Poďakoval:5 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: Marek Stacho vek: 37 pohlavie: muž cvičím: 12r. trenerská licencia: III. trieda Inštruktor aerobicu a Body & Mind, I. stupeň Tréner Fitnes a Kuturistiky (Informs) váha: 98kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: hladám
Provedenie
1. V sede na lavici uchopte tyč dlaňami dopredu na šírku ramien.
2. Pomaly spušťajte činku dolu (pred telom), pokiaľ sa nedotknete hornej časti hrudníku.
3. Zdvíhajte činku nahor až do prepnutia lakťou.
Používané svaly
Primárně: predná hlava deltového svalu. Sekundárně: stredná hlava deltového svalu, trapéz, triceps a horná časť prsných svalou.
Za tento príspevok autora
stacho.marek
poďakoval uživateľ
0uje3e3
Naposledy upravil stacho.marek dňa Ned Dec 19, 2010 7:17 pm, celkovo upravené 1
Podpis autora:
Hlavný tréner a Osobný tréner Šport centra pohoda Trnava
Mail: čokoľvek mi tu môžte písať.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Predmet príspevku: Re: Ramená: Tlak na ranemá s činkou.
Poďakoval:5 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: Marek Stacho vek: 37 pohlavie: muž cvičím: 12r. trenerská licencia: III. trieda Inštruktor aerobicu a Body & Mind, I. stupeň Tréner Fitnes a Kuturistiky (Informs) váha: 98kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: hladám
aNs_ píše:
super cvik... aj ked skor zaradzujem tlaky s jednoruckami...
ja ho dosť cvičievam...
Podpis autora:
Hlavný tréner a Osobný tréner Šport centra pohoda Trnava
Mail: čokoľvek mi tu môžte písať.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mello
Predmet príspevku: Re: RAMENÁ: Tlak na ranemá s činkou.
Poďakoval:35 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Podla mna ten prvy Military Press v sede je dost nakloneny dozadu, ci?
Sa mi zda, ze uz v takejto sikmej polohe ide dost na prsa.
aj mne sa zda, ale neviem ci to nie je naschval aby to tlacil primarne prednou deltou lebo aj u nas vo fitku co mame stroj na ramena je tam mierne naklonena lavica. mame tam presne tento:
Podla mna ten prvy Military Press v sede je dost nakloneny dozadu, ci?
Sa mi zda, ze uz v takejto sikmej polohe ide dost na prsa.
aj mne sa zda, ale neviem ci to nie je naschval aby to tlacil primarne prednou deltou lebo aj u nas vo fitku co mame stroj na ramena je tam mierne naklonena lavica. mame tam presne tento:
v pripade toho stroja je to v poriadku, lebo aj tlacis trocha sikmo hore za hlavu, ale on tlaci rovno hore a sedi sikmo
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz