| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 16:56 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 16:56
|

|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
mello
|
Predmet príspevku: Re: vase navrhy na prvu sutaz o ceny
Napísal: 08 Sep 2010, 19:34
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 39
-
Poďakoval: 1 x
Obdržal: 24 x
Vek: 19
Pohlavie: muž
Cvičím: 20r.
Hmotnosť: 86kg
Výška: 181cm
Sponzora: nemám
|
BikerBoy(11) píše:
podľa mna je suťaž o najvačši biceps tak trochu somarinka...lebo niekto ma dlšie ruky niekto kratšie(je vyžší, nižší) a tým už nema šancu. Malo by to byť radšej tak že kto za určitý čas naberie viac(zvýši sa mu obvod napr. bicepsu) poslali by sa foto k prihlaseniu a potom na koniec dalsia z ktorej by sa odčítalo koľko daný súťažiaci nabral na bicepse napr za 2 mesiace...
každá súťaž niekoho zvýhodňuje a niekoho nie
ku tvojmu návrhu - dal by sa veľmi ľahko obehnúť - prvú fotku dám poriadne nenapnutý nenapumpovaný bicák a druhú dám napumpovanú ako šlak a je to
čiže treba premýšľať aj takto
|
|
|
|
 |
|
BikerBoy(11)
|
Napísal: 08 Sep 2010, 19:50
|
| tichá voda |
 |
 |
Poďakoval: 3 x
Obdržal: 1 x
Vek: 17
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 68kg
Výška: 170cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
|
|
aha to ma nenapadlo..sorry... ale niečo take by trebalo vymyslet aby mali ľudia aj motiváciu v cvičení...ale mate pravdu..da sa to ľahko oblbnut..tak nic..sory chlopi
|
|
|
|
 |
|
papagiorgo
|
Napísal: 08 Sep 2010, 19:57
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 1483
-
Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
|
BikerBoy(11) píše:
aha to ma nenapadlo..sorry... ale niečo take by trebalo vymyslet aby mali ľudia aj motiváciu v cvičení...ale mate pravdu..da sa to ľahko oblbnut..tak nic..sory chlopi
prave preto treba najst take riesenia , aby co najmenej sutaz zvyhodnovala resp. vobec neznevýhodnovala niekoho
co myslim ze v minulej sutazi sa mi podarilo , te da mam na mysli sutaz hadanka
|
|
|
|
 |
|
milankos512
|
Napísal: 09 Sep 2010, 21:00
|
| tlčhuba |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
Poďakoval: 70 x
Obdržal: 52 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
|
papagiorgo píše:
BikerBoy(11) píše:
prave preto treba najst take riesenia , aby co najmenej sutaz zvyhodnovala resp. vobec neznevýhodnovala niekoho
jj súťaž hádanka bola super aj ked veru napínavá ako guma na trenkách holavne teda posledné dni ...a niečo dalšie veru no...čo ja viem ...možno niečo s tlakom na lavičke .či ? len by to muselo byť asi vekovo ..alebo váhovo rozdelené
|
|
|
|
 |
|
xLeitonx
|
Napísal: 10 Sep 2010, 11:52
|
| tlčhuba |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
 |
Poďakoval: 19 x
Obdržal: 78 x
Hmotnosť: 80kg
Výška: 175cm
|
milankos512 píše:
papagiorgo píše:
BikerBoy(11) píše:
jj súťaž hádanka bola super aj ked veru napínavá ako guma na trenkách holavne teda posledné dni ...a niečo dalšie veru no...čo ja viem ...možno niečo s tlakom na lavičke .či ? len by to muselo byť asi vekovo ..alebo váhovo rozdelené
a to je tiez blbost ktosi moze napisat ze tlakuje 80 aj ked to da na video nieje problem to oklamat a nakonec bude tlacit 50...
|
|
|
|
 |
|
xLeitonx
|
Napísal: 12 Sep 2010, 09:47
|
| tlčhuba |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
 |
|
|
myslim si ze ak sa bude organizovat dalsia sutaz tak len nieco na ten sposob ako ta tajnicka
|
|
|
|
 |
|
mello
|
Predmet príspevku: Re: vase navrhy na ďaľšiu súťaž
Napísal: 13 Sep 2010, 18:13
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
Obrázky: 39
-
Poďakoval: 1 x
Obdržal: 24 x
Cvičím: 20r.
Hmotnosť: 86kg
Výška: 181cm
|
|
najprv treba poriadne rozbehnúť forum až potom sa bude uvažovať o dalších súťažiach
|
|
|
|
 |
|
xLeitonx
|
Napísal: 13 Sep 2010, 18:16
|
| tlčhuba |
 |
| člen BB-F VIP clubu |
 |
 |
|
mello píše:
najprv treba poriadne rozbehnúť forum až potom sa bude uvažovať o dalších súťažiach
noo to je pekna myslienka
|
|
|
|
 |
|
zhybovač
|
Napísal: 26 Okt 2010, 15:06
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Vek: 16
Trénerské licencie: bude
Hmotnosť: 74kg
Výška: 177cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: atp nutrition
|
|
blizia sa vianoce takze by ste mohli urobit nejaku vianocnu sutaz inak ja by som navrhoval nejaku vedomostnu sutaz aby mali sancu vsetci
|
|
|
|
 |
|
papagiorgo
|
Napísal: 26 Okt 2010, 15:25
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
-
|
zhybovač píše:
blizia sa vianoce takze by ste mohli urobit nejaku vianocnu sutaz inak ja by som navrhoval nejaku vedomostnu sutaz aby mali sancu vsetci
precitaj si toto
mello píše:
mello moj nazor vyjadril uplne presne . treba si uvedomit , ze kým sa tu nerozbehne aktivita , mne ako adminovi sa neoplati investovat do dalsich cien . neni to mala polozka a nemozem si dovolit robit sutaz pre 10 kusov aktivnych uzivatelov . to by nebola sutaz ale iba odovzdanie cien
mal som v plane velmi zaujimavu vianocnu sutaz o myslim velmi zaujimave ceny / radovo v stovkach eur / , ale jednoducho neni zatial pre koho . mne ide iba o jedine , aby toto forum ozilo a myslim ze nechcem tak vela . zakladom rozbehnutia takehoto fora je caste prispievanie co najvecsieho poctu uzivatelov aby bolo stale a stale o com diskutovat . toto forum je sice najmensie , ale rozhodne najpriatelskejsie a najvytuningovanejsie co sa týka dizajnu , funkcii a vyhod ktore tu uzivatelia maju . nemienim si prispevky kupovat ako to robia ine werby , bud sa tu uzivatelom paci alebo nie , bez ich pomoci sa takýto wb neda rozbehnut .
bude aktivita a zaujem o toto forum , budu aj dalsie zaujimave sutaze a rozne jedinenecne vyhody ...
ked ja ako admin uvidim , ze sa tu ludom paci a budu aktivni , velmi rad pre nich budem robit rozne vyhody a sutaze ...
|
|
|
|
 |
|
zhybovač
|
Napísal: 15 Nov 2010, 11:26
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Vek: 16
Trénerské licencie: bude
Hmotnosť: 74kg
Výška: 177cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: atp nutrition
|
papagiorgo píše:
mello moj nazor vyjadril uplne presne . treba si uvedomit , ze kým sa tu nerozbehne aktivita , mne ako adminovi sa neoplati investovat do dalsich cien . neni to mala polozka a nemozem si dovolit robit sutaz pre 10 kusov aktivnych uzivatelov . to by nebola sutaz ale iba odovzdanie cien
mal som v plane velmi zaujimavu vianocnu sutaz o myslim velmi zaujimave ceny / radovo v stovkach eur / , ale jednoducho neni zatial pre koho . mne ide iba o jedine , aby toto forum ozilo a myslim ze nechcem tak vela . zakladom rozbehnutia takehoto fora je caste prispievanie co najvecsieho poctu uzivatelov aby bolo stale a stale o com diskutovat . toto forum je sice najmensie , ale rozhodne najpriatelskejsie a najvytuningovanejsie co sa týka dizajnu , funkcii a vyhod ktore tu uzivatelia maju . nemienim si prispevky kupovat ako to robia ine werby , bud sa tu uzivatelom paci alebo nie , bez ich pomoci sa takýto wb neda rozbehnut .
bude aktivita a zaujem o toto forum , budu aj dalsie zaujimave sutaze a rozne jedinenecne vyhody ...
ked ja ako admin uvidim , ze sa tu ludom paci a budu aktivni , velmi rad pre nich budem robit rozne vyhody a sutaze ...
samozrejme tento postoj teba admina uplne chapem . na jednom nemenovanom fore akurat prebieha akcia , ze jeden z ludi ktorý da 25 prispevkov moze vyhrat 25 euro , ale z mojich skusenosti zo zahranicných for na to iba doplati , odovzda prachy a viac sa tam výherca neukaze .
|
|
|
|
 |
|
papagiorgo
|
Napísal: 15 Nov 2010, 11:40
|
| tlčhuba |
 |
 |
-
-
|
zhybovač píše:
papagiorgo píše:
samozrejme tento postoj teba admina uplne chapem . na jednom nemenovanom fore akurat prebieha akcia , ze jeden z ludi ktorý da 25 prispevkov moze vyhrat 25 euro , ale z mojich skusenosti zo zahranicných for na to iba doplati , odovzda prachy a viac sa tam výherca neukaze .
presne na to som narazal uz tu aj ja mam jednu podobnu skusenost . dvaja uzivatelia dostali listky na colemana , hadzali prispevky jak diví , a ked dostali zadarmo listky , viac sa tu neukazali . to je to riziko takýchto kupovani prispevkov , takto sa prejavili , ze tu pisali iba kvoli odmene . viac takuto chybu neurobim . neni to spravna cesta k zvasovaniu aktivity . ze su ludia neni aktivny , hovori o tom , ze sa im forum nepaci , v ziadnom pripade nebudem forum viest tým smerom ze si budem prispevky nahanat kupovanim . mal som tu v plane jeden velmi zaujimavý projekt , bohuzial vsak strasne financne narocný . poziadal som uzivatelov o financnu podporu formou sukromnej spravy , avsak aj tato ziadost sa nestretla s moc velkým zaujmom , aj napriek tomu ze to uzivatela nestoji ani cent . takto som sa presvedcil , ze ludom moc na tomto webe nezalezi , takze sutaze a podobne veci by boli pre mna strasne nevyhodne . takze asi takto sa ma situacia . ak sa zvysi aktivita , velmi rad budem pokracovat aj v sutaziach , ale to mozu ovplyvnit iba uzivatelia
Za tento príspevok autorapapagiorgo
poďakoval uživateľmilankos512
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|