• FACEBOOK
  • AZET klub
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Štv Máj 10, 2012 1:15 am Aktuálny čas je Štv Máj 10, 2012 1:15 am

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
papagiorgo
 Predmet príspevku: o podujatí všeobecne + záznam celého prenosu !!!
Napísal: Sob Máj 07, 2011 12:21 am 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 88 x
Obdržal: 139 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
sponzora: nemám
atmosféra , organizácia atd ... kto vás svojim umiestnením sklamal , resp. prekvapil ? môžete diskutovať o všetkom okolo tohoto podujatia

Záznam celého podujatia nájdete tu : http://sport.huste.tv/ostatne-sporty/za ... stike.html

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

aNs_
 Predmet príspevku: Re: o podujatí všeobecne + záznam celého prenosu !!!
Napísal: Sob Máj 07, 2011 8:34 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 27 x
vek: 19
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 175cm
Tak zacnem tym ze organizacne sa to posunulo vyssie ako minuly rok ... sice by som mozno zmenil hudobneho hosta ale celkom ma aj to pobavilo...a na tych majstrovstvach ma asi nic nesklamalo skor sa mi pacila aj ta medzinarodna ucast ... bolo tam velmi vela dobre pripravenych sutaziacich... vsetky tipy na vitazov kategorii som dal dobre :) a este co sa mi nepacilo ze napr. Gasparovic mal odovzdavat cenu pre absolutneho vitaza a ten sa vyparil asi po hodine... ale zase na druhej strane ju odovzdavali J.Visny a prezident IFBB tak to uz bolo nieco :) ked s aim podari dotiahnut niekoho takeho :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Sob Máj 07, 2011 8:37 am 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

mna strasne sklamala kvalita prenosu , bud hymnu tam nadrbu , alebo vselijake hudby nenormalne hlasno , a hlavne ten vypadok , ked vyhlasovali kategoriu do 80 kg , polovicu vysledkov nemam zachytenu k....

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

aNs_
Napísal: Sob Máj 07, 2011 8:40 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 27 x
vek: 19
papagiorgo píše:
mna strasne sklamala kvalita prenosu , bud hymnu tam nadrbu , alebo vselijake hudby nenormalne hlasno , a hlavne ten vypadok , ked vyhlasovali kategoriu do 80 kg , polovicu vysledkov nemam zachytenu k....

no urcite ale to bolo zapricinene prenosom to s organizaciou nema nic moc spolocne ale to nasralo aj mna ...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Sob Máj 07, 2011 8:55 am 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

aNs_ píše:
papagiorgo píše:

no urcite ale to bolo zapricinene prenosom to s organizaciou nema nic moc spolocne ale to nasralo aj mna ...

v zazneme je to uz povystrihavane , uz to neni tak napicu , akurat stale sa neviem dopatrat tých vysledkov do 80 kg , to vyhlasovanie / výpadok / je akurat vystrihnute k....

Podpis autora:

|^^^^^^^^^^^)\\
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Sob Máj 07, 2011 1:04 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 62 x
Obdržal: 44 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 17
výška: 172cm
to že dali na začiatok hymnu sa mi páčilo ..ale pokazili ju ..to ma sklamalo ...ďalej ma zarazilo že hudobný hosť pokazil úroveň tejto súťaže ..boli tam vysoký predstavitelia kulturistiky a aj prezident ale ten našťastie odišiel pre jeho vystúpením ...okej beriem ho ako hudobného hosťa ale to správanie si mohol nechať na tie svoje detské vystúpenia čo robí ...nie na takéto podujatie ..na budúci rok by som ho určite nevolal ...a k tomu ozvučeniu neviem ako to bolo v Live prenose ale tam priamo čo som bol tak strašne na hlas boli voľné zostavy ...tie okná tam hučali riadne ..som len čakal kedy povolia a začnú sa rozbíjať ale inak celkovo tú súťaž hodnotím pozitívne ...dobrá organizácia ...vo vestibule kopec stánkov s proteínovými tyčinkami ale aj klasický bufet kde ste kúpili aj "nezdravé" jedlo ..boli tam aj nejaké novinky so strojov ..zaujímavé stroje a tak ..bolo tam toho dosť treba povedať že bolo o návštevníkov postarané

Za tento príspevok autora

milankos512

poďakoval uživateľ

Quadzilla

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Sob Máj 07, 2011 1:15 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

milankos512 píše:
to že dali na začiatok hymnu sa mi páčilo ..ale pokazili ju ..to ma sklamalo ...ďalej ma zarazilo že hudobný hosť pokazil úroveň tejto súťaže ..boli tam vysoký predstavitelia kulturistiky a aj prezident ale ten našťastie odišiel pre jeho vystúpením ...okej beriem ho ako hudobného hosťa ale to správanie si mohol nechať na tie svoje detské vystúpenia čo robí ...nie na takéto podujatie ..na budúci rok by som ho určite nevolal ...a k tomu ozvučeniu neviem ako to bolo v Live prenose ale tam priamo čo som bol tak strašne na hlas boli voľné zostavy ...tie okná tam hučali riadne ..som len čakal kedy povolia a začnú sa rozbíjať ale inak celkovo tú súťaž hodnotím pozitívne ...dobrá organizácia ...vo vestibule kopec stánkov s proteínovými tyčinkami ale aj klasický bufet kde ste kúpili aj "nezdravé" jedlo ..boli tam aj nejaké novinky so strojov ..zaujímavé stroje a tak ..bolo tam toho dosť treba povedať že bolo o návštevníkov postarané

tak to ti zavidim , ze si to videl nazivo ... nejake fotecky nesu ? a kde je foto s heathom ?

Podpis autora:

|^^^^^^^^^^^)\\
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Sob Máj 07, 2011 1:35 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 62 x
Obdržal: 44 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 17
výška: 172cm
papagiorgo píše:
milankos512 píše:

tak to ti zavidim , ze si to videl nazivo ... nejake fotecky nesu ? a kde je foto s heathom ?

fotky mám na pokeci ak chceš tak pozri ..ale foto z pódia sú asi len dve alebo tri ...boli sme dosť ďaleko od pódia ..takže to by som musel mať riadne delo foťák aby som to všetko pekne zachytil a sedeli sme aj tak na boku takže by som nemal moc dobré miesto na fotenie a bohužiaľ s Heatom to nevyšlo mal nám to vybaviť Boris Prekop (boli sme ho podporiť ako FMG team heh ) takže sme mali mať exkluzívne foto s Heatom len my tak v zákulisí nie z autogramiády ..ale nevyšlo to ale mám foto s Valim nie no len takú skupinovú ved na pokeci ako som povedal nájdeš heh

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: Uto Máj 10, 2011 7:21 am 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 51 x
meno a priezvisko: Igor Illés
vek: 22
cvičím: 5r.
váha: 102kg
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
sponzora: hladám
sútažná federácia: NPC
Myslim si ze preteky a celkvoo uroven pretekov na velmi vysokej urovni, mozno porovnatelen zo svetovou sutazou. Uroven pretekarov taktiez super, az na moje pocudovanie, pretoze oproti minulemu roku spravilo mnoho pretekarov kus prace, a postavili sa k tomu zodpovedne,Vyzerali prirpaveny vsetci do jedneho ,co sa o minulom roku az tak neda povedat.Phil heath ceresnicka na torte Excelentne , som zvedavy ci sa to da buducim rokom este prekonat s hladiska Exibicie???:))

Ale skoda ze som sa nemohol zucastnit ako pretekar, alebo aspon ako divak, pretoze som v priprave na sezonu, a nemohol som cestovat....

Gratulujem hlavne vitazom Krakovskemu,Havlikovi, Korchovi

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Uto Máj 10, 2011 7:57 am 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Igor Illés píše:
Myslim si ze preteky a celkvoo uroven pretekov na velmi vysokej urovni, mozno porovnatelen zo svetovou sutazou. Uroven pretekarov taktiez super, az na moje pocudovanie, pretoze oproti minulemu roku spravilo mnoho pretekarov kus prace, a postavili sa k tomu zodpovedne,Vyzerali prirpaveny vsetci do jedneho ,co sa o minulom roku az tak neda povedat.Phil heath ceresnicka na torte Excelentne , som zvedavy ci sa to da buducim rokom este prekonat s hladiska Exibicie???:))

Ale skoda ze som sa nemohol zucastnit ako pretekar, alebo aspon ako divak, pretoze som v priprave na sezonu, a nemohol som cestovat....

Gratulujem hlavne vitazom Krakovskemu,Havlikovi, Korchovi

to je naozasj skoda , ze ty si nepretekal , uroven by bola urcite aspon o nieco vyssia mozno nabuduci rok ta tam uvidime

tiez suhlasim s tým , ze urcite uroven isla hore oproti minulemu rocniku . a som velmi zvedavý , koho pritiahnu na exhibiciu buduci rok .

Podpis autora:

|^^^^^^^^^^^)\\
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 2 [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia