Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.
Od iNv1s
aNs_ napísal:adidasy kopačky....
mi chces povedat ze cvicis v kopackach? [/quote]

xD to sa da v tom cvicit?:D xD musi sa stym dobre drepovat

Reklama

Reklama

Od xLeitonx
iNv1s napísal:
aNs_ napísal:adidasy kopačky....
mi chces povedat ze cvicis v kopackach?
xD to sa da v tom cvicit?:D xD musi sa stym dobre drepovat [/quote]
taku kravinu som este nepocul prepac
Od xLeitonx
iNv1s napísal:ani ja si predstav ,ze behas na stepery a mas kopacky:D
to je blbost ... este by si niekomu v posilke skocil na nohu by ti zuby preriedil xDD
Od xLeitonx
ok uz nebudem cvicit v slapkach vcera mi jeblo zavazie na nohu som skucal inym stylom... koniec slapkam!
Od roman2910
stare roztrhane kratasy s dierou na riti tricka mam 3 ktore striedam jedno je to cervene bsn co ma aj coleman to mam fakt rad a kanady :D
Od papagiorgo
roman2910 napísal: a kanady
ty cvicis v kanadach ?

bol si na vojne ? bo keby nie , tak to pochopim
Od týpek
papagiorgo napísal:
roman2910 napísal: a kanady
ty cvicis v kanadach ?

bol si na vojne ? bo keby nie , tak to pochopim
ja som mal kamarata , ktorý vzdy cvicil naboso iba v ponozkach ale odkedy mu drbla cinka na nohu , do fitka nosí pracovne pagance s ocelovou spicou

a ked uz pisem , napisem jednu pikosku . plne fitko ludi a zrazu cele fitko stichlo vosiel taký mladý malický 160 centakový chalan a sadol na lavicku ze ide bencovat . este ani nezobral cinku a porsonal ho hned vydrbal . on dosiel v plavkach ani tricko nemal oblecene . a ten trener co ho vydrbal povedal , ze kupalisko je nedaleko
Od papagiorgo
týpek napísal: a ked uz pisem , napisem jednu pikosku . plne fitko ludi a zrazu cele fitko stichlo vosiel taký mladý malický 160 centakový chalan a sadol na lavicku ze ide bencovat . este ani nezobral cinku a porsonal ho hned vydrbal . on dosiel v plavkach ani tricko nemal oblecene . a ten trener co ho vydrbal povedal , ze kupalisko je nedaleko
to uz musel byt riadny jeblino
Od xLeitonx
papagiorgo napísal:
týpek napísal: a ked uz pisem , napisem jednu pikosku . plne fitko ludi a zrazu cele fitko stichlo vosiel taký mladý malický 160 centakový chalan a sadol na lavicku ze ide bencovat . este ani nezobral cinku a porsonal ho hned vydrbal . on dosiel v plavkach ani tricko nemal oblecene . a ten trener co ho vydrbal povedal , ze kupalisko je nedaleko
to uz musel byt riadny jeblino
take nieco zazit vo fitku tak by som uz ani cvicit nemohol ja by sm sa len smial
Od xLeitonx
iNv1s napísal:alebo slintal labuznik :D
podla seba sudim teba :DD drzme sa temy a nie zase o tom labuznikovi xDDD
Od Jurkádium
tak ja cvičím v papučiach, basketbalových gatiach vačšinou lebo som hrával basket a niake to triko bez rukávou....v tom sa cítim pohodlne :)
Od Jurkádium
tak keď mi drbne na nohu závažie tak ma to možno prejde ale zatiaľ to je pohodlné :D
Od papagiorgo
Jurkádium napísal:tak keď mi drbne na nohu závažie tak ma to možno prejde ale zatiaľ to je pohodlné :D
alebo sa posmyknes a drbnes na papulu
Od milankos512
ja mám staré triko ktorému som odstrihol rukávi krátke gate tenisky ..to je všetko v posilke potrebujem voľné oblečenie a hlavne niečo čo dobre pije pot
Od papagiorgo
ja jedine co nechapek na obleceni niektorých borcov , su obtiahnute rifle , ze sa ani pohnut nevedia , to fakt nechapem , ako moze tak niekto cvicit
Od xLeitonx
papagiorgo napísal:ja jedine co nechapek na obleceni niektorých borcov , su obtiahnute rifle , ze sa ani pohnut nevedia , to fakt nechapem , ako moze tak niekto cvicit
ja osobne som tak este necvicil ale najlepsie su krateke gate alebo nejake teplaky
Od milankos512
papagiorgo napísal:ja jedine co nechapek na obleceni niektorých borcov , su obtiahnute rifle , ze sa ani pohnut nevedia , to fakt nechapem , ako moze tak niekto cvicit
tak to nechápem ani ja teda aj ked takých som ešte našťastie nevidel lebo by som asi pukol od smiechu ked by drepovali
Od papagiorgo
milankos512 napísal:
tak to nechápem ani ja teda aj ked takých som ešte našťastie nevidel lebo by som asi pukol od smiechu ked by drepovali
ja som ich uz videl dost uz aj takých borcov v obtiahnutých riflach a navyse bez tricka
Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných

balenciaga for sale uk

Most of the balenciaga triple s sale Americans a[…]

jd fila trainers

ÿþMany of these superstars fila x fend[…]

balenciaga speed trainer

Tioman Island, which lies in the east coast of &iu[…]

adidas ultra boost mens

I m sure James Harden s signature shoe will use a[…]