Moja vaha=vyska ma donutila siahnut po cinkach :P
A tak sa obraciam na vas s prosbou o zhodnotenie trenningoveho planu ktory je nasledovny
http://zaciatocnici.sk/treningove-plany ... atocnikov/
Trocha som googlil a nasiel som toto... co myslite je to vhodne ? Kedze zatial neplanujem navsevovat zariadenu posilnovnu ,mam k dispozicii len jednorucky a svoju vahu :P Prave preto musim nahradit tie cviky ktore su v tomto plane za nejake na ktore mam naradie :D Tak skuste mi poradit co stym :D nejake nahradne riesenie :)
Dalsia vec ,kedze mi ide hlavne o nabratie vahy objednal som si aj
a
,neskor som zistil ze ten kreatin by asi ako pre zaciatocnika nebol vhodny vsak ? Radsej ho odlozim na neskor ? Popripade aky doplnok by bolo vhodne si este dokupit ?
Noooo a este otazka na jedlo ....Co by som mal najcastejsie zrat ? nejake konkretne jedno ? Alebo len vseobecne ryzu,zemiaky ,tvaroch ,vajcia,kuracina ..... Pretoze doteraz som to s jedlom flakal :D stacilo mi zjest ranajky a veceru :D alebo polovicna porcia obed a jedna vecera :D Nikdy som nepocitoval hlad,a ak bol hlad tak bola lenivost :D Cize mojej vahe mozem vdacit hlavne sebe :D Ziadny zrychleny metabolizmus :D:D
Takze dakujem kazdemu kto sa vyjadri :P Hlavne ten trenning mi odsuhlaste aby som mohol zacat cim skor.... Aj ked uz asi tak 2 tyzdne cvicim ale to sa mozno ani cvicenim neda nazvat :D:D