Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By akaist
zdravim vas,

mam 16rokov, a konecne po roku liecenia na rakovinu.. mi doktorka povolila cvicit. Som uplne splasnuty, na rukach takmer nemam zily, a to co ma pred chorobou robilo stastnym bolo cvicenie. Preto sa chcem opytat, co by bolo najvhodnejsie na zacati uplne od zaciatku, chcel by som poradit aj s nejakym dobrym/vhodnym doplnkom vyzivi ... ide mi hlavne o to nabrat /*nejake zily a nejaku tu silu do noh a ruk /*pretoze ked mi beru krv tak uz skoro nemaju odkial .

Reklama

Reklama

By papagiorgo
akaist napísal:zdravim vas,

mam 16rokov, a konecne po roku liecenia na rakovinu.. mi doktorka povolila cvicit. Som uplne splasnuty, na rukach takmer nemam zily, a to co ma pred chorobou robilo stastnym bolo cvicenie. Preto sa chcem opytat, co by bolo najvhodnejsie na zacati uplne od zaciatku, chcel by som poradit aj s nejakym dobrym/vhodnym doplnkom vyzivi ... ide mi hlavne o to nabrat /*nejake zily a nejaku tu silu do noh a ruk /*pretoze ked mi beru krv tak uz skoro nemaju odkial .
napis nieco viac o aku rakovinu islo, ci je uplne vyliecena alebo sa ešte lieciš , možno aj nieco o spôsobe ličby , ako dlho celkovo si necvicil a ako dlho si cvičil pred tým ako si musel prestal , skus to trocha viac rozpisat
By akaist
rakovina mozgu, neoperovatelna ... v lete 2012 som mal radioterapiu... teraz mavam kazdych 28dní 5dňovú chemoterapiu ... cvicil som takmer rok nez som musel prestat a nemohol som cvicit 7mesiacov
By FitPotreby.sk
Nazdar, vitaj na fore.
Zacni s tym treningom, ktory je na uvodnej stranke dolu vlavo.

Cvic len vtedy ak sa dobre citis. Zniceny organizmus po vsetkych tych terapiach potrebuje vela vitaminov a mineralov, kludne si naordinuj aj niekolkonasobne vyssie davky ako je normalne. Na doplnky kludne zabudni, okrem tych vitaminov a mineralov.

Od lekarov si vyziadaj vyzivovu liecbu. Ked im to povies budu sa asi tvarit, ze nevedia o co ide.
By papagiorgo
osobne si myslim ze by si mal zacat pod dohladom nejakeho odbornika , trenera - výživoveho poradcu , ktorý je oddbornik v problematike , myslim že to je dost zložitý stav na to , aby si riskoval a sam od seba experimentoval . existuju aj treneri , ktorí su vystudovaní lekari
By roman2910
mozno skor nez zacnes cvicit s cinkami zarad cviky s vlastnou vahou..nejaky kluky klasicke, na uzko, plyometricke, opacne alebo na bradlach..nejake zhyby brusaky drepy aj po 10 serii z kazdeho a uvidis ako budes reagovat
By Drobec
mam kamarata ktory sa tiez liecil na rakovinu... vravel ze ked sa z toho "vylyzal" teda ze uz chodil len na kontroly, zacal opat cvicit a bol slabsi ako baby co chodili do fitka, ledva spravil jeden klik, no vzoprel sa a makal a teraz je z neho taky borec Drzim palce, verim ze aj tebe sa to podari
By Norbert Zajac
akaist napísal:zdravim vas,

Ahoj!
S doplnkami výživy by som sa zo začiatku moc nezapodieval, v prvom rade je to kvalitná strava. Musíš papať 5 - 8 krát do dňa vypočítaj si príjem bielkovín 2g na 1KG telesnej váhy a sacharidov tak 4-6g na kg telesnej váhy. Tuky zdravé tak 1,5g na kg telesnej váhy. Bielkoviny by sa mali prevažne skladať z kuracieho hovädzieho a morčacieho masa, môže byť divina, samozrejme ryby. Sacharidy, ryža, cus-cus, pohanka, zemiaky, ovsené vločky, ovocie, zelenina, strukoviny. Zdravé tuky losos, avokádo, orechy, olivový olej za studena lisovaný, ľanový olej, vaječné žĺtka.

Keď to budeš takto robiť budeš priberať a zároveň tvoja postava bude vyzerať veľmi dobre a raz do týždna si daj jedlo na aké máš chuť MC Donalds, palaciky, pizza niečo proste vysokokalorické.
By akaist
zdravím priatelia, tak po 3mesiacoch ako cvičievam s prestavkami na chemo sa mam veľmi skvelo... zivot sa mi uplne zmenil, zdrava a kvalitna strava, ziadne sladke blbosti , uz som aj nieco nabral. Aj v zdravi sa mi polepsilo, nador zacal byt metabolicky neaktivny takze taka mensia vyhra ...
Dakujem vam za rady a podporu
By FitPotreby.sk
akaist napísal:zdravím priatelia, tak po 3mesiacoch ako cvičievam s prestavkami na chemo sa mam veľmi skvelo... zivot sa mi uplne zmenil, zdrava a kvalitna strava, ziadne sladke blbosti , uz som aj nieco nabral. Aj v zdravi sa mi polepsilo, nador zacal byt metabolicky neaktivny takze taka mensia vyhra ...
Dakujem vam za rady a podporu
Tak to je skvela sprava. Len tak dalej, nech sa dari.
    long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]