FAQ
ON-LINE RÁDIO  •  LIVE CHAT •  FOTOGALÉRIA  •  VIDEOGALÉRIA •  OSOBNÍ TRÉNERI e-shop

Zaciatocnik

Moderátori: roman2910, papagiorgo, motaba, mello

<<

hanibalking

nemluvna
nemluvna

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x

vek: 19

pohlavie: muž

cvičím: menej ako 1r.

váha: 54kg

výška: 182cm

sponzora: nemám

Poslať Štv Feb 17, 2011 3:17 pm

Zaciatocnik

Cavte borci...
Moja vaha=vyska ma donutila siahnut po cinkach :P
A tak sa obraciam na vas s prosbou o zhodnotenie trenningoveho planu ktory je nasledovny
http://zaciatocnici.sk/treningove-plany ... atocnikov/
Trocha som googlil a nasiel som toto... co myslite je to vhodne ? Kedze zatial neplanujem navsevovat zariadenu posilnovnu ,mam k dispozicii len jednorucky a svoju vahu :P Prave preto musim nahradit tie cviky ktore su v tomto plane za nejake na ktore mam naradie :D Tak skuste mi poradit co stym :D nejake nahradne riesenie :)
Dalsia vec ,kedze mi ide hlavne o nabratie vahy objednal som si aj http://www.doplnky-usa.sk/Sacharidy-a-G ... moth-4400g a http://www.doplnky-usa.sk/Suplementy-a- ... owder-300g ,neskor som zistil ze ten kreatin by asi ako pre zaciatocnika nebol vhodny vsak ? Radsej ho odlozim na neskor ? Popripade aky doplnok by bolo vhodne si este dokupit ?
Noooo a este otazka na jedlo ....Co by som mal najcastejsie zrat ? nejake konkretne jedno ? Alebo len vseobecne ryzu,zemiaky ,tvaroch ,vajcia,kuracina ..... Pretoze doteraz som to s jedlom flakal :D stacilo mi zjest ranajky a veceru :D alebo polovicna porcia obed a jedna vecera :D Nikdy som nepocitoval hlad,a ak bol hlad tak bola lenivost :D Cize mojej vahe mozem vdacit hlavne sebe :D Ziadny zrychleny metabolizmus :D:D
Takze dakujem kazdemu kto sa vyjadri :P Hlavne ten trenning mi odsuhlaste aby som mohol zacat cim skor.... Aj ked uz asi tak 2 tyzdne cvicim ale to sa mozno ani cvicenim neda nazvat :D:D

>Ukáž linky<

<<

whoo

Obrázok užívateľa

superkecal
superkecal

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 4 x

vek: 21

pohlavie: muž

cvičím: menej ako 1r.

váha: 90kg

výška: 184cm

najoblubenejšia značka doplnkov: scitec

sponzora: nemám

Poslať Štv Feb 17, 2011 3:37 pm

Re: Zaciatocnik

no to mas dost tazke ked mas iba jednorucky... na prsia s tym vela neurobis mozno tak pullover a tlaky s JC, ale to sa neda stale opakovat dokola. VC by sa ti hodila aj s polohovatelnou lavicou (aspon). na biceps ti stacia aj tie JC, triceps by si mohol dat na bradlach (teda vlastnou vahou) plus nejaky tricepsovy zdvih v predklone s JC. na chrbat mozes jedine tak hrazku davat ak mas + pritahy JC v predklone. ramena sa daju tiez odcvicit s JC, ale tu zalezi aj kolko mas zavazia pretoze tu ti nebudu staci 10-15 kilove jednorucky.
a nohy... tu ti toho asi vela neporadim. nie je co...
co sa jedla tyka, to najhlavnejsie si uz napisal + tie suplementy co si dal, asi je tam aj gainer kedze chces pribrat (nepozeral som tie linky). kreatin mozes dat v pohode s tym gainerom. ja som ho tiez zral hned ako som zacal cvicit a to aj dvojite davky 6x denne a vidis, stale som tu. a ak nestihas castejsie jest tak si daj protein (aj ked ten by sa ti ani minut nikdy nemal)

>Ukáž linky<

Späť na cviky a tréningy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 1 hosť

• Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy •  Powerlifting Teškovice •  Power Lifting Giraltovce •  Arspiman Club •  Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy •  StrongWeb •  Marek Borovský • 

• ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz  •  php, phpBB a iné služby  •  Online hry help.sk  •  Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ  •  Katalog odkazů a firem TopLink  •  Zdraví a sport  •  Contraco.cz - katalog stránek  •  YYY.sk - katalog  •  Český katalog stránek  •  CZIN.eu  •  kulturistika  •  Zpětné odkazy  •  katalog TopLinks.cz