekný deň :)

Reklama

Reklama

By matybb
Markerer napísal:Zdravím vás všetkých :)

Cvičím asi tak 3 mesiace ale len nedávno som začal chodiť do pravého fitka kde sú už poriadné stroje na takmer každú časť tela , pred tým to bolo len v škole taká provizorná posilňovňa...

No a k veci ... Dneska keď som mal biceps a chrbát tak som najprv cvičil chrbát, dal som si nakoniec mŕtvy ťah a pri posledných sériach už som nedokázal poriadne držať a chopiť veľkú činku keď som vyšiel hore pri opakovaní... nevládalo mi predlaktie ale nebral som to na veľkú váhu potom som si oddýchol troška dlhšie a išiel som na biceps ... A tam už bol problém , naložil som si dostatočnú váhu pre mňa a zdvíhal som ju bez akýchkoľvek problémov alebo pocitov že je to pre mňa ťažké ... No a ako som robil opakovania a bol som už pri 6tom alebo 7mom tak mi zrazu ruky už prestali fungovať a strašne som mal zaťažené predlaktie ale biceps pomaly vôbec nie ... Cvik bol s činkou vo stojí EZ A potom som išiel na skotovú lavičku s jednoručkami a ten istý problém .. nedokázal som vyšťaviť maximum zo svojho biceps lebo už mi nestíhalo predlaktie .. alebo je to niečo iné ? Zápästia ma už nebolia kedysi bolievali ale už nie a teraz tento problém :( .. Vôbec nedokážem poriadne takto odcvičiť biceps A neviem čo mám robiť aby som čo najrýchlejšie sa ho zbavil .. Mám doma Powerball s ktorým keĎ točím tak dobre precvičím predlaktie, zápästie a triceps ... ale s tricepsom nemám problémy žiadné .. Alebo si mám si ešte zohnať ten gummený krúžok ? na stisk ?

a neskusal si znizit vahy na biceps.si zober ze pri cvikoch na chrbat ti zabera dost aj biceps cize alebo skus si ho prehodit na den kedy nemas chrbat :)
matybb napísal:
Markerer napísal:Zdravím vás všetkých :)

a neskusal si znizit vahy na biceps.si zober ze pri cvikoch na chrbat ti zabera dost aj biceps cize alebo skus si ho prehodit na den kedy nemas chrbat :)
Rob izolované cviky na biceps a bude to Ok a keď cvičíšch chrbát tak rovnako izolované cviky na chrbát, pretože evidentne to všetko ťaháš bicepsom
To moze byt v sile uchopu, predlaktie sa vycerpa, podla mna sa da zapracovat aj na celkovej technike, vymenit cviky na zaciatok alebo znizit vahu a viac opakovani. Skus sirsi uchop.
Niekde tu na fore sa pisalo o sile uchopu a jej dolezitosti. Ak mas pocit, ze mas slabe predlaktie, tak ho zarad do treningu, ale nie vtedy ked mas biceps.
matybb napísal: a neskusal si znizit vahy na biceps.si zober ze pri cvikoch na chrbat ti zabera dost aj biceps cize alebo skus si ho prehodit na den kedy nemas chrbat :)
Skúšal som znížiť váhu ale potom poriadne necítim ani že mám napumpované bicepsy ... AKo keby som robil rysovačku na miesto obiemovky strašne veľa opakovaní zbytočne ...
Norbert Zajac napísal: Rob izolované cviky na biceps a bude to Ok a keď cvičíšch chrbát tak rovnako izolované cviky na chrbát, pretože evidentne to všetko ťaháš bicepsom
Len to je potom škoda že by som bol ukrátený o tie cviky ktoré najviac dokážu precvičiť svalovú partiu :/ Ale už niečo vymyslím

Rozmýšľam že si trocha prerobím plán nech sa mi hneď ruky nezničia po chrbáte...
FitPotreby.sk napísal:To moze byt v sile uchopu, predlaktie sa vycerpa, podla mna sa da zapracovat aj na celkovej technike, vymenit cviky na zaciatok alebo znizit vahu a viac opakovani. Skus sirsi uchop.
Niekde tu na fore sa pisalo o sile uchopu a jej dolezitosti. Ak mas pocit, ze mas slabe predlaktie, tak ho zarad do treningu, ale nie vtedy ked mas biceps.
Dobre skúsim to nájsť :) A skúšal som širšie ale nezabralo .. Jednoducho som cítil ako som mal extrémne vyčerpané predlaktia ale biceps pomaly vôbec
FitPotreby.sk napísal:Inak toto iste sa mne stava pri chrbate, hrazda hlavne, ruky odchadzaju a chrbat by tahal. Posledne som si dal trhacky a dost sa to zlepsilo. Ale ja tieto detaily nejak moc uz neriesim.
Vidíš tie trhačky to ma nenapadlo a kedysi som nad tým premýšľal že to môže byť dobré riešenie ... A mám taký pocit že aj pri hrázde sa mi to deje ... Zo začiatku sa zdvihnem aj 12 krát ale potom ďalšiu sériu už je to slabé tak 8-7 ... Musím mať potom až dopomoc
Markerer napísal:
FitPotreby.sk napísal:Inak toto iste sa mne stava pri chrbate, hrazda hlavne, ruky odchadzaju a chrbat by tahal. Posledne som si dal trhacky a dost sa to zlepsilo. Ale ja tieto detaily nejak moc uz neriesim.
Vidíš tie trhačky to ma nenapadlo a kedysi som nad tým premýšľal že to môže byť dobré riešenie ... A mám taký pocit že aj pri hrázde sa mi to deje ... Zo začiatku sa zdvihnem aj 12 krát ale potom ďalšiu sériu už je to slabé tak 8-7 ... Musím mať potom až dopomoc
no len pri bicepse ti tie trhacky moc nepomozu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]