Cvičím asi tak 3 mesiace ale len nedávno som začal chodiť do pravého fitka kde sú už poriadné stroje na takmer každú časť tela , pred tým to bolo len v škole taká provizorná posilňovňa...
No a k veci ... Dneska keď som mal biceps a chrbát tak som najprv cvičil chrbát, dal som si nakoniec mŕtvy ťah a pri posledných sériach už som nedokázal poriadne držať a chopiť veľkú činku keď som vyšiel hore pri opakovaní... nevládalo mi predlaktie ale nebral som to na veľkú váhu potom som si oddýchol troška dlhšie a išiel som na biceps ... A tam už bol problém , naložil som si dostatočnú váhu pre mňa a zdvíhal som ju bez akýchkoľvek problémov alebo pocitov že je to pre mňa ťažké ... No a ako som robil opakovania a bol som už pri 6tom alebo 7mom tak mi zrazu ruky už prestali fungovať a strašne som mal zaťažené predlaktie ale biceps pomaly vôbec nie ... Cvik bol s činkou vo stojí EZ A potom som išiel na skotovú lavičku s jednoručkami a ten istý problém .. nedokázal som vyšťaviť maximum zo svojho biceps lebo už mi nestíhalo predlaktie .. alebo je to niečo iné ? Zápästia ma už nebolia kedysi bolievali ale už nie a teraz tento problém :( .. Vôbec nedokážem poriadne takto odcvičiť biceps A neviem čo mám robiť aby som čo najrýchlejšie sa ho zbavil .. Mám doma Powerball s ktorým keĎ točím tak dobre precvičím predlaktie, zápästie a triceps ... ale s tricepsom nemám problémy žiadné .. Alebo si mám si ešte zohnať ten gummený krúžok ? na stisk ?
Vopred vám ďakujem za rady ak vás nejaké napadnú :) Prajem pekný deň :)