FAQ
ON-LINE RÁDIO  •  LIVE CHAT •  FOTOGALÉRIA  •  VIDEOGALÉRIA •  OSOBNÍ TRÉNERI e-shop

hrudník

Moderátori: roman2910, papagiorgo, motaba, mello

<<

Jurkádium

kecal
kecal

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 3 x

vek: 20

pohlavie: muž

cvičím: menej ako 1r.

váha: 70kg

výška: 190cm

sponzora: nemám

Poslať Ned Feb 13, 2011 4:59 pm

hrudník

vedel by nekdo poradiť najúčinnejšie cviky na stred hrudníka?

>Ukáž linky<

<<

FitPotreby.sk

Obrázok užívateľa

sponzor webu
sponzor webu

Obrázky: 0

Poďakoval: 36 x
Obdržal: 12 x

Poslať Pon Feb 14, 2011 6:00 pm

Re: hrudník

Jurkádium píše:vedel by nekdo poradiť najúčinnejšie cviky na stred hrudníka?

bud trochu konkretnejsi, ako to myslis stred hrudnika, stred horizontalny alebo vertikalny ?
asi horizontalne
zaklad je bench press, ostatne odvodeniny - najucinnejsi je ten, ktory Ti najviac vyhovuje, kazdy ma nieco ine oblubene a ucinne

ale tiez by som urcite zaradil pullover - ale treba sa ho naucit spravne vykonavat, da sa totiz robit vela sposobmi

>Ukáž linky<

<<

Jurkádium

kecal
kecal

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 3 x

vek: 20

pohlavie: muž

cvičím: menej ako 1r.

váha: 70kg

výška: 190cm

sponzora: nemám

Poslať Pon Feb 14, 2011 6:10 pm

FitPotreby.sk píše:

bud trochu konkretnejsi, ako to myslis stred hrudnika, stred horizontalny alebo vertikalny ?
asi horizontalne
zaklad je bench press, ostatne odvodeniny - najucinnejsi je ten, ktory Ti najviac vyhovuje, kazdy ma nieco ine oblubene a ucinne

ale tiez by som urcite zaradil pullover - ale treba sa ho naucit spravne vykonavat, da sa totiz robit vela sposobmi

myslím keď má niekdo preliačený hrudník...tak má v strede dieru...a to sa dá svalmi zaplniť aspoň čiastočne...preto sa pýtam ktoré cviky by najviac mohli pomôcť..

>Ukáž linky<

<<

FitPotreby.sk

Obrázok užívateľa

sponzor webu
sponzor webu

Obrázky: 0

Poďakoval: 36 x
Obdržal: 12 x

Poslať Pon Feb 14, 2011 6:24 pm

Jurkádium píše:
FitPotreby.sk píše:

asi horizontalne

myslím keď má niekdo preliačený hrudník...tak má v strede dieru...a to sa dá svalmi zaplniť aspoň čiastočne...preto sa pýtam ktoré cviky by najviac mohli pomôcť..

no vidis, tak uz viem o co Ti ide
nastuduj si ten pullover, je to cvik, ktory napomaha pri roztahovani hrudneho kosa
tento problem tu ma vela chalanov, niekde to pohladaj sa to tu celkom casto objavovalo a riesilo, len ja osobne si myslim, ze to je celkovo degenerativny problem, ktory sa velmi problematicky bude odstranovat cvicenim, tu ide o spravne drzanie tela

pri cviceni sa zabuda na silu strecingu, ktory ma za ucel natiahnut do povodnej polohy skratene svalove slachy, potom sa stava, ze sval sa cvicenim skrati a taha napr. prsny sval ramena dopredu - potom chodia kulturisti zhrbeny a ruky od tela - urcite to poznas

>Ukáž linky<

Späť na cviky a tréningy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 1 hosť

• Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy •  Powerlifting Teškovice •  Power Lifting Giraltovce •  Arspiman Club •  Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy •  StrongWeb •  Marek Borovský • 

• ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz  •  php, phpBB a iné služby  •  Online hry help.sk  •  Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ  •  Katalog odkazů a firem TopLink  •  Zdraví a sport  •  Contraco.cz - katalog stránek  •  YYY.sk - katalog  •  Český katalog stránek  •  CZIN.eu  •  kulturistika  •  Zpětné odkazy  •  katalog TopLinks.cz