Pravidlá fóra/Galérie • Zoznam hodností • Poďakovania • Medaily • Výmena odkazov • Kontaktný formulár
hrudník
Moderátori: roman2910, papagiorgo, motaba, mello
Príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: hrudník
Jurkádium píše:vedel by nekdo poradiť najúčinnejšie cviky na stred hrudníka?
bud trochu konkretnejsi, ako to myslis stred hrudnika, stred horizontalny alebo vertikalny ?
asi horizontalne
zaklad je bench press, ostatne odvodeniny - najucinnejsi je ten, ktory Ti najviac vyhovuje, kazdy ma nieco ine oblubene a ucinne
ale tiez by som urcite zaradil pullover - ale treba sa ho naucit spravne vykonavat, da sa totiz robit vela sposobmi
FitPotreby.sk píše:Jurkádium píše:vedel by nekdo poradiť najúčinnejšie cviky na stred hrudníka?
bud trochu konkretnejsi, ako to myslis stred hrudnika, stred horizontalny alebo vertikalny ?
asi horizontalne
zaklad je bench press, ostatne odvodeniny - najucinnejsi je ten, ktory Ti najviac vyhovuje, kazdy ma nieco ine oblubene a ucinne
ale tiez by som urcite zaradil pullover - ale treba sa ho naucit spravne vykonavat, da sa totiz robit vela sposobmi
myslím keď má niekdo preliačený hrudník...tak má v strede dieru...a to sa dá svalmi zaplniť aspoň čiastočne...preto sa pýtam ktoré cviky by najviac mohli pomôcť..
Jurkádium píše:FitPotreby.sk píše:Jurkádium píše:vedel by nekdo poradiť najúčinnejšie cviky na stred hrudníka?
asi horizontalne
myslím keď má niekdo preliačený hrudník...tak má v strede dieru...a to sa dá svalmi zaplniť aspoň čiastočne...preto sa pýtam ktoré cviky by najviac mohli pomôcť..
no vidis, tak uz viem o co Ti ide
nastuduj si ten pullover, je to cvik, ktory napomaha pri roztahovani hrudneho kosa
tento problem tu ma vela chalanov, niekde to pohladaj sa to tu celkom casto objavovalo a riesilo, len ja osobne si myslim, ze to je celkovo degenerativny problem, ktory sa velmi problematicky bude odstranovat cvicenim, tu ide o spravne drzanie tela
pri cviceni sa zabuda na silu strecingu, ktory ma za ucel natiahnut do povodnej polohy skratene svalove slachy, potom sa stava, ze sval sa cvicenim skrati a taha napr. prsny sval ramena dopredu - potom chodia kulturisti zhrbeny a ruky od tela - urcite to poznas
Príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 1 hosť
-
- Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský •
-
- ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz